|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki pielęgnacyjne Ce-ce Med
Czy któraś z was miała z nimi styczność? Jest linia do włosów z łupieżem, przetłuszczających się, wypadających i do włosów suchych/zniszczonych. Ich strona jest ciężka w obsłudze
![]() Ceny nienajwyższe - za to plus - ale jak się spisują na włosach? Może macie jakiś skład? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki pielęgnacyjne Ce-ce Med
Chyba w czerwcu pojawiła się w gazetach reklama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kupiłam szampon w saszetce do włosów tłustych- 15 ml za 3 zł, jak chcesz wkleję skład. Od razu napiszę, że SLS na drugim miejscu ale nei wiem jak w innych odmianach szamponów.
http://www.beliso.eu/ to ich strona. Aha, no i jak zwykle skleroza nie pozwolila spytać o cenę pełnego opakowania ![]() Edit: mam jeszcze małą ulotkę reklamową, jeśli chcesz fotkę to pisz ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a czy któraś z Was używała maski ce ce med do włosów suchych? może macie porównanie z waxem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja używam szamponu przeciw wypadaniu włosów, wspomagający porost nowych. Ostatnio kupiłam trzecią butelkę, bo naprawdę jestem z niego zadowolona. Już po kilku użyciach efekt jest zauważalny, włosów prawie w ogóle nie ma na szczotce, umywalce, podłodze itd. Wczoraj poleciłam ten szampon współlokatorce i zobaczymy, jak sprawdzi się na jej włosach. Przez pierwszy tydzień - dwa używam szamponu codziennie (do każdego mycia włosów) a potem już np co drugi raz. Potem szampon się kończy, jakiś czas go nie używam i włosy znowu mi masowo wypadają. Kosmetyki Cece Med można kupić w Rossmanie. Szampon zwykle kosztuje 26 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja mam szampon cece med oily dandruff - ciężko co kolwiek znaleźć o nim w internecie, nie wiem czemu... na wizażu ma tylko2 opienie, w dodatku kiepskie , ale muszę przyznać że pomógł mi na tłusty łupież
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja miała odżywkę z jedwabiem. I w sumie zależności od tego w jakiej kondycji były włosy odżywka różnie działała. Ogólnie dobrze ją wspominam, włosy gładkie, nieco prostsze jak zwykle. No i skład krótki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja korzystam z "silk shampoo" cece med do włosów suchych i na prawdę jestem zadowolona. Generalnie wg. mnie cała seria kosmetyków jest przecudona! Dodatkowo ceny są dosyć rozsądne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.