|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy warto walczyć o miłość? Czy jest szansa? Jak ocenia je postępowanie? itd. itd.
Hej wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy warto walczyć o miłość? Czy jest szansa? Jak ocenia je postępowanie? itd. i
Cytat:
pytanie czy po rozmowie sa nadal razem? dziewczyna sie po gowniarsku msci i tyle.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy warto walczyć o miłość? Czy jest szansa? Jak ocenia je postępowanie? itd. i
Tak, głupota, niech facet da jej spokój bo wystarczająco ja krzywdził i oszukiwał. Niech sobie wsadzi gdzieś swoje "zrobi wszystko z miłości", wystarczyło nie umawiać się na portalu z ...ami i szanować partnerkę. Dziewczyna niech odreagowuje na zdrowie, życzę jej powodzenia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pandemonium4 Czas edycji: 2020-03-06 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
I oczywiście misio się obudził jak to bardzo kocha, jak dziewczyna zaczęła szczęśliwe życie bez niego. Teraz najlepsze co możesz zrobić z 'miłości' to dać jej spokój.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem tu nie ma zadnej milosci wiec odpowiedź jest prosta o nic nie walczyc nie ma wspólnych dzieci domu na kredyt,niech każdy idzie swoją drogą i znajdzie kogos lepszego tu już pozamiatane i jeśli wrócą do siebie to według mnie będzie to patologiczna relacja która zrujnuje ich oboje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Powalczyć to se możesz o podwyżkę w robocie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
"Dał jej zimną colę jej ulubiony napój na kaca (tak, widząc insta z chłopakami zrobił to mimo złości)" Ja kręcę, ale się uśmiałam. Cóż za bohaterski czyn i objaw wsparcia w związku! Ile ty masz lat? Człowieku, nie kompromituj się.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak, praca ma studia. Studiuje psychologie a to dotyczy mojego kumpla. Nie, nie są razem, rozmowa trwała z 10 minut ponieważ spieszyła się na imprezę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
To tylko potwierdza, że teraz studiować może każdy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.