| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2020-01-12, 11:24 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-01 
				 | zamiennik dla żelu do włosów

Cześć. Jestem chłopakiem, mam krótkie włosy. Nie znam się na kosmetykach do włosów, więc proszę o pomoc. Wiele miesięcy temu kupiłem w internecie coś, co się nazywa: Chi Man radical style extreme glue. Skończył mi się zapas tego środka. Chciałem kupić więcej, niestety nie mogę już tego znaleźć w Internecie, bo chyba wycofano ten produkt ze sprzedaży. W punktach stacjonarnych typu Rosmann w ogóle tego nie ma. I tu moje pytanie do ekspertów: Jaki znajdę dostępny zamiennik dla tego specyfiku o podobnym działaniu? Gdzie go kupię? Pozdrawiam. | 
|     |   | 
|  2020-03-03, 22:39 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2020-02 
				 | 

Dot.: zamiennik dla żelu do włosów

Guma do włosów Joanna Styling Effect. Myjesz włosy, przecierasz ręcznikiem tak aby nie były do końca suche, ale jednak wilgotne, rozcierasz niewielką ilość gumy w dłoniach i stylizujesz. Im mniej ruchów wykonasz, tym będzie to wyglądało bardziej naturalnie i świeżo. Jak zaczniesz się bawić i nałożysz za dużo gumy, to włosy będą posklejane jak po żelu.  I zgól se te boki, bo wyglądasz jak owłosione jajo. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fryzury i styling | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.