|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakupy w Orsay a problemy z PayU
Robiłam dziś zamówienie na stronie Orsay. Wybrałam płatność przez PayU, ale przy przechodzeniu z PayU na stronę banku zwiesił mi się system i nie mogłam zrealizować transakcji. Czy mogę zrobić przelew tradycyjny, podając numer zamówienia? Czy Orsay to wykryje w swoim systemie i wyśle mi moje rzeczy? Niestety, nie złożę zamówienia po raz drugi, bo w swoim mam ostatnią sztukę jednej rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Zakupy w Orsay a problemy z PayU
Sądzę, że anulują Ci zanim Twój przelew zdąży do nich dojść. Chyba pomoże Ci tylko infolinia.
![]() |
#3 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Zakupy w Orsay a problemy z PayU
W regulaminie jest coś takiego:
4.2. Termin płatności: 4.2.1. W przypadku wyboru przez Klienta płatności przelewem, płatności kartą płatniczą, płatności elektronicznych, Klient obowiązany jest do dokonania płatności w terminie 3 dni roboczych od dnia zawarcia Umowy Sprzedaży. Zrobiłabym przelew z konta na twoim miejscu. Niedawno robiłam zakupy w innym sklepie i też mnie z PayU wywaliło. Przelałam z konta, w tytule nr zamówienia i było ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.