|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pielęgnacja, zdrowe błyszczące włosy
Co uzywacie zeby miec zdrowe i piekne wlosy?
Jak sobie radzicie z wypadaniem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pielęgnacja, zdrowe błyszczące włosy
Może sprobuj olejowania ?
![]() ![]() Ja stosuje zwykła oliwę z oliwek niestety nie jestem w tym systematyczna, więc efektów dużych nie widzę, ale jeśli będziesz to robić regularnie, i będziesz miała olej który będzie odpowiadał twoim wlosom to myślę, ze będziesz zadowolona ![]() Przed olejem warto nałożyć na włosy jakiś humektant (dzięki temu włosy lepiej wchlonom olej) może to być np. Żel aloesowy, albo woda z cukrem ![]() Ostatnio lekko się zdiwilam gdy zobaczylam u siebie male, nowe wyrastające włoski, i podejrzewam ze to od szamponu z alterry z węglem on ma chyba działanie jakieś wzmacniające do tego szampon jest naturalny ![]() Możesz stosować tez wcierki, po myciu/przed to juz jak kto woli. Z takich łatwo dostępnych to polecany jest jantar albo radical. Możesz także pić skrzyp albo pokrzywe, albo tzw. " skrzypokrzywe" czyli mieszankę tych dwóch herbat ![]() Pielęgnacja jest ważna, mycie włosów chłodną wodą, porzucenie suszarek/prostownicza/lokówek. Czesanie włosów gdy są wilgotne, zabezpieczanie końcówek serum, nie chodzenie spać w mokrych włosach ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czy mogę prosić maila do Ciebie?
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Widzę że naprawdę jesteś w temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Napisz na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.