|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
tani materiał pod obraz
chciałam wam pokazać tani materiał pod obrazy - płyta pilśniowa, lewa strona ma strukturę podobną do płótna. koszt płyty 3m x 2.5m to 30zł. warto kupić litr emalii akrylowej i pomalować jako podkład
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tani materiał pod obraz
My malujemy an nich w szkole na kółku plastycznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sensie-wchodze do leroy'a i mowie "daj mnie emalie akrylową białą" i dostane taką emalie, czy też zacznie sie dopytywanie i wyliczanie 10 rodzajów białych emalii akrylowych ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Raczej zacznie się wyliczanie emalii róznych marek i w róznych cenach ale decyzja bedzie należała do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No nie mogę. Stoi u mnie ładny kawał pilśniówki i nawet chcialam ją sobie obmalować i nawet cóś namalować, ale ciągle się wahałam - czy to będzie miało ręce i nogi. Dzięki Tobie kolalight wiem, że jutro zabieram się do pracy, dziękuję
![]() A te maki to sama małowałaś? Piękne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
tak sama. podkład malowałam emalią akrylową n...... nie wiem czy mogę nazwe wpisać ale to takie zwykłe do ścian
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.