|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nie udany związek :/ Poszę o pomoc
Witam, przez w sumie przez 3 miesiące spotykałam się z chłopakiem, a po dwóch zostaliśmy parą. Od początku byłam nim zauroczona, chociaż tak bardzo się nie starał, też uciekał od deklaracjii. W końcu ja zaczełam ich od niego wymagać i tak zostaliśmy parą. On był moim pierwszym chłopakiem, wierzyłam w jego dobre intencje i tak też pierwszy raz był z nim. Ogl mimo rozstania niczego nie żałuję. Mimo iż to on stwierdził że chce związku, wgl się nie angażował. Pisał mało, dzwonił wgl, a o spotkania raz na tydzień, jak wcześniej. Ja przez jego piękne gadki się zakochałam niestety bez wzajemności. I tak podczas naszego spotkania, zaraz po seksie od razu spojżał na zegarek i chciał wracac do domu, żadnych czułości. Wybuchłam i zapytałam o co chodzi, a on że nie czuje chemii.. i tak zerwaliśmy. Ja nie doświadczona związkami uwierzam mu że mu zalerzy i wgl
![]() Co myślicie czy to by wgl wszyło? czy da się to jeszcze uratować? (ja uważam że daliśmy sobie za mało czasu) O co chodzi z tą chemią ( nie mam porówania, pierwszy związek)? Co można zrobić żeby się otworzył? Czy to nie ma sensu i wgl sobie go odpuścić, a jeśli tak to jak? jak sobie poradzić z rostaniem i wyrzucić go z myśli? Toczę walkę rozumu z sercem, rozsądek mówi zostaw go, olej a serce tęsknisz i walcz. Bardzo proszę o wasze rady. Chcę dodać że oboje mamy po 21 lat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie udany związek :/ Poszę o pomoc
Cytat:
![]() Jakakolwiek walka w tym przypadku będzie wyłącznie narzucaniem się temu chłopakowi i zapewne robieniem sobie przy tym niepotrzebnych nadziei. Przecież nie z każdym, kto nam się tylko spodoba, uda się stworzyć związek. Nieważne, jak bardzo byś chciała. Zerwij kontakt, bo wydaje mi się, że dalsze rozmowy też będą ci robić nadzieje. I po prostu zajmij się czymś innym, aż minie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Facet jasno cie informuje, że nie jest zainteresowany niczym głębszym. Biegasz za nim, no to bierze co chce... dlaczego by nie. Miłości z tego nie będzie. Miej odrobinę godności i postaw między wami duży mur.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ma sensu kontynuować relacji. Zajmij się na czymś serial? książka? Po prostu nie myśl o nim. Komunikacja jest dość jasna, po prostu nie chce być w związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.