|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cellulit - sposób na wspólną motywację
Hej 3 dni temu rozpoczęłam walkę z moim cellulitem. Ciężko mi się zmotywować do ćwiczeń, masaży i diety jakie robię, ale znalazłam ciekawy artykuł o tym jak to zrobić. Trzeba sobie wypisać odpowiedzi na pytania które:
- Gdzie masz cellulit i jak i kiedy go zauważyłaś - W czym Ci przeszkadza - Jak wyglądałoby Twoje życie gdybyś zlikwidowała swój celluli - W jakim czasie chciałabyś zlikwidować cellulit Taką kartkę trzeba sobie wywiesić w widocznym miejscu i codziennie przynajmniej raz czytać - to podobno świetnie motywuje każdego dnia. Pomyślałam że zamiast wieszać kartkę w domu wygodniej byłoby zrobić wątek gdzie wszystkie możemy też motywować się nawzajem, więc ja piszę o sobie i czekam na wasze wpisy kochane! Damy radę razem! - Cellulit mam na pupie i udach, zauważyłam go rok temu i najpierw jak był mały to się nie przejmowałam ale teraz się powiększył - Przeszkadza mi w tym że nie mogę nosić krótkich szortów i bikini - Jak mi się uda zlikwidować cellulit to wreszcie poczuję się znowu cudownie i atrakcyjnie i będę mogła spokojnie czuć się na plaży - Chciałabym zlikwidować cellulit w 14 dni do miesiąca Czekam na Wasze wpisy kochane i razem damy radę!
Odchudzanie Na Zawołanie - Schudłam 8kg z tą dietą Dieta Odchudzająca - dużo opisów diet Cellulit Cud Edytowane przez krycha78 Czas edycji: 2010-05-28 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cellulit - sposób na wspólną motywację
Na fitnessie jest dłuugi wątek o walce z cellulitem.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie pozbędziesz się cellulitu w 14-30 dni. I po co ci motywacja. Nie lepiej zainwestować w cellasene? Łykasz codziennie 2x i zapominasz o masażach, kremach itp a cellulit znika sam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A słyszałyście o takim domowym lekarstwie na cellulit jak zmielona i wymieszana z balsamem kawa? Przeczytałam o nim ostatnio na forum konkursu herbatek odchudzających Fitea. Wczoraj nawet wypróbowałam, fajnie pachnie taki czekoladowo-kawowy balsam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.