|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy
Witam☠wszystkim. Mam problem z kobieta. Zacznę tak.. zakochałem sie jak nigdy☠ona ma 30lat ja 24 ona jest po☠rozwodzie z dzieckiem. Zaczne tak ja młody z imprezy na impreze dragi co wekeend i☠ogólnie☠do grzecznych nie nalezalem. Ale dla niej skończyłem z tym rzuciłem wszytko. Po pół roku zaszła w planowana ciążę.. i w połowie ciąży wszytko ☠☠☠loo. Mogliśmy rozmawiać☠godzinami ale później tylko☠krytyka wszytko zle narzekanie ja pamietalem☠ każdej okazji walentyki imeniny dzień kobiet. Ona nie raz w tygoniu kwiatki czekoladki. Ale to pomagalo na chwilę.. rozmowy i wszelkie☠starania na nic czułem sie jak śmieć i zero w jej oczach.. zacząłem uciekać na czaty typu badoo nie dla sesku tylko miło popisiac i podnieść swoją samoocenę☠którą straciłem przy mojej kobiecie. Później dragi koledzy... ona coraz gorsza.. Ja ucieklem od tego zycia i popelnilem błąd zycia przeroslo mnie wszytko.. Ona wściekła na☠mnie zaczęła mnie pod czas kłótni bic i to dosyć mocno. I za każdym razem więcej i mocniej.. po nastym razie nie opanowalem sie i jej oddałem. I tak co weekend.. wyszło ze jestem powrotem bo ja bilem. Nie celowo w szaroaninie machajac rekoma oberwala..☠
Po roku czasu wrzuciłem z domu. Wróciła z policją☠pokazała zdjęcia odsiedzialem 3 na dolku sprawy i takie tam.. A zaznacze ze tez zaczepa cpac po ciąży..☠ I duzo tego.. TERAZ po 3 miesiącach latania za nią i blagania. Zgodziła sie i wróciliśmy do siebie.. obiecałem żadnych kłamstw kobiet nic zeroo. I tak☠jest zrozumiałem zmieniłem się i staram sie naprawić.. Ale za to dowiedziałem sie ze mnie☠zdradziła.. kilka razy z moim kolegą..☠ Ale byłem potworem i starań się jej to wybaczyć. Tylko co tydzień jej coś nowego usuwanie wiadomość z byłym pisanie z facetami ukrywanie kłamstwa za każdym razem obiecuje ze tego nie będzie a co tydzień jest☠coś.. mimo tego siedzę i staram sie dalej ona tylko obarca kota ogonem i zwala na mnie albo jaki ja zly i w ogóle..☠ ☠ Nie radzę sobie z jej zdradą z tym ze cały czas coś wychodzi.. nie wiem jak z nia pogadać co zrobić jak sie zabrać żeby bylo lepiej pomocy..☠ Wiem ze chaotycznie ale brak czasu i.nie chcę żeby ona tutaj zajrzała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomocy
Cytat:
Co zrobić? Rozstać się, zacząć pracę nad sobą, iść na terapię, porzucić używki i starać się o prawa do opieki nad dzieckiem. Związku z tego nie będzie, już teraz robicie temu maleństwu piekło na ziemi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

wszystkim. Mam problem z kobieta. Zacznę tak.. zakochałem sie jak nigdy