|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Antykoncepcja, długie plamienie, ból brzucha..
Witam, mam 27 lat, a od 2 lat stosuję tabletki antykoncepcyjne Jeanine. W czasie ich brania nie miałam żadnych problemów prócz kilkukrotnych małych plamień. Do czasu.. Od miesiąca mam nieustanne plamienie, a od paru miesięcy nie robiłam przerw między kolejnymi opakowaniami. Postanowiłam w końcu ją zrobić i zobaczyć czy po krwawieniu z odstawienia skończy się plamienie. A i wspomnę, że przez ostatni miesiąc zdarzały się pobolewania podbrzusza w trakcie owych plamień. Na dzień dzisiejszy (4 dzień przerwy od stosowania tabletek) bardzo mnie brzuch pobolewa (któryś dzień z rzędu), a tabletki przeciwbólowe nie pomagają, ostatnią noc prawie, że wyłam z bólu. Czy ktoś z Was podejrzewa o co może chodzić? Dziś będę się kontaktować z moją ginekolog, niestety nadchodzi nowy rok i nie wiem czy zostanę szybko przyjęta. Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Antykoncepcja, długie plamienie, ból brzucha..
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.