|
|||||||
| Notka |
|
| Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Ból głowy, migreny - pytanie o łączenie preparatów
Witam
![]() Od kilku lat cierpię na napięciowe bóle głowy, pojawiające się migreny. Jestem pod opieką neurologa. Przepisał mi on Divascan, który stosuję od ponad roku. Fakt, że lek ten pomaga, ale nie radzi sobie całkowicie ponieważ w ostatnim czasie niestety męczą mnie bóle głowy niemalże każdego dnia. Czytałam o złocieniu maruna i chciałabym go włączyć do swojej suplementacji. Zastanawiam się jednak czy można go stosować równocześnie z Divascanem? Owszem, mogę o to zapytać swojego lekarza, ale dopiero będe miała taką możliwość przy kolejnej wizycie. Czy któraś z Was stosowała złocień maruna jednocześnie z Divascanem? Macie jakieś doświadczenie z tym ziołem? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ból głowy, migreny - pytanie o łączenie preparatów
Zapytaj się najlepiej swojego neurologa na następnej wizycie. A co poza tym uzywasz do suplementacji ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ból głowy, migreny - pytanie o łączenie preparatów
Suplementuję preparaty nie związane z migreną, są to:
Różeniec górski, Kollagen z witaminą C, witaminę D oraz witaminy Swansona na włosy, skórę i pazurki.
![]() |
Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.