|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chłopak 21 lat
Witam, mam 21 lat, co myślicie o mnie? Co mógłym zmienić? Myślę o korekcji nosa - wysyłam w załączniku zdjęcia
![]() Pozdrawiam! https://imgur.com/a/0OFi72d https://i.imgur.com/z0GBPVf.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chłopak 21 lat
Z nosem wszystko w porządku.
Jeśli chcesz poprawić swój wygląd to musisz pozbyć się tłuszczu z twarzy, może to być water retention. Zmniejsz ilość soli, sodu, zwiększ potas. Zmniejsz bf% poprzez zwiększenie masy mięśniowej. 2 miesiące poniżej 15% bf i będzie git. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Cos w tym nosie jest, ze wyglada uroczo,
zgadzam sie z postem wyzej co do tluszczu z twarzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z poprzedniczkami - nos jest ok, dodaje Ci charakteru. Natomiast tłuszczyk na twarzy zasłania jej naturalne rysy (kości policzkowe, kwadrat szczęki), które mogłyby dodać Ci wiele seksapilu, gdyby ostały uwidocznione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kurcze, jednak ten garb ciągle mi jakoś siedzi w głowie...
Dzięki za rady! No ogólnie twarz chcę odchudzić, i też do dermatologa iść, bo mam 22 lata prawie, a ciągle wyskakuje mi trądzik :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Śnięta Mucha
|
Zrób korekcję kwasem hialuronowym. Zniknie garb i zadarcie, a nos zrobi się klasyczny. To tylko zastrzyk i kosztuje 800-900zl, a powtarza się go raz do roku.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Właśnie czytałem na ten temat. A jak reaguje skóra na to? Nie zmienia koloru? I to jest po prostu wstrzyknięcie preparatu tak jakby w "dołki" nosa nie? Żeby je zapełnić. Ciekawy jestem czy to znacznie powiększa nos, żeby nie był jakiś duży?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Facet ma mieć duży nos, a nie jak laleczka Barbie. Na zdjęciu jest normalny nos, nie ma garba, jest niezbyt duży, ale odstający chrzęstny czubek to faktycznie taka bardziej kobieca cecha. Po wstrzyknieciu kwasu będzie prosty i wizualnie może być większy, ale to akurat na plus, bo teraz ma własnie małą kość i tylko czubek się odznacza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]() Lepiej bym tego nie ujęła. Masz autorze idealny nos do zabiegu kwasem hialuronowym. Nie jeden chciałby mieć ładny nos bez operacji a Ty akurat możesz mieć. I czemu niby skóra miałaby zmieniać kolor? Mam kwas podany w żuchwę, policzki, podbródek i dolinę łez. To bardzo bezpieczny zabieg. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Z nosem wszystko w porzadku, natomiast masz slabo zarysowana i lekko cofnieta zuchwe. Nie masz czasem krzywych zebow?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87357878]Z nosem wszystko w porzadku, natomiast masz slabo zarysowana i lekko cofnieta zuchwe. Nie masz czasem krzywych zebow?[/QUOTE]
Tak, mam krzywy zgryz. I jeszcze wyszły mi "zęby mądrości" i żaden z nich normalnie nie wyrósł. Mam zamiar iść do dentysty, porobić z tym, a następnie aparat na zęby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.