Do fryzjera tylko na podciêcie - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2019-11-13, 19:35   #1
alexyzsparrow
billie jean

Wiadomo¶ci: 17

Do fryzjera tylko na podciêcie

Hej! Mam strasznie idiotyczny problem, ale naprawdê potrzebujê odpowiedzi. Czy wypada w ogóle umawiaæ siê do "prawdziwego fryzjera" jedynie na podciêcie w³osów? Chodzi o to, ¿e ca³e ¿ycie chodzi³am do takich niby-fryzjerów, do których siê wchodzi z ulicy i tn± w³osy na sucho w ci±gu 20 minut, trochê mi to ostatnio przesta³o odpowiadaæ i chcia³abym pój¶æ do normalnego fryzjera, ale oni z kolei maj± ca³e facebooki zawalone wielogodzinnymi i wysokobud¿etowymi koloryzacjami. No i w koñcu nie wiem, mo¿e umawiaj± siê na samo podciêcie w³osów siê tam zwyczajnie o¶mieszê??
alexyzsparrow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-14, 08:04   #2
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 733
Dot.: Do fryzjera tylko na podciêcie

Tre¶æ usuniêta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-14, 10:57   #3
chimay
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 231

Cytat:
Napisane przez alexyzsparrow Poka¿ wiadomo¶æ
Hej! Mam strasznie idiotyczny problem, ale naprawdê potrzebujê odpowiedzi. Czy wypada w ogóle umawiaæ siê do "prawdziwego fryzjera" jedynie na podciêcie w³osów? Chodzi o to, ¿e ca³e ¿ycie chodzi³am do takich niby-fryzjerów, do których siê wchodzi z ulicy i tn± w³osy na sucho w ci±gu 20 minut, trochê mi to ostatnio przesta³o odpowiadaæ i chcia³abym pój¶æ do normalnego fryzjera, ale oni z kolei maj± ca³e facebooki zawalone wielogodzinnymi i wysokobud¿etowymi koloryzacjami. No i w koñcu nie wiem, mo¿e umawiaj± siê na samo podciêcie w³osów siê tam zwyczajnie o¶mieszê??
Skad w ogole taki pomysl? Samo podciecie koncowek potrafi drastycznie zmienic sposob ukladania sie wlosow. Usluga jak kazda inna. Ja zawsze mowie, ze chce podciecie dlugich wlosow, fryzjer rezerwuje na to 45 minut: mycie, ciecie i suszenie.
chimay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-14, 12:07   #4
ixydixy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

ja chodzê do profesjonalnego salonu - nawet na podciêcie. Nigdy w ¿yciu nikt siê na mnie krzywo nie patrzy³ XD fryzjer jak fryzjer przecie¿.
ixydixy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-14, 12:09   #5
waldimothi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 46

Nie o¶mieszysz siê. Sama mam proste w³osy i chodzê do salonu fryzjerskiego jedynie na podciêcie w³osów z ty³u. Bo po prostu lubiê mieæ ³adnie podciête.

Wybieram jednak salony w których jest mo¿liwo¶c podciêcia na sucho, nie przepadam za ca³± t± ceremoni± mycia w³osów i nie mam na to czasu. Dodam, ze chodzê do salonu który prowadz± u mnie panie z Ukrainy i za podciêcie p³acê 20 z³.
waldimothi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-15, 21:51   #6
niezapominaczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 206

Sama chodze na podciêcie w³osów do fryzjera.

Fryzjerka dok³adnie ogl±da w³osy, zawsze mi doradzi w kwestii pielêgnacji.

Mnie ju¿ ¿ycie nauczy³o, ¿e jak siê trafi na dobrego fryzjera to trzeba siê go trzymaæ... w³osy s± bardzo wa¿ne dla ka¿dej kobiety. Odk±d podcinam i farbujê w³osy u fryzjera to nie mam z nimi ¿adnych problemów... lepiej daæ sobie spokój z eksperymentami.

Aaa i jak powiesz, ¿e chcesz zapu¶ciæ w³osy to z pewno¶ci± Ci nie obetnie wiêcej ni¿ trzeba...

niezapominaczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-16, 13:11   #7
zwinka055
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 49

Podcinam w³osy systematycznie co 2 miesi±ce i tylko i wy³±cznie w profesjonalnym salonie. ¦cinanie "na sucho" raz tak mi wystrzêpi³o koñcówki, ¿e podziêkowa³am.
zwinka055 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2019-11-20, 20:54   #8
opeggybrown95
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 80

ja tam chodzê podcinaæ do spoko salonu i nigdy nie pomy¶la³am, ¿e to g³upi pomys³ albo ¿e kto¶ siê popuka w czo³o. raz w osiedlowym salonie babka tak mi postrzêpi³a w³osy, ¿e wygl±da³am jak miot³a.
Stary 2019-11-22, 07:07   #9
Marsjanka_W
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 41

Spoko ja wysz³am z krzyw± xD
Marsjanka_W jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-11-24, 23:00   #10
Swietusia
Bot

Wiadomo¶ci: 11 718

Na pewno siê nie o¶mieszysz, autorko.

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-11-25 00:00:50

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.