|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy popełniłam błąd?
Witam, przyszłam tutaj z problemem miłosnym. Zacznę od tego, że 10 miesięcy temu poznałam cudownego chłopaka, pierwsze miesiące były jak wyjęte z filmu. Było wręcz za idealnie. Do października gdzie zaczęły się mnożyć nasze kłótnie, stawały się coraz poważniejsze. Późnej zaczęłam dostrzegać jego wady, był dziecinny, lekkomyślny i przede wszystkim był niesamowitym egoistą. Mimo to kochałam go ponad wszystko i każdy nasz upadek naprawiałam z dużym wysiłkiem, on po prostu zawsze uważał, że jest okej kiedy to ja starałam się trzymać wszystko razem. Wszystko się pogarszało a my staliśmy się bardziej znajomymi niż parą. Od kilku dni byłam w nienajlepszym stanie psychicznym, nie otrzymałam żadnego wsparcia ani nawet zapytania jak się czuje. Wciąż muszę słuchać o jego problemach, o jego zainteresowaniach, o jego kolegach. Dodam również, że mieszkamy od siebie jakieś pół godziny i widywaliśmy się raz na tydzień, czasami dwa razy, zawsze narzekał na dojazdy.
Dzisiaj odważyłam się to skończyć, nie byłam szczęśliwa. Mimo że szalenie go kocham i zależy mi na nim jak na nikim innym, jednak ten związek bardzo mnie krzywdził. On przyjął to ze zrozumieniem, oczywiście zraniłam go, ale widział, że męczę się w tym związku co później przyznał. Bardzo się o niego martwię i nadal bardzo go kocham, teraz zaczęły dopadać mnie wątpliwości co do tego czy postąpiłam słusznie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eternal rebel
|
Dot.: Czy popełniłam błąd?
Tak, postąpiłaś słusznie
![]() Idź na wątek rozstaniowy, tam Ci dziewczyny wybiją z głowy takie głupie idee( "czy na pewno dobrze zrobiłam...") i pomysły typu utrzymywanie kontaktu z byłym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Skoro już po kilku miesiącach się kłóciliście i musieliście wylewać siódme poty, żeby utrzymać ten związek to znaczy, że zwyczajnie do siebie nie pasowaliście i nie nadawaliście się do tego związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Czy Wasz związek nie zaczął się od tego, że żaliłaś mu się na byłego? Możliwe, że chciał Cię zyskać przez wsparcie, najpierw go wyidealizowałaś, a potem przyszła szara rzeczywistość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Nie wiem, czemu się o niego martwisz. Chłopaka zakończył z tobą związek bez problemu, zapewne był zadowolony, że ty zrobiłaś ten krok i on nie musi.
Zdarza się, że po pierwszej fascynacji nic nie pozostaje oprócz zastanawiania się, co ja robię z tym człowiekiem. Rozstałaś się z chłopakiem, który się nie zaangażował. Dobrze zrobiłaś, ale teraz daj mu odejść ze swojej głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zrobiłaś bardzo dobrze, nie przejmuj się nim. To ty nie miałaś z jego strony wsparcia i zainteresowania, a nie on z twojej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.