|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz pytam ;]
Przepraszam że to kolejny, prawie taki sam wątek,ale nie moge dojść do tego jak skasować tamten ;/ i do tego prawidłowy gdzieś "zaginął"..
Wydaje mi się, że jeszcze takiego pytania nie było (albo jest tak banalne że się nikt nie pyta:P) no ale ja spróbuje: Dołączam rysunek, który stworzyłam w paincie i fotke bardziej realną, ale na tej fotce modelka ma tą wewnętrzną część włosów (ta pod spodem) normalnie puszczoną,mi chodzi o związane w kitke.. Co trzeba powiedzieć fryzjerowi, aby po obcięciu można było wyczarować takie coś? ^^ A może macie na dodatek zdjęcia, które przedstawiają tą fryzurke? Czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze raz pytam ;]
Usunęłam przed chwilą dwa twoje wątki. Mam nadzieje, że kolejny juz nie powstanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
trzeba sobie fotke wydukowac i zabrac ze soba do fryzjera,wtedy jest wieksza szansa ze zroumie,chociaz ja zawszec chodze z jakimis zdjeciami fryzur i nigdy nie rozumieją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje że jednak mi ktoś pomoże.. ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Poprostu fryzjer musi Ci wycieniować włoski, ale dosć krótko, żeby jak zwiążesz w koka żeby wystawały. Poprostu mu to powiedz
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
one są wycieniowane i związane luźno gumką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.