![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Moje makijaże
Znowu postanowiłam coś wkleić
![]() ![]() ![]() Pastelowo TWARZ- jako korektor Dermacol 213, podkład Infaillible L'oreal Golden Beige, sypki nr 2 APC, ziemia egipska, sypki róż i.d. OCZY- paletka Pierre Rene nr25 i 28 ( cienie: rozbielony turkus, seledyn, żółty), fioletowy cień z paletki Vision, biała kredka, czarny tusz USTA- różowy błyszczyk Pierre Arthes Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Moje makijaże
Złoto pustyni
Makijaż mało funkcjonalny, zrobiony z nudów ![]() ![]() TWARZ- Dermacol 213 jako korektor, ziemia egipska , jasnobeżowe ciepłe kuleczki Vollare OCZY- cienie w kulkach nr17 i 18 APC, złoty żel nabłyszczający jako kreska (nałożyłam też go na rzęsy), błyszczyk do powiek Lumene USTA- pomarańczowa szminka Astor plus złoty żel Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
Ciepłe róże
Kolejny stonowany i naturalny make-up TWARZ- pod oczy korektor w pisaku Dermacol, Dermablend Vichy, sypki nr 1 APC, róż Pupy OCZY- paletka Les Roses Bourjois, czarny i brązowy tusz , biała kredka USTA- przypudrowane usta+wklepana opuszkiem i bardzo dokładnie roztarta czerwona szminka Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
Smoky Violet
TWARZ- jako korektor Dermacol 213, podkład Infaillible L'oreal nr140, sypki APC nr 1, róż Pupy, twarz ma subtelną poświatę ( nie błyszczy się ale jest rozświetlona i gładka) wykonaną różowymi kulkami nr 14 APC OCZY- prasowany granat IB, sypki fiolet nr 29 APC, sypka matowa czerń APC, fiolet z paletki Vision, biała kredka, czarny tusz USTA- bladoróżowa bazarkowa szminka Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
Delikatnie
Dzisiejszy makijaż spacerowy TWARZ- pod oczy korektor w pisaku Dermacol, podkład Dermablendnr 15, sypki APC nr 1, róż Pupy OCZY- trio Pierre Rene nr 15, kreska na mokro ciemnobrązowym cieniem PR, biały cień, biała kredka, czarny tusz USTA- satynowa szminka w kolorze naturalnego różu (jakas bazarkowa marka) Wklejam też dwa zdjęcia z dzisiaj-byłam na spacerze z moją sunią Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Fiolet, róż i "delikatnie" są boskie
![]() Super Aga! ![]() ![]() Śliczna sunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Aga normalnie jesteś moim guru
![]() ![]() ![]() Tobie zawsze wszystko wychodzi, nie ma co komentowaćJ tylko chwalić, podziwiać i uczyć się od najlepszego ![]() Najbardziej podoba mi się : Pastelowy , Ciepłe róże, Smoky Violet ( w nim wyglądasz bajecznie ![]() W ogóle masz taki śliczny kolor tej tęczówki, normalnie jak głębia oceanu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
bardzo podoba mi sie pastelowy, swietnie przenika turkus w szmaragd i odwrotnie tez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
nasza droga moderatorko
![]() ![]() ![]() ale do sedna ![]() ![]() ![]() potem pastelowy (za piekne kolorki) i pustynny (za piekna stylizacje zdjec...bo oczywiscie makijaz jest perfekcyjny tu nawet nie ma zadnego ale ![]() cieple roze i delikatny sa ladne, poprawne i twarzowe, ale mnie tak nie zachwycaja jak wyzej wymienione ![]() ![]() ale podsumowujac jak zwykle rewelacja ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() P.S. Śliczny piesek ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Prześliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oglądam Twoje makijaże i nie mogę się nadziwić
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moim faworytem jest pierwszy
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Fiolet
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
W tych jasniutkich, prawie niewidocznych wyglądasz jak licealistka
![]() ![]() Najbardziej podoba mi się pierwszy, cudne kolorki, ale najlepiej wyglądasz w ciepłym różu i delikatnym ![]() ![]() Ładna psinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mnie się strasznie podoba ten pastelowy i mroczny fiolet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastelowy taki delikatny,lekki,letni,nie przeładowany.Za to ten fiolet to totalna przeciwność-mocny,intensywny,mroczny, ale równie piękny ![]()
![]() |
#17 |
okrutnica jakaś... |
Rei, Irethh, haallka, Świniaczek, Ewo, laylaaa, 82anusia, kroofk@, Kadunia, grin_ajz- dziękuję Wam serdecznie
![]() Zrobiłam wszystkie w ten weekend, ale jaoś nie jestem z nich zadowolona. Zdjęcia kiepskie, ujęcia też, makijaże same w sobie mało odkrywcze. Mam takiego doła i jakoś nic mi nie wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Smoky Violet po prostu cudowny! Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba. Jesteś bezapelacyjną mistrzynią.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
pierwszy - ciekawy
![]() drugi - nie pasuje mi miedziana kreseczka, za bardzo błyszczy, ale usta bardzo mi się podobają. trzeci - delikatny, ujmujący lat ![]() czwarty - fantastyczny, "kobieta wamp" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w smoky violet i w delikatnym
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli Tobie ostatnio nie wychodzi, to nie chciałabyś zobaczyć moich wypocin kiedy mi nie wychodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Aguś, Ty nam nie mów że nic Ci nie wychodzi
![]() Ja z wielką przyjemnością obejrzałam tą serię, i przypatruję się z wielką uwagą tym dwóm delikatnym makijażom ![]() Potrafisz świetnie podkreślić delikatnymi kolorami swoją urodę, bardzo podoba mi się ten minimalizm. Delikatne usta, dolne rzęsy bez tuszu, lekki kolorek na powiekach- świetnie wyglądasz ![]() ![]() Fiolet również wyszedł super ![]() Tak więc nie masz podstaw by być z siebie niezadowoloną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Smoky fiolet przeslicznyi te przejścia między kolorkami - miodzio po prostu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Fajnie ,że tyle tego w jednym
![]() ![]() Każdy ma swój klimat i jest na swój sposób inny i to mi się podoba - a najbardziej podoba mi się "smoky violet" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Agusiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie piękne i delikatne,a najbardziej podoba mi się Smoky violet
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej mi sie spodobal nr 3(ostatnie zdjecie)
![]() Reszta tez super ![]() ![]() Aga zeby mi wyszly takie "slabej jakosci" zdjecia to bym byla w 7 niebie.Jestes perfekcjonistka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Oh Smoky
![]() ![]() A pieska masz cudnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Aguś-prześlicznie
![]() Pastelowy-bajeczny, basniowy, wyglądasz jak dobra wróżka ![]() Złoto pustyni - to juz inna bajka ![]() Ciepłe róże- spokojnie, subtelnie, dziewczęco, wręcz ... dziewiczo ![]() Smoky violet- pierwsze skojarzenie-modliszka, wamp (najbardziej mi sie podoba z racji mojej natury ![]() Delikatny-piękny, wiesz jak podkreslic swoją urodę, ale mam do Ciebie żal-śliczny makijaz , a na nosie okulary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.