|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla niego
Dziewczyny pomóżcie ! Jestem z moim chłopkiem ponad pół roku, niedługo walentynki a ja chciałabym mu sprawić coś wyjątkowego, coś co będzie mu o mnie przypominać🙄 Nie szukam konkretnych prezentów tylko jakis inspiracji, przegrzebalam cały internet i zostalycie mi już tylko wy☹️ Nie chodzi mi o jakieś kubki ze zdjęciami i tego typu rzeczy. Myślałam nad jakimś wspólnym albumem albo jakaś ramka.. Ale nie wiem, macie jakieś propozycje ? 😌 Może dodam, ze ma 18 lat i interesuje się motoryzacja, lubi słuchać muzyki, grać w jakieś gry ale za dużo zainteresowań to on nie ma, dlatego to takie trudne ☹️
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla niego
Macie dużo wspólnych zdjęć? Fajnym motywem byłby album, podpisz każde zdjęcie, jaki to był dzień, co robiliście..poukładaj chronologicznie
![]() Ja dla swojego M. zrobiłam coś podobnego ale w formie fotoksiążki, zdjęcia z każdego miesiąca przez cały rok, podpisy. Wiem, że będzie zachwycony bo lubi takie rzeczy ![]() Aaaa tak jeszcze sobie przypomniałam, kiedyś na prezent dostał ramki. Trzy połączone ramki, takie same. Pierwsza ramka to nasze wspólne pierwsze zdjęcie, w środkowej ramce był wycinek mapy i zaznaczone miejsce, w którym się poznaliśmy a w trzeciej ramce zdjęcie już po roku czasu jak byliśmy parą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ooo super pomysł z tym albumem !! Dzięki wielkie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
moze plyta z jego ulubionym wykonawca albo jakis gadzet lub kosmetyk, który by mu sie przydał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2019-10-10 o 06:15 Powód: reklama w cytacie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wizażowy Kot Igor
|
No a jaka ma być, skoro Pan wyżej zajmuje się umieszczaniem reklamy tej pasty w trzech róznych watkach tutaj?
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny myślicie już o prezentach świątecznych, wiem że jeszcze masa czasu ale ja już mam stresik, co kupić facetowi. Już przez tyle lat razem to mi się pomysły wyczerpały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Też pomału zaczynam rozkminiac co kupić mężowi, ale kompletny brak pomysłu jak na ta chwilę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mój facet uwielbia kosmetyki - generalnie raczej z tych zadbanych, ale bez przesady. Brwi nie reguluje, manicure też nie ma
![]() Kiedyś zabrałam faceta na kurs degustacji piwa i był zachwycony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Ja już pomału się rozglądam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A może ramka cyfrowa? Faceci lubią takie różne gadżety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.