Partner szybko się nakręca i z trudem się wtedy hamuje - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-02-28, 01:21   #1
Zagubiona792
Przyczajenie

Partner szybko się nakręca i z trudem się wtedy hamuje

Miesiąc temu zaczęłam nowy związek. Na początku wszystko było w porządku, aż do momentu kiedy chyba po raz pierwszy, w dodatku nieświadomie "postawiłam go do pionu". Wtedy nie widziałam nic złego w tym, że błądził rękami po moim ciele, łapczywie całował, bo jeśli nie chciałam żeby gdzieś mnie dotykał, to nie robił tego natrętnie, chociaż ciężko było ostudzić jego zapał. Po naszym pierwszym stosunku, poszliśmy pod prysznic. Sądziłam że tym prysznicem zakończymy dzień i położymy się spać. Ale jego kolega miał inne plany i ani na chwilę nie opadł po wytrysku. Wyszłam wcześniej z kabiny, bo on na koniec płuka się zimna woda, wytarłam się i poszłam do łóżka po drodze zabierając bieliznę i pizame. Wyszedł z łazienki i zapytał po co mi ubrania, runda 2. Nie miałam na to siły i to samo mu powiedziałam, ale to nie powstrzymało go przed próbą dobrania się do mnie. Odpychalam go rękami i nogami i powtarzałam żeby przestał i po chwili wrócił do siebie, krew dopłynęła do mózgu i się uspokoił. Później sytuacje się powtarzały, najgorzej było kiedy wypiliśmy, alkohol zrobił swoje i na prawdę bałam się że zaraz mnie zgwałci, dopiero kiedy powiedziałam że mnie krzywdzi to wylał się na niego kubeł zimnej wody, niestety nie na długo. Położyliśmy się do spania, nie minęły 2 min a on znowu zaczął mnie obmacywac. W końcu rzuciłam tekstem ze jak nie przestanie to go zwiąże, na co on stwierdził że to świetny pomysł, bo inaczej może mnie zgwałcić w nocy i spał ze związanymi rękami. Boję się, że któregoś dnia już nawet nie będę potrafiła go zatrzymać i rzeczywiście dojdzie do czegoś złego... Co robić?
Zagubiona792 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-28, 14:08   #2
I am Rock
lokalna gwiazda

Dot.: Partner szybko się nakręca i z trudem się wtedy hamuje

Jak to, co robić?
Możesz czekać na gwałt, bo za którymś razem facet nie przyjmie do wiadomości twojej odmowy, albo rozstać się, póki czas. Bez dawania szansy na poprawę, bo ona nie nastąpi.

Nawiasem mówiąc miałam kiedyś nieprzyjemność poznać faceta, który niemalże chwilę po zapoznaniu stracił panowanie nad swoimi rękami i musiałam nieustająco wykręcać się z jego objęć i uchylać od głaskania.
To był nasz pierwszy i ostatni kontakt, bo facet budził we mnie niechęć połączoną z obawą.
Nie chcę myśleć, co mogłoby być dalej, bo mam wrażenie, że to samo, co u ciebie.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-29, 18:17   #3
renata_b_1993
Raczkowanie

Ja bym zakończyła związek. Seks jak najbardziej ale za zgodą dwojga ludzi. W momencie kiedy któraś ze stron powie basta lub stop to tak ma być. Ja bym temu człowiekowi już nigdy nie zaufała, i grzecznie wyprosiła go z mojego życia.
renata_b_1993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-01, 04:49   #4
Tomeck
Raczkowanie

Spal ze związanymi rekami

Coraz lepsze te TROLLE 😝😝😝
Tomeck jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-01, 07:11   #5
orsula1888
Raczkowanie

Naprawdę koleś jest niebezpieczny i kiedyś Cię skrzywdzi. Jak w sypialni dzieje się coś zagrażającego Twojemu bezpieczeństwu, to znak, że trzeba zakończyć tę znajomość, bo można marnie skończyć.
orsula1888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-03-11, 03:50   #6
kolorowe_jaskolki
Rozeznanie

Przez miesiąc znasz, jak się okazuje palanta, który już podjął kilka prób gwałtu, a Ty się zastanawiasz co robić? Normalny facet nie zachowuje się jak zwierze i taka sytuacja jak tutaj jest niedopuszczalna
kolorowe_jaskolki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości