|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie do kobiet od facetaCzy jesli kobieta ubierze ładna sukienkę w kolorze czerwonym taka elegancką i bawi sie pierścionkiem wygladajacym jak zareczynowy a nigdy wczesniej go nie zakladala ?
Powiedzmy podrywam jedna osobe i daje jej znaki,ze mi się podoba itd I ona nagle tak sie ubiera. Czy cos to znaczy ? Wiem ,ze to glupie pytanie ale pytam z ciekawości. Dzieki za odpowiedzi. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie do kobiet od faceta
Cytat:
ale jak dla mnie to za mało by ocenić, czy jej zachowanie "coś znaczy". Nie łatwiej to oceniać na podstawie tego, jak się zachowuje konkretnie wobec ciebie, a nie jak się ubiera? Chyba, że chcemy tu stworzyć coś z niczego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ona się ubrała tak na randkę czy do pracy/szkoły/czy gdzie tam się widzicie?
Różnie może być. Kobiety bawią się włosami itp., jak facet im się podoba. Ale mi zdarza się bawić zegarkiem itd. jak zaczyna mi się nudzić. A to, że ktoś lubi się ładnie ubrać... Są tacy .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzmy spotkanie.
Zadalem to pytanie na paru forach i ludzie pisza takie glupoty,ze sie zalamalem dlatego tylko dziewczyn opinie biore. Moze tak byc jak adrianna mowi,moze sobie wkrecam ale dziwne to bylo bo dzien wczesniej napisalem do niej dajac do zrozumienia ,ze mi sie podoba a na drugi dzien ladna sukienka i ten pierscionek wygladajacy jak zareczynowy. Zdziwilo mnie to i dlatego pytam oco chodzi.... Edytowane przez pytajnik333 Czas edycji: 2019-10-05 o 16:30 |
|
|
|
|
#5 |
|
lokalna gwiazda
|
Pierwsze słyszę, żeby kolor sukienki coś oznaczał.
Ale co stanęło na przeszkodzie, by zapytać: "O, pierścionek! Czyżbyś się zaręczyła?" I nie musiałbyś na forach się dopytywać. |
|
|
|
|
#6 |
|
Śnięta Mucha
|
A mnie ciekawi co to znaczy, że jakiś pierścionek wygląda na zaręczynowy
![]() Ubierać się każdy może jak ma ochotę. |
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#8 |
|
uparta chmura
|
Może autor ma na myśli pierścionek na tym palcu, na którym nosi się zaręczynowe.
To takie wróżenie z fusów. Jakbym ja Cię autorze zapytała, jak mi ktoś rzuca kamieniem w okno, to znaczy że kocha, czy nienawidzi? |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja nie wiem bo kobiety maja rozne insynuacje ,ktore facet nie widzi albo zgaduje dlatego pytam.
Ona niby od tak zalozyla ale niejestem do konca pewien.No trudno. |
|
|
|
|
#10 |
|
Interleukina Druga
|
Już wyciągam swoją szklaną kulę...
Nie mam pojęcia czemu ta konkretna osoba zachowała się w ten sposób. Gdy mnie ktoś w ewidentny sposób podrywa to od razu ucinam jego podboje wplatając w żart informację o posiadaniu narzeczonego czy wcześniej chłopaka. Ona tego nie zrobiła, więc albo jest wolna i chętna (a przynajmniej tak można domniemywać skoro nie ucięła twoich zalotów). Albo jednak ma chłopaka, ale lubi grać na dwa fronty albo łechce jej ego zainteresowanie mężczyzn i nie przejmuje się samopoczuciem partnera albo nie ma nic przeciwko skokowi w bok - dla mnie te cechy skreślają ewentualnego partnera. Może też zwyczajnie nie łapie twojego podrywu, albo ma go tak głęboko gdzieś, że nie reaguje nawet jego ucięciem. Czemu ubrała się ładnie? Ciężko powiedzieć. Może jest zachęcona twoimi podbojami i sierdziła, że zachęci cię jeszcze bardziej odstawiając się bez większej okazji. Albo na przykład wybierała się gdzieś później, gdzie wypada się ładniej ubrać. Albo wcześniej była na takim wydarzeniu. Może miała wcześniej jakieś ważne spotkanie. A może zwyczajnie miała taki dzień, że chciała wyglądać kobieco - też tak czasami mam, bez żadnej okazji. Pierścionek zaręczynowy generalnie nosi się regularnie, codziennie. Ty wspominasz o jednorazowym ubraniu biżuterii - najprawdopodobniej pierścionek stanowił dopełnienie całej stylizacji, ja bardzo długo nosiłam w roli takiej biżuterii stary pierścionek zaręczynowy mojej babci, więc pewnie i wyglądał "podejrzanie". Ale kto wie, może zaręczyła się poprzedniego wieczoru. Jeśli nie jest przyzwyczajona do biżuterii to mogła zwyczajnie czuć się nieswojo stąd ciągłe poprawienie czy jak to napisałeś "bawienie się". Jak ubiorę coś innego niż standardowe kolczyki i pierścionek zaręczynowy to też co chwilę bawię się danym elementem biżuterii, bo jestem nieprzyzwyczajona, że coś mi się tam majta. Samym pierścionkiem zaręczynowym też się często bawię, bo go zwyczajnie uwielbiam, uwielbiam go czuć, uwielbiam go oglądać. Ale ani jedna ani druga czynność nie ma żadnej celowej intencji czy zwrócenia uwagi "zobacz co ja tu mam". Podsumowując: albo może mieć cię gdzieś, albo być tobą zainteresowana albo nawet być zdradziecką żmiją. Nie ma co analizować niczego szczególnego. Zaproś ją konkretnie na kawę czy coś to dostaniesz konkretną odpowiedź. Edytowane przez Cytokina Czas edycji: 2019-10-05 o 19:00 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Taaaaa na pewno dla Ciebie ubrała pierścionek i się nim bawi, ehe. Jakby nie mogła wprost okazać zainteresowania.
Jak dla mnie sobie sporo dopowiadasz. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zielona Driada
|
Może chciała ładnie dla Ciebie wyglądać. Może zwyczajnie miała ochotę się tego dnia tak ubrać na randkę, a bawiła się pierścionkiem od tak, całkiem bez powodu. Dlaczego niby miałoby to coś znaczyć?
Najlepiej rozwijaj znajomość, umów się na kolejną randkę, a nie wróż z fusów.
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Może ale nie musi. Ja bawię się każdą biżuterią jaką mam na sobie, po prostu nie mogę się powstrzymać, jakiś nerwowy tik czy coś.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
To jak wyglądała nie musi mieć związku z Tobą, po prostu mogla chciec ładnie wygladać lub założyła pierwszą lepszą rzecz z szafy. Ja nie nosze pierścionkow, gdy czasem zakladalam dziwnie sie czułam i też cały czas krecilam. Ale w sumie to ciekawe, bo z reguly najwiecej tu watkow kobiet, ktore pytaja czy cis znaczy, ze facet patrzy, usmiecha sie
|
|
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87227619]A ja nadal nie wiem, czy oni na tej randce byli...[/QUOTE]Ja odnoszę wrażenie, że nie. On do niej napisał, że mu się podoba czy coś raczej bardziej enimagtycznego, a ona następnego dnia w pracy pojawiła się w czerwonej sukience. Rozmawiali i on zauważył pierścionek.
|
|
|
|
#18 |
|
uparta chmura
|
Ok niech będzie, powroże, całkiem za darmo.
Ona nałożyła czerwoną sukienkę, żebyś zobaczył jaka jest fajna, jednocześnie bawiąc się pierścionkiem zaręczynowym, niejako mówiąc tym - 'ale nie dla Ciebie'. |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
ja sie bawie pierscionkiem, zegarkiem i wlosami, kto mi powrozy
niedlugo do pierscionka dolaczy obraczka, ktora tez sie pewnie bede bawic, czy to bedzie oznaczalo chec na skok w bok z mojej strony? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#20 |
|
Zielona Driada
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87227619]A ja nadal nie wiem, czy oni na tej randce byli...[/QUOTE]
Jeżeli faktycznie nie byli, to wróżenie nie ma tym bardziej sensu.
|
|
#21 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Moim zdaniem to nic nie znaczy. Lubię czerwone sukienki, lubię wyglądać ładnie bo po prostu ładny wygląd daje mi większe poczucie pewności siebie.
Nie mam pierścionka zaręczynowego, bo wspólnie z TŻ ustaliliśmy, że to, co on przeznaczyłby na pierścionek oddamy jako darowiznę dla jednego ze schronisk dla zwierząt. Często za to bawię się np. naszyjnikiem, wisiorkiem i robię to bez zamierzonego celu, zwłaszcza, jak się nudzę albo o czymś myślę. Nie mam też swiadomości, że akurat w takich chwilach ktoś może mi się przyglądać i analizować moje gesty. Co więcej, jak się zamyślam mogę też bezwiednie gapić się na kogoś wcale tego kogoś nie zauważając.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może akurat niedawno go dostała i założyła? Może to z innej okazji niż zaręczyny? W ten sposób możemy wróżyć bez końca. Postaraj się poznać ją bliżej, to będziesz miał czarne na białym czy jest zajęta czy się jej podobasz etc. Ja się czasem bawię pierścionkami od tak albo jak nie wiem co powiedzieć/ czuję się niezręcznie. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba było zapytać jak go miała ze sobą. Teraz to nie można w szklaną kulę patrzeć i dumać. Czy od tego czasu zakładała jeszcze ten pierścionek?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem zwolenniczka odczytywania intencji z tego typu rzeczy - jezeli jest toba zainteresowana to bedzie to widac bardziej w jej bezposrednim zachowaniu i stosunku do ciebie, moim zdaniem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

ale jak dla mnie to za mało by ocenić, czy jej zachowanie "coś znaczy". Nie łatwiej to oceniać na podstawie tego, jak się zachowuje konkretnie wobec ciebie, a nie jak się ubiera? Chyba, że chcemy tu stworzyć coś z niczego.
.
.