|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
billie jean
Wiadomo¶ci: 17
|
Do fryzjera tylko na podciêcie
Hej! Mam strasznie idiotyczny problem, ale naprawdê potrzebujê odpowiedzi. Czy wypada w ogóle umawiaæ siê do "prawdziwego fryzjera" jedynie na podciêcie w³osów? Chodzi o to, ¿e ca³e ¿ycie chodzi³am do takich niby-fryzjerów, do których siê wchodzi z ulicy i tn± w³osy na sucho w ci±gu 20 minut, trochê mi to ostatnio przesta³o odpowiadaæ i chcia³abym pój¶æ do normalnego fryzjera, ale oni z kolei maj± ca³e facebooki zawalone wielogodzinnymi i wysokobud¿etowymi koloryzacjami. No i w koñcu nie wiem, mo¿e umawiaj± siê na samo podciêcie w³osów siê tam zwyczajnie o¶mieszê??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 733
|
Dot.: Do fryzjera tylko na podciêcie
Tre¶æ usuniêta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 25 231
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
ja chodzê do profesjonalnego salonu - nawet na podciêcie. Nigdy w ¿yciu nikt siê na mnie krzywo nie patrzy³ XD fryzjer jak fryzjer przecie¿.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
Nie o¶mieszysz siê. Sama mam proste w³osy i chodzê do salonu fryzjerskiego jedynie na podciêcie w³osów z ty³u. Bo po prostu lubiê mieæ ³adnie podciête.
Wybieram jednak salony w których jest mo¿liwo¶c podciêcia na sucho, nie przepadam za ca³± t± ceremoni± mycia w³osów i nie mam na to czasu. Dodam, ze chodzê do salonu który prowadz± u mnie panie z Ukrainy i za podciêcie p³acê 20 z³. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 206
|
Sama chodze na podciêcie w³osów do fryzjera.
Fryzjerka dok³adnie ogl±da w³osy, zawsze mi doradzi w kwestii pielêgnacji. Mnie ju¿ ¿ycie nauczy³o, ¿e jak siê trafi na dobrego fryzjera to trzeba siê go trzymaæ... w³osy s± bardzo wa¿ne dla ka¿dej kobiety. Odk±d podcinam i farbujê w³osy u fryzjera to nie mam z nimi ¿adnych problemów... lepiej daæ sobie spokój z eksperymentami. Aaa i jak powiesz, ¿e chcesz zapu¶ciæ w³osy to z pewno¶ci± Ci nie obetnie wiêcej ni¿ trzeba... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 49
|
Podcinam w³osy systematycznie co 2 miesi±ce i tylko i wy³±cznie w profesjonalnym salonie. ¦cinanie "na sucho" raz tak mi wystrzêpi³o koñcówki, ¿e podziêkowa³am.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 80
|
ja tam chodzê podcinaæ do spoko salonu i nigdy nie pomy¶la³am, ¿e to g³upi pomys³ albo ¿e kto¶ siê popuka w czo³o. raz w osiedlowym salonie
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Spoko ja wysz³am z krzyw± xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bot
Wiadomo¶ci: 11 718
|
Na pewno siê nie o¶mieszysz, autorko.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.