|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Partner szybko się nakręca i z trudem się wtedy hamuje
Miesiąc temu zaczęłam nowy związek. Na początku wszystko było w porządku, aż do momentu kiedy chyba po raz pierwszy, w dodatku nieświadomie "postawiłam go do pionu". Wtedy nie widziałam nic złego w tym, że błądził rękami po moim ciele, łapczywie całował, bo jeśli nie chciałam żeby gdzieś mnie dotykał, to nie robił tego natrętnie, chociaż ciężko było ostudzić jego zapał. Po naszym pierwszym stosunku, poszliśmy pod prysznic. Sądziłam że tym prysznicem zakończymy dzień i położymy się spać. Ale jego kolega miał inne plany i ani na chwilę nie opadł po wytrysku. Wyszłam wcześniej z kabiny, bo on na koniec płuka się zimna woda, wytarłam się i poszłam do łóżka po drodze zabierając bieliznę i pizame. Wyszedł z łazienki i zapytał po co mi ubrania, runda 2. Nie miałam na to siły i to samo mu powiedziałam, ale to nie powstrzymało go przed próbą dobrania się do mnie. Odpychalam go rękami i nogami i powtarzałam żeby przestał i po chwili wrócił do siebie, krew dopłynęła do mózgu i się uspokoił. Później sytuacje się powtarzały, najgorzej było kiedy wypiliśmy, alkohol zrobił swoje i na prawdę bałam się że zaraz mnie zgwałci, dopiero kiedy powiedziałam że mnie krzywdzi to wylał się na niego kubeł zimnej wody, niestety nie na długo. Położyliśmy się do spania, nie minęły 2 min a on znowu zaczął mnie obmacywac. W końcu rzuciłam tekstem ze jak nie przestanie to go zwiąże, na co on stwierdził że to świetny pomysł, bo inaczej może mnie zgwałcić w nocy i spał ze związanymi rękami. Boję się, że któregoś dnia już nawet nie będę potrafiła go zatrzymać i rzeczywiście dojdzie do czegoś złego... Co robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Partner szybko się nakręca i z trudem się wtedy hamuje
Jak to, co robić?
![]() Możesz czekać na gwałt, bo za którymś razem facet nie przyjmie do wiadomości twojej odmowy, albo rozstać się, póki czas. Bez dawania szansy na poprawę, bo ona nie nastąpi. Nawiasem mówiąc miałam kiedyś nieprzyjemność poznać faceta, który niemalże chwilę po zapoznaniu stracił panowanie nad swoimi rękami i musiałam nieustająco wykręcać się z jego objęć i uchylać od głaskania. To był nasz pierwszy i ostatni kontakt, bo facet budził we mnie niechęć połączoną z obawą. Nie chcę myśleć, co mogłoby być dalej, bo mam wrażenie, że to samo, co u ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja bym zakończyła związek. Seks jak najbardziej ale za zgodą dwojga ludzi. W momencie kiedy któraś ze stron powie basta lub stop to tak ma być. Ja bym temu człowiekowi już nigdy nie zaufała, i grzecznie wyprosiła go z mojego życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Spal ze związanymi rekami
![]() ![]() ![]() Coraz lepsze te TROLLE 😝😝😝 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Naprawdę koleś jest niebezpieczny i kiedyś Cię skrzywdzi. Jak w sypialni dzieje się coś zagrażającego Twojemu bezpieczeństwu, to znak, że trzeba zakończyć tę znajomość, bo można marnie skończyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Przez miesiąc znasz, jak się okazuje palanta, który już podjął kilka prób gwałtu, a Ty się zastanawiasz co robić? Normalny facet nie zachowuje się jak zwierze i taka sytuacja jak tutaj jest niedopuszczalna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.