Tr±dzik - Leczenie tabletkami Nonacne - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dermatologia

Notka

Dermatologia Forum dla osób, które interesuj± siê dermatologi± lub maj± problemy ze skór±. Masz tr±dzik lub atopowe zapalenie skóry? Do³±cz do nas, pomó¿ sobie i innym.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-08-18, 14:27   #1
rocketmoon
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11
Exclamation

Nonacne stosowa³ to ju¿ kto¶??

Witam,
Ostatnio pojawi³ siê ¶rodek na tr±dzik o nazwie Nonacne. Czy kto¶ ju¿ go stosowa³??

Edytowane przez rocketmoon
Czas edycji: 2012-10-08 o 18:20
rocketmoon jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-18, 19:37   #2
Puchacz17
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10
Dot.: Nonacne stosowa³ to ju¿ kto¶??

wyciskasz?
Puchacz17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-18, 19:43   #3
kluseczka30
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Witaj. Widzê u Ciebie znaczne blizny po tr±dziku. Polecam cos z³uszczaj±cego np. Sknoren krem. Jest bez recepty. Kosztuje oko³o 50 z³. Stosowany regularnie wybieli Ci te ¶lady. Ja stosowa³am ro¿ne mazid³a na receptê ale na d³u¿sz± metê nic nie pomog³o. A Skinoren w sumie przynosi pozytywne rezultaty. Tak wiêc polecam Ci.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Czyta³am sk³ad tych tabletek Nonacne. My¶lê, ¿e to niestety raczej nie pomo¿e na d³o¿sz± metê na tr±dzik. Ja stosowa³am przez 3 miesi±ce antybiotyk Tetralysal i w trakcie bylo ok ale po zakonczeniu brania tych tabletek sytuacja wrócila do stanu wyj¶ciowego. Tak wiec moze te tabletki Nonacne byly by skuteczne podczas brania a po zakonczeniu wszystko powróci a moze byc nawet gorzej.
kluseczka30 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-18, 21:32   #4
rocketmoon
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Puchacz17 Poka¿ wiadomo¶æ
wyciskasz?
Wyciska³em tylko podskórne grudki.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kluseczka30 Poka¿ wiadomo¶æ
Witaj. Widzê u Ciebie znaczne blizny po tr±dziku. Polecam cos z³uszczaj±cego np. Sknoren krem. Jest bez recepty. Kosztuje oko³o 50 z³. Stosowany regularnie wybieli Ci te ¶lady. Ja stosowa³am ro¿ne mazid³a na receptê ale na d³u¿sz± metê nic nie pomog³o. A Skinoren w sumie przynosi pozytywne rezultaty. Tak wiêc polecam Ci.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Czyta³am sk³ad tych tabletek Nonacne. My¶lê, ¿e to niestety raczej nie pomo¿e na d³o¿sz± metê na tr±dzik. Ja stosowa³am przez 3 miesi±ce antybiotyk Tetralysal i w trakcie bylo ok ale po zakonczeniu brania tych tabletek sytuacja wrócila do stanu wyj¶ciowego. Tak wiec moze te tabletki Nonacne byly by skuteczne podczas brania a po zakonczeniu wszystko powróci a moze byc nawet gorzej.
Ok. jutro pójdê do apteki.
Stary 2012-08-18, 22:10   #5
Puchacz17
Przyczajenie

dlatego masz blizny. wyciskaniem mo¿na narobiæ sobie wiêcej krzywdy, ni¿ siê wydaje. wyci¶niesz a pó¼niej w tym samym miejscu pojawi± ci siê nowe zmiany i bêdzie ich coraz wiecej - mówiê z w³a¶nego do¶wiadczenia, przestalam to robiæ i widzê poprawê. Uwierz, ¿e u Ciebie narazie nie jest tak tragicznie, nie s± to du¿e zmiany ale je¶li bêdziesz wyciska³ to jedynie mo¿esz sobie zaszkodziæ.
Puchacz17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-20, 11:19   #6
watacukrowana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 45

Hey Ja kiedy¶ stosowa³am i wyleczy³am tym tr±dzik, mia³am trochê gorszy stan cery od Twojego (ze zdjêcia). G³ównie, krosty, zaskórniki czy plamy. Oprócz przyjmowania suplementu przemywa³am dwa razy dziennie twarz ¿elem i tonikiem z Ivostinu do cery t³ustej i mieszanej albo kosmetyki do cery tr±dzikowej z revitolu. Tak czy inaczej nonacne siê spisa³ na 5 i je¶li powróci jaki¶ problem z cer± u mnie na pewno powrócê do niego- Polecam)
watacukrowana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-08-27, 20:10   #7
rocketmoon
Przyczajenie

@watacukrowana
U¿ywa³a¶ jakie¶ suplementy w tabletkach??

Po tygodniu stosowania Skinorenu te mniejsze przebarwienia lekko siê wybieli³y, wiêc chyba dzia³a ten krem. A co polecicie na grudki podskórne??

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 05:30   #8
Matylda Skowronska
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Od tygodnia biorê Nonacne+jedn± tabletkê Glamurenu+jedn± tabletkê Chelated Zinc Calivity.Efekty jak na razie zerowe.Moim problemem jest bardzo t³usta cera,wypryski owszem,zdarzaj± siê ale g³ównym problemem jest bardzo,bardzo t³usta cera a co za tym idzie i w³osy które muszê codziennie myæ.Wczoraj na przyk³ad nie umy³am bo nie mia³am czasu a dzisiaj rano ju¿ wygl±da³y jak u innych ludzi jakby z 2 miesi±ce nie myli.Czy kto¶ móg³by mi poleciæ jakie¶ tabletki na t³ust± cerê bez recepty które naprawdê dzia³aj±?Kiedy¶ bra³am ROACCUTANE przez chyba 2 tygodnie o ile dobrze pamiêtam,to by³y najpiêkniejsze 2 tygodnie w moim ¿yciu,nigdy wcze¶niej ani potem nie mia³am takiej cery i w³osów.Jednak ten lek podobno bardzo niszczy w±trobê.Czy kto¶ móg³by poleciæ jakie¶ inne tabletki ale skuteczne i najlepiej bez recepty?Ju¿ nie mówiê ¿e maj± tak dzia³aæ jak ROACCUTANE ale ¿eby chocia¿ w jednej setnej tak dzia³a³y bo te które biorê w tej chwili to jak na razie nic.
Matylda Skowronska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-19, 09:54   #9
takotako
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Hej jestem nowy.
Specjalnie rejstrowa³em aby móc tu napisaæ
Stosuje te tabletki od 1,5 tygodnia
Wsumie syfy mi ju¿ zesz³y ale odk±d biore te tabsy jest ich coraz wiêcej ,nie wiem co one maj± w sobie ale jakby by³o wszystko naturalne to nie by³oby takiej reakcji tak¿e tabletki id± do koszaaa ,szkoda kaski.
takotako jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-09-20, 19:37   #10
Matylda Skowronska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez takotako Poka¿ wiadomo¶æ
Hej jestem nowy.
Specjalnie rejstrowa³em aby móc tu napisaæ
Stosuje te tabletki od 1,5 tygodnia
Wsumie syfy mi ju¿ zesz³y ale odk±d biore te tabsy jest ich coraz wiêcej ,nie wiem co one maj± w sobie ale jakby by³o wszystko naturalne to nie by³oby takiej reakcji tak¿e tabletki id± do koszaaa ,szkoda kaski.
Po pierwsze ka¿dy siê specjalnie rejestruje aby móc tu napisaæ, ja te¿. Nie ma w tym nic dziwnego.
Po drugie piszesz ¿e syfy Ci ju¿ zesz³y ale jest ich coraz wiêcej, to co w koñcu, zesz³y Ci czy jest ich coraz wiêcej??
A jak chcesz tak wszystko naturalnie to mo¿esz sobie herbatê zio³ow± piæ albo grejfruty je¶æ, albo w ogóle nic - skutek jest ten sam czyli ¿aden.Jak tak lubisz naturê to siê w ogóle nie bierz za ¿adne leki.Je¶li natomiast kupujesz jakiekolwiek tabletki to musisz zaakceptowaæ ¿e maj± w sobie chemiê.Je¶li chcesz mieæ dalej syfy na buzi to siê trzymaj natury.
Ja te tabletki biorê od miesi±ca, pierwszy tydzieñ bra³am po jednej tabletce a dopiero pó¼niej doczyta³am na opakowaniu ¿e trzeba braæ dwie tabletki dziennie. No có¿, nie jest idealnie(z tym ¿e ja mam cerê bardzo ale to bardzo t³ust±) ale jest du¿a poprawa z czego siê cieszê.Nie powstaj± stany zapalne na bokach policzków - tam gdzie zawsze powstawa³y. Jestem szczê¶liwa. Ale bêdê dalej próbowaæ innych tabletek tak d³ugo a¿ znajdê idealne. Jako nastêpne w planie s± Ceranova z bratkiem i Sufrin.

Edytowane przez Matylda Skowronska
Czas edycji: 2012-09-20 o 21:25
Stary 2012-09-21, 08:34   #11
takotako
Przyczajenie

Nie bêdê siê tu k³óci³ bo nie w tym rzecz,ka¿dy ma inne podej¶cie ,specjalnie wybra³em te kapsu³ki poniewa¿ jak reklamuje producent - robi± wszystko z naturalnych surowców.Stosuje dietê bêdzie ju¿ hmmm 7 miesiêcy i cera poprawi³a siê mega ,my¶la³em ¿e Nonacne pomo¿e dokoñczyæ dzie³a w walce z tr±dzikiem lecz by³o odwrotnie tak¿e co¶ nie tak.Ogólnie wzi±³em 20 z 60 kapsu³ek i wczoraj wyrzuci³em resztê do kosza.Pozdro
takotako jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-01, 02:44   #12
makzikaz
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

UWAGA!!!
Kupi³em jaki¶ czas temu te tabletki.
Opakowanie i same kapsu³ki wygl±daj± jakby by³y robione sposobem cha³upniczym!
Szuka³em w sieci informacji na temat producenta tego "cuda" firmy "Key Player Limited, Dubai, United Arab Emirates". Nigdzie nie ma ¿adnych danych o tej spó³ce oprócz polskich stron typowo reklamowych dla tego produktu!
Dajê g³owê, ¿e osoby ¶wie¿o zarejstrowane i chwal±ce te tabletki to sprzedawca który chce tylko wyci±gn±æ od Was pieni±dze.
Nie dajcie siê nabraæ, to po prostu jedna wielka ¶ciema!!!
Produkt oczywi¶cie nic nie pomóg³ na tr±dzik.
Dodatkowo obawiam siê co tam mo¿e byæ wsypywane bo jak napisa³em robi to firma krzak! Pozdrawiam i ostrzegam nie b±dzcie naiwni.

Edytowane przez makzikaz
Czas edycji: 2012-10-01 o 02:46
makzikaz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-03, 09:06   #13
Matylda Skowronska
Przyczajenie

A wiêc tak: zakupi³am tego (Nonacne) dwa opakowania z czego jedno ju¿ zu¿y³am, efekty bardzo mierne. Wczoraj dermatolog widz±c moj± buziê (gdzie ja jestem na Nonacne po dwie tabletki dziennie od 2 miesiêcy,a by³am u niego w zupe³nie innej sprawie) poleci³ mi tabletki bez recepty które siê nazywaj± Environ Problem Skin. Nie wiem ile kosztowa³y bo p³aci³am za wszystko razem (zabiegi laserowe,tabletki i kosmetyki) w ka¿dym razie od dzisiaj je biorê razem z Ceranov± z Bratkiem które zakupi³am na allegro i zobaczymy czy bêdzie poprawa.Po tym Nonacne bardzo krótki czas by³o lepiej (mo¿e parê dni) a potem znowu to samo, czyli nie warto tego kupowaæ. Teraz próbujê Environ Problem Skin,dzisiaj wziê³am pierwsz± tabletkê, niemniej jednak jednak lekarz mnie uprzedzi³ ¿e efektów tak spektakularnych jak po Roaccutane nie bêdzie (wyrazi³ siê dok³adnie ¿e Roaccutane to jak pochodnia wrzucona do organizmu). Ale ja siê bêdê cieszyæ jak bêd± w ogóle jakie¶.
Co do sposobu produkcji Nonacne - mnie to jest obojêtne jakim sposobem s± produkowane i przez jak± firmê,krzak czy nie krzak,decyduj±cy jest dla mnie fakt ¿e one nie przynosz± rezultatów (zreszt± jak ka¿de inne które do tej pory próbowa³am a próbowa³am ich ju¿ du¿o).Oprócz Roaccutane (które s± bardzo szkodliwe dla organizmu), wszystkie inne tabletki na cerê problemow± nie przynosz± rezultatów.Takie jest moje do¶wiadczenie do tej pory.Zobaczymy jak bêdzie z Environ Problem Skin i CeraNov± z Bratkiem.
Stary 2012-10-08, 07:17   #14
michal66
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam was serdecznie od 8lat zajmowa³em siê dermatologi± w Gliwicach.
zamiast u¿ywaæ konkretnych produktów, to wy testujecie na sobie ró¿ne specyfiki
Nonacne bardziej dzia³a na tr±dzik hormonalny, poniewa¿ posiada on w sk³adzie Sarsaparilla jest to zio³o uzyskiwane z korzeni ro¶lin nale¿±cych do kolcoro¶li.
reguluje on burze hormonaln± która jest czêst± przyczyn± tr±dziku.

kto z was próbowa³ Acnezine ? jest to jeden z najlepszych ¶rodków na tr±dzik (krem i tabletki) http://www.acnezine.pl/
a sk³ad ma bardzo dobry po co antybiotyki które niszcz± bajerê ochronn± skóry ?
nie potrzebnie wydawaæ 200/300z³ na antybiotyki !
w sk³adzie kremu znajdziemy nowo odkryte badaniami sk³adniki typu: Ekstrakt z Hydrastis Canadensis, Skóra cytryny , Germall II du¿o jest opinii na temat produktu te pozytywne jak i negatywne, ale ludzie nie rozumiej± jednej rzeczy !
pisz± ze po kilku dniach nastêpuje potê¿ny wysyp na twarzy ale nie u ka¿dego a wiecie dla czego ? wysyp wystêpuje tylko i wy³±cznie u tych którzy w skórze maj± toksyny przez które krem nie mo¿e wch³on±æ w g³±b skóry, dla tego krem wszystko wyci±ga na zewn±trz a nastêpnie wchodzi przez kilka warstw skóry i zaczyna leczyæ stan zapalny zrozumcie!
michal66 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-10-09, 23:59   #15
emilkag888
Przyczajenie

na temat tr±dziku i walki z nim wiem wiele i próbowa³am rozmaitych sposobów, po antybiotykach oczywi¶cie wszystko wraca³o. przesz³am te¿ terapie Diane-35(skutki uboczne zbyt mi dokucza³y wiec po roku zrezygnowa³am) ale jak bra³am to by³o ¶wietnie zero krostki i nie przet³uszcza³a siê skóra, w³osy moglam nie myæ tydzieñ. dodam ¿e mam skórê bardzo wra¿liw± i wiele kremów i kosmetykóow mnie uczula. kiedy¶ w³osy i skóre mia³am jakby posmarowan± warstw± oleju, ropiej±cy pryszcz na pryszczu obraz nêdzy i rozpaczy.. zincuprin-stoso³awam by³o widaæ poprawe ale przesta³am i znów powrót nie do tego koszmaru co by³ wcze¶niej ale nie by³o fajnie. my³am twarz drogimi piankami i ¿elami teraz u¿ywam emulsji Ziaja Ulga do twarzy i cia³a, czasem robie peeling, maseczki siarkowe i najwa¿niejsze prawie codziennie robie maseczki z glinki zielonej!!!od 2 tygodni- rewelacja- warto u¿ywaæ glinek. wiadomo sposób od¿ywiania, s³oñce, hormony to wszystko ma wp³yw. na noc stosuje krem Avene TriAcneal na dzieñ nawil¿aj±cy. czasem stosuje rival hydro ampu³ki. czasem jak mam ropne i wycisne stosuje Acnosan-tonik. czasem glinke ró¿ow±, maseczki nawil¿aj±ce-zale¿y co sobie kupie. ale to mi pomaga, skóra siê wyciszy³a, jest nawil¿ona delikatna. czasami jestem zmêczona tym wszystkim i odpuszczam ale po kilku dniach znów maseczki, kremy itd. walcze z tym kilka lat, wiem co mówiê i jeszcze wa¿ne to co pomaga jednej osobie mo¿e zaszkodziæ drugiej. warto te¿ poj¶æ do dobrego dermatologa,
emilkag888 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 13:42   #16
watacukrowana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 45

Nie wiem, mi tam nonacne pomog³o. Czasem co¶ tam wyskoczy, wiadomo ale nie narzekam Mo¿e byæ tak, ¿e na jednych zadzia³a bardziej, a na innych mniej. Sam suplement to nie wszystko. Trzeba stosowaæ odpowiedni± pielêgnacjê, dietê, oczyszczanie. Dobre tabletki to dopiero po³owa sukcesu moim zdaniem. Ja oprócz nonacne przemywa³am dok³adnie twarz stosowa³am kosmetyki nawil¿aj±ce i ³agodz±ce oraz korzysta³am z zabiegów oczyszczaj±cych. W moim przypadku nonacne plus odpowiednia pielêgnacja zrobi³y swoje i nie mam ju¿ ''tr±dzikowych'' zmartwieñ. Jak wiadomo ka¿dy ma swoj± w³asn± recepturê, nie wszystko musi na ka¿dego dzia³aæ od razu. Pozdrawiam)

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez rocketmoon Poka¿ wiadomo¶æ
@watacukrowana
U¿ywa³a¶ jakie¶ suplementy w tabletkach??

Po tygodniu stosowania Skinorenu te mniejsze przebarwienia lekko siê wybieli³y, wiêc chyba dzia³a ten krem. A co polecicie na grudki podskórne??
Tak jak wspomina³am z suplementów w kapsu³kach stosowa³am nonacne i mi pomog³o. Do tego musisz zacz±æ odpowiedni± pielêgnacje, polecam równie¿ zabiegi oczyszczaj±ce i wyg³adzaj±ce no i zdrowsz± dietê Du¿o orzechów, warzyw, ryb- podstawa zdrowej cery.
I jak zdecydowa³a¶ siê w koñcu na to nonacne? Jestem ciekawa Twoich rezultatów.
Pozdrawiam
watacukrowana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-04-17, 13:49   #17
alloff
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 33

Cytat:
Napisane przez Matylda Skowronska Poka¿ wiadomo¶æ
g³ównym problemem jest bardzo,bardzo t³usta cera a co za tym idzie i w³osy które muszê codziennie myæ
[/I]
Matylda a próbowa³a¶ oleju winogronowego? Ja kiedy¶ mia³am taki sam problem. Nie wiem po czym w pewnym momencie w moj± skóre i w³osy jakby co¶ diabelskiego wst±pi³o - zaczê³am siê ¶wieciæ i przet³uszczaæ jak nie wiem co. Do tego przypa³êta³o mi siê ³ojotokowe zapalenie skóry ko³o nosa - masakra po prostu.
Oczywi¶cie najpierw u¿ywa³am jakich¶ mazide³ od dermatologa. Pomaga³y, ale okaza³o siê ¿e to sterydy wiêc kuracja na krótk± metê. Potem zmieni³am dietê, a potem jeszcze wynalaz³am gdzie¶ informacjê, ¿e wydzielanie ³oju jest normalizowane przez olej z pestek winogron. I zaczê³am smarowaæ siê olejem. Paradoksalnie nie tylko nie zat³u¶ci³ mi skóry na maksa i nie pozatyka³ porów ale faktycznie chyba pomóg³ na ³ojotok.
Aaaa dodatkowo w³±czy³am do codziennej diety pastê budwigow±, która ponoæ dobrze nasyca organizm kwasami omega 3. Po paru tygodniach pomog³o. W ka¿dym razie wydzielanie ³oju zmniejszy³o siê na tyle, ¿e teraz swobodnie mog³abym myæ w³osy co drugi dzieñ (ale i tak myjê codziennie, bo je¶li tego nie zrobiê czujê siê niedomyta), a twarz te¿ przesta³a siê ¶wieciæ.

PS. a mia³am odnie¶æ siê do Nonacne - nie wiem, s±dz±c po sk³adzie mo¿e pomóc na ¶rednio nasilony tr±dzik i na oczyszczenie organizmu z jakich¶ tam toksyn. Podoba mi siê, ¿e jest tam czerwona koniczyna i likopen. Ja nie u¿ywa³am, ale znajome dziewczyny siê na to upar³y (jedna z pospolitym - dawno po dwudziestce, druga z pocz±tkami ró¿owatego) - je¶li siê nie mylê bior± nonacne od dwóch tygodni. Podpytam jak tam u nich

Edytowane przez alloff
Czas edycji: 2013-04-17 o 13:54 Powód: skleroza
alloff jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-29, 15:38   #18
abcd4321
Przyczajenie

Exclamation nonacne-proszê o rzetelne opinie osoby które stosowa³y te tabletki

Dzieñ dobry, poszukujê osób, które stosowa³y tabletki nonacne i proszê o rzetelne opinie.
S± to tabletki, które kosztuj± 150z³ i stosuje siê je przez 30dni po 1tabletce rano i 1 wieczorem.
Jak wiadomo jest to suplement i firma jest za granic± .... tak wiec nie wiem czy jest to wy³udzenie czy rzeczywi¶cie produkt, który mo¿e pomóc.
Staæ mnie na te tabletki, nie mam silnego problemu z tr±dzikiem ale przez tr±dzik niestety psychika mi siad³a i szukam ka¿dej deski ratunku.
Bra³em parê lat temu izotretynoine i mi bardzo pomog³a bo mia³em bardzo ciê¿ki tr±dzik natomiast na t± chwilê mam kilka wyprysków jednak tak jak wy¿ej podsumowa³em mam przez to problemy z pewno¶ci± siebie/akceptacj±/psychik±,.
Podsumowuj±c proszê o rzetelne opinie na ten produkt, pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi.
abcd4321 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-29, 18:42   #19
abcd4321
Przyczajenie

Dot.: nonacne-proszê o rzetelne opinie osoby które stosowa³y te tabletki

Od¶wie¿am bo 88osób ogl±dnê³o temat a zero odpowiedzi
Bardzo was proszê o odpowied¼ kto stosowa³ ten produkt bo nie wiem czy braæ.
Pozdrawiam i czekam na wiele odpowiedzi

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-30, 22:29   #20
abcd4321
Przyczajenie

Exclamation Dot.: nonacne-proszê o rzetelne opinie osoby które stosowa³y te tabletki

Odswiezam gdyz czeka na mnie paczka do odbioru i sie wacham.

Pare miesiecy temu kupilem produkt derminax natomiast po tygodniu mialem wysyp chociaz rozumiem ze produkt w 1tygodniu badz 2wysypuje gdyz tak mi powiedzial producent i dermatolog natomiast po 1miesiacu juz powinienem widziec pierwsze efekty.Niestety ale do produktu derminax nie dostosowalem sie tak jak powinienem dlatego szukam osob ktore rzetelnie odpowiedza mi czy produkt nonacne jest dobry.Nie szukam produktu ktory w 100%usunie tradzik bo to nie mozliwe natomiast szukam produktu ktory pomoze tak wiec podsumowujac prosze osoby ktore uzywaly nonacne przez min 1miesiac codziennie po 1tabletce rano i 1wieczorem, pozdrawiam i czekam na wiele odpowiedzi.
Stary 2013-12-05, 15:51   #21
abcd4321
Przyczajenie

Odswiezam.
=
tabletki o ktore mi chodzi http://nonacne.pl/
=
wydaje mi sie ze to sciema natomiast opinie sa podzielone dlatego jesli ktos je uzywal BARDZO prosze o jakikolwiek post, pozdrawiam i czekam na wiele odpowiedzi bo na ta chwile jest duzo wyswietlen a zero odpowiedzi

Edytowane przez abcd4321
Czas edycji: 2013-12-05 o 15:52
Stary 2013-12-05, 15:56   #22
panswegozycia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 67

Je¶li chcecie siê dowiedzieæ jak skutecznie i szybko pokonaæ tr±dzik piszcie na PW
panswegozycia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-24, 21:11   #23
makzikaz
Przyczajenie

Stosowa³em nonacne, rezultatów 0, s³ownie zero!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-20, 10:57   #24
Dana3179
Przyczajenie

Nonacne - nonacne.pl Z³o¿y³em zamówienie i dosta³em je na czas, a tabletki dzia³aj± ¶wietnie.
Dana3179 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-08-31, 14:03   #25
22nika27
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 733

Moja s±siadka nastoletnia u¿ywa tego Nonacne na tr±dzik od jakiego¶ miesi±ca, widzi lekk± poprawê a sk³ad konsultowa³a z dermatologiem i alergologiem (bo ma problemy skórne na d³oniach) i twierdzili ¿e nie zaszkodzi, a czy pomo¿e to te¿ indywidualna kwestia organizmu.
22nika27 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-10-07, 17:04   #26
JoannaS123
Przyczajenie

G³upota, g³upota i jeszcze raz g³upota. Co wy ludzie wiecie na temat tego produktu, tyle co nic !!!
Najwa¿niejsze rzeczy zawarte zosta³y na tej podtsronie :http://typeon.pl/nonacne
przeczytajcie zanim co¶ napiszecie !!
JoannaS123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-27, 16:44   #27
makzikaz
Przyczajenie

Wszystkie posty reklamuj±ce ten produkt to reklama sprzedaj±cego.
Zauwa¿cie, ¿e u¿ytkownicy, którzy go zachwalaj± maj± napisanych 1-2 wiadomo¶ci.
Nie dajcie siê nabraæ na ten drogi i nic nie daj±cy produkt nieznanego pochodzenia!
Stary 2015-06-21, 03:07   #28
Mizashi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17

Cytat:
Napisane przez makzikaz Poka¿ wiadomo¶æ
Wszystkie posty reklamuj±ce ten produkt to reklama sprzedaj±cego.
Zauwa¿cie, ¿e u¿ytkownicy, którzy go zachwalaj± maj± napisanych 1-2 wiadomo¶ci.
Nie dajcie siê nabraæ na ten drogi i nic nie daj±cy produkt nieznanego pochodzenia!
Nie zgodzê siê, ¿e ka¿dy. Byæ mo¿e Ci ludzie na górze rzeczywi¶cie, ale teraz bêdzie prawdziwa opinia od do¶wiadczonego wojownika przeciw tr±dzikowi . Ja próbowa³em ju¿ Acnezine (3 miesi±ce), Derminax (1 miesi±c) i teraz próbujê Nonacne (0,5 miesi±ca). Wcze¶niej porównywa³em te¿ sk³ady wszystkich trzech, jak i innych, podobnych preparatów (m.in IQFace). Nonacne ma najsilniejsz± dawkê, Acnezine nieco s³absz±, Derminax jest s³abiutki (mniej skoncentrowany na walkê z tr±dzikiem). A IQFace w stosunku do swojej ceny kompletnie do niczego (aczkolwiek zastrzegam, ¿e jego na sobie nie testowa³em!).

Dobry efekt po stosowaniu Acnezine zauwa¿y³em dopiero pod koniec 2giego miesi±ca stosowania. Gdy od³o¿y³em to tr±dzik natychmiastowo wróci³ (nie doleczy³em go, tylko kasy mi by³o szkoda). Potem po przerwie zdecydowa³em siê na Derminax - nie widzia³em ¿adnych rezultatów. Teraz stosujê Nonacne i ju¿ po po³owie miesi±ca widzê, ¿e tr±dzik na plecach mam coraz mniejszy. Chocia¿ pojawiaj± siê nowe, ale szybko znikaj± (po 1 miesi±cu Acnezine nie pojawia³y siê ju¿ ¯ADNE nowe pryszcze, s³owo dajê!). Nie widzê natomiast poprawy, co do przebarwieñ po tr±dziku (w Acnezine tak± poprawê po 2 miesi±cach widzia³em). Jest te¿ jeden efekt uboczny - nonstop uczucie suchego jêzyka. Niezbyt to mi³e, ale to chyba reakcja mojego organizmu na wit. A i muszê przez to przej¶æ.

Dodam, ¿e bywa³em ju¿ u dermatologa i bra³em antybiotyki na bazie pochodnych wit. A takich jak Curacne czy Axotret, ale niestety mój organizm dzia³a³ na nie bardzo inwazyjnie ju¿ po pierwszej kapsu³ce - traci³em równowagê, mia³em gor±czkê, "kamieñ" w g³owie, dreszcze. Tragedia. Mia³em 3 podej¶cia a¿ w koñcu zrezygnowa³em, bo ba³em siê, ¿e chc±c tym wyleczyæ tr±dzik, prêdzej zaliczê zgon. Jednak nikt inny, wg mojego dermatologa, takich objawów nie mia³ w jego karierze. Je¶li jednak kto¶ równie¿ nie daje rady z antybiotykami to polecam Nonacne. Je¶li komu¶ nie zale¿y na czasie i chce zaoszczêdziæ to polecam Acnezine, ale efekty pojawiaj± siê dopiero po 2 miesi±cach regularnego stosowania 1 kapsu³ka dziennie w trakcie jedzenia (Nonacne to 2 kapsu³ki dziennie podczas jedzenia). Krem acnezine nie polecam - mi nic nie dawa³. Lepiej stosowaæ co¶ na przebarwienia z kwasem azuleinowym np. Acne-derm albo Skinoren.

Aha! ¯eby nie by³o tak mi³o to oficjalny producent Nonacne nie ma dobrych not je¶li chodzi o jako¶æ sprzeda¿y - czêsto nie ma ¿adnego kontaktu, paczka d³ugo nie dochodzi albo ... w ogóle. Ja czeka³em 3 tygodnie na Nonacne. Ale za to u producenta mo¿na otrzymaæ 20% zni¿ki, a na Allegro jest du¿o dro¿ej. Trzeba wiêc wybraæ . Na Allegro Acnezine mo¿na zdobyæ za 60-70 z³ (same kapsu³ki), a Nonacne na stronie producenta za 120 z³ (z przesy³k±) z rabatem 20%, czyli prawie 2x dro¿ej, ale te¿ Acnezine same kapsu³ki to tak jakby 3/4 produktu

Edytowane przez Mizashi
Czas edycji: 2015-06-21 o 03:30
Mizashi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-07-30, 12:39   #29
niesza
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Ja ju¿ sie wypowiada³am kiedy¶ na temat Nonacne i ja by³am zadowolona z jego dzia³ania . ¦miem przypuszczaæ ¿e hejterzy nie wiedz± nawet jak opakowanie wygl±da
niesza jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-30, 22:27   #30
Judyta~
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 386

Podbijam w±tek.
Czy kto¶ jeszcze stosowa³ te tabletki? Ja biorê je dopiero tydzieñ (zamówienie bezproblemowe, przysz³o b³yskawicznie, zamawia³am przez oficjaln± stronê), mam nag³e okropne problemy z cer±, dlatego siê zdecydowa³am i czekam na efekty...
Judyta~ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dermatologia

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-11-07 14:20:49

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.