|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy! Jaki blender?
Hej, potrzebuje Waszej pomocy, szukam blendera o wysokiej mocy 1000W, wybrałam ten SATURN ST-FP 9090 za 172 zl. Ma go któraś z Was, polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy! Jaki blender?
Zasadnicze pytanie: do czego jest Ci potrzebny blender?
Z zupą sobie poradzi, z zielonym koktajlem już niekoniecznie- tzn. zblenduje, ale nie będzie to jednolita gładka masa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W sumie niedawno na fanpejdżu polskich młynów był konkurs gdzie można było wygrać blender boscha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Właśnie mi chodzi o to, żeby dobrze blendował zupy i koktajle i żebym mogła zrobić masło orzechowe, jakiejś pasty i tego typu rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
https://zielonekoktajle.blogspot.com...zego-domu.html
Tu jest dość fajny artykuł, mi pomógł w szukaniu sprzętu. Ja wybrałam model Tefal Bl936E38 i jestem bardzo zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam kilka lat temu Vitamix i służy fantastycznie, jest świetny do robienia masła orzechowego a koktajle robi bardzo gładkie.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ma ktoś multiquicka?chciałabym jakiś coś na gładko zblednuje nawet cięższe tematy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jak ktoś ma większe potrzeby, przygotowuje jakieś bardziej wymagające, albo skomplikowane potrawy, to za blender musi tak od 400 do 500 zł. Chyba, że trafi na jakąś dobra promocję. Z kolei ja nie mam duży wymagań co do dań, więc mnie wystarczy taki do 200 zł. Dzisiaj się wreszcie zdecydowałam na konkretny, bo w al.to mają ten blender - Beko HBA7753X - w promocji: xxx
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-02-25 o 13:09 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.