![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy właśnie zepsułam relację z nim?
Cześć wszystkim,
piszę po poradę, opinię albo troszkę też wsparcie, bo mam okropny mętlik w głowie. Pod koniec listopada zaczęłam się spotykać z facetem poznanym w internecie. Generalnie cały grudzień się spotykaliśmy, pisaliśmy ze sobą cały czas, było super. W Nowy Rok doszło między nami do zbliżenia, to był mój pierwszy raz, nie planowaliśmy tego, po prostu tak wyszło. Po były miłe słówka z jego strony, nawet wspomniał o tym, że to będzie rok dużych zmian i to takie fajne, że nasz związek się właśnie zaczyna. Ale po tym jak ode mnie wyszedł nasz kontakt się zmienił, tak naprawdę w czwartek (2.01) i sobotę (4.01) zamieniliśmy może ze dwa zdania, odezwał się w poniedziałek (6.01), popisaliśmy chwilkę i postanowiłam powiedzieć mu wprost, że czuję, że coś jest nie tak i czy jest jakiś tego powód to napisał, że "sam nie wie, chyba to praca i natłok spraw przed urlopem", wyjaśniłam mu wtedy, że wątpliwości pojawiły się stąd, że jednak mój pierwszy raz był dla mnie ważnym wydarzeniem i czuję się trochę niepewnie. Nic na to nie odpisał, stwierdziłam, że czekam na kontakt z jego strony, nic się nie działo, więc w piątek postanowiłam luźno zagadać co słychać, wyświetlił, nie odpisał, więc dzisiaj w przypływie emocji, smutku napisałam mu dość długą wiadomość czy naprawdę chce kończyć naszą znajomość w taki sposób, poprzez zerwanie kontaktu i że jest mi strasznie przykro, ale w takim razie życzę mu powodzenia w dalszych poszukiwaniach, wyświetlił, nie odpisał. Teraz, kiedy emocje trochę opadły, czuję, że postąpiłam głupio i trochę jak gówniara i że być może poczuł się osaczony przez poniedziałkowe wiadomości i powinnam mu dać trochę przestrzeni, a tą dzisiejszą wiadomością zepsułam już wszystko. Chyba zareagowałam zbyt emocjonalnie, ale to dlatego, że strasznie mi zależy ![]() Nie wiem, być może opinia kogoś z zewnątrz jakoś mi rozjaśni sprawę. Co sądzicie o całej sytuacji, z czego wynika jego zachowanie? Czy to ja właśnie to zepsułam? Dodam tylko, że ja mam 21 lat, on 29 i jest po przejściach z kobietami - od 2 lat się rozwodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy właśnie zepsułam relację z nim?
Cytat:
No według mnie takie długie wiadomości częściej psują niż coś naprawiać. Jednak wydaje mi się mimo wszystko, że nic samą wiadomością nie zepsułaś - oddalił się już jakieś 2 tygodnie wcześniej. Ciężko powiedzieć, co się tak naprawdę w jego głowie zadziało. Spotykaliście się dopiero miesiąc - to mogło być cokolwiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez chacaos Czas edycji: 2020-01-13 o 01:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Jak dla mnie nie zrobiłaś nic złego. On się zachowuje jak dupek i rozwód tu nie ma nic do rzeczy. Jeśli się rozmyślił co do waszej znajomości to powinien o tym dać znać. Na twoim miejscu przestałabym do niego pisać i uważałabym, gdyby odezwał się za jakiś czas. Bo może być jednym z tych, którzy wracają jak bumerang jak ich "zaswędzi".
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Zachowałas się zupełnie normalnie, to on jest dupkiem. Taa, biedaczek osaczony kilkoma wiadomościami... Naprawdę, uwierz, nie masz sobie nic do zarzucenia. To on jest gowniarzem, który cię wykorzystał, pewnie korzystając z tego, że jesteś niedoswiadczona w relacjach. Zapomnij o tym /niecenzuralne słowo/ i poblokuj go wszędzie. Niestety czasem tak się dzieje, pełno szuj na tym świecie, pewnie jeszcze nie raz cię spotka podobny zawód - to część życia, ale nic się nie przejmuj.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie mieszaj dziewczynie w głowie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Koles jest zonaty, sciemnia o rozwodzie, podrywa sporo mlodsze panie i jak dostanie to co chce, wtedy znika.
Trzymaj sie z dala od takich. Tu mozesz tylko stracic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zachowałaś się trochę historycznie, ale to nie umniejsza jego winy. Zwyczajnie Cię olał
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nic nie zrobiłaś co by zepsuło relację
Koleś poprostu Cię wykorzystal i olal Nie pisz już więcej bo przeciez gołym okiem widać że nie jest zainteresowany kontynuowaniem znajomości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Autorko, jak wyżej: facet namieszał Ci w głowie, naściemniał, a teraz robi z siebie ofiarę. Trzymaj się od takich typów z daleka. Inaczej sobie życie zmarnujesz, a na pewno sporo nerwów stracisz i łez wylejesz.
![]() |
#11 | |
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, chyba rzeczywiście muszę to sobie zakończyć w głowie i zapomnieć. Trochę nie wierzę w to, że tak łatwo dałam się wykorzystać, zwłaszcza, że dużo rozmawialiśmy o takich facetach, którzy szukają przelotnej znajomości w internecie i byliśmy tacy zgodni co do tego, że to nie jest ok . :/ Chyba dobrze się kamuflował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ojej jaki bidulek skrzywdzony przez kobiety. Sił mu starczyło tylko, żeby Cię do łóżka zaciągnąć...
Co to znaczy, że od dwóch lat się rozwodzi? W sądzie się z żoną użera przez dwa lata? Mieszka sam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Żona nie chce mu dać rozwodu, ale dlaczego to nie wiem. Podobno mieszka sam, ale nigdy u niego nie byłam, zawsze spotykaliśmy się na mieście albo u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłaś do niego swobodnie dzwonić wieczorami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Raczej większość wieczorów rozmawialiśmy do późna, tzn pisaliśmy, kilka razy zdarzyło się, że wieczorem się nie odzywał i pisał o 2, że był u znajomych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko, jak dla mnie nie zachowałas się źle, po prostu nie trafiłaś dobrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też mnie kiedyś żonaty koleś w konia zrobił udając rozwodnika i jak sobie uświadomiłam jak małym był człowiekiem łatwiej mi było o nim zapomnieć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Zdobył młodą dziewicę. UDowodnił sobie jaki to nie jest macho |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moglabym wahać ci do jego intencji jeśli by czekał pół roku lub więcej Ale miesiąc? To bardzo krotko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87498883]Miesiac to przeciez bardzo krotko
Moglabym wahać ci do jego intencji jeśli by czekał pół roku lub więcej Ale miesiąc? To bardzo krotko[/QUOTE] Tym bardziej, że mógł też już inna urabiać w miedzy czasie. Tacy kolesie to nie latają za jedna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87498883]Miesiac to przeciez bardzo krotko
Moglabym wahać ci do jego intencji jeśli by czekał pół roku lub więcej Ale miesiąc? To bardzo krotko[/QUOTE] Mi by się nie chciało... Zwłaszcza, że można sobie znaleźć taką, którą można wyrwać w kilka godzin w klubie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87498971]Tylko to jest różnica
![]() Ja jej nie widzę, też się czuję teraz zwyczajnie łatwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Emilka, pomyśl... Jak Wy możecie tworzyć związek, skoro ten facet jest żonaty? On tworzy związek z żoną która nie daje mu rozwodu.
![]() Nie bierz się za takich facetów, bo to śliski temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mysl o sobie, jak o latwej, przeciez myslalas, ze bedzie z tego cos powaznego. Poza tym jesli ty bylas latwa, to on chyba tez? Seks czy jego brak nie swiadczy o wartosci kobiety. Cytat:
![]() Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2020-01-13 o 11:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś żadna łatwa, tylko młoda, niedoświadczona i nieco naiwna. Myślałaś, że coś stworzysz z tym panem, a on Cię oszukał i olał. Teraz pora na Ciebie. Nie wypisuj już do niego i nie kupuj jego ściemy jeśli mu się o Tobie przypomni. Wyrycz się jeśli musisz i nie oglądaj za siebie, bo nie ma za czym.
Edytowane przez wlosomaniaczkaaa Czas edycji: 2020-01-13 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.