|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyjaźń poszukiwana na wczoraj
Cześć, przeglądając forum, postanowiłam napisać coś od siebie, żeby nie odgrzewać starych, zapomnianych postów... Ale też żeby lepiej trafić do drugiej osoby
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaźń poszukiwana na wczoraj
Może ja się nadaję? Też kocham książki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bardzo fajny post
![]() ![]() W okol koleżanki w kółko rozmawiają o swoich problemach i związkach, facetach a ja już mam tego po prostu po kokardę... Brakuje mi kogoś z kim będę mogła rozmawiać,. uśmiechać się, robić coś ciekawego i poznawać nowe rzeczy. Wymieniać się myślami czy zainteresowaniami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem trochę w podobnej sytuacji co Wy. Również mam partnera, stałą pracę i też odczuwam samotność. Mam sporo znajomych z pracy, z innych zajęć, ale wiecie jak to jest. Nic bliskiego. Mieszkam we Wrocławiu, mam 27 lat, lubię grać w gry, chodzić na siłownię, oglądać seriale i podróżować. W skrócie, bo ciężko wszystko opisać ![]() Książki też czytam, ale w formie audiobooków, więc myślę, że się liczy! Jeżeli chcecie się zakolegować/spotkać napiszcie na priv ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.