|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wątpliwości co do faceta
Witam od nie dawna jestem z facetem w związku i okazało się że jak był singlem korzystał z erotycznych kamerek sam się przyznał.Jakoś mnie tu nie ruszyło za bardzo.Pozwolił mi przeczytać czaty zapisane i tutaj już jest większy problem a przynajmniej ja mam taki.Pisał do dziewczyn nie ładne sprośne rzeczy typu że każdą by chciał wyruchać i tak dalej i inne określenia określające kobietę ordynarnie.
Nie wiem czy martwię się nie potrzebnie i na takich stronach to jest ok i facet spełniał swoje fantazję i jest ok.Czy to wyraz braku szacunku do kobiet waszym zdaniem bo tak na prawdę ich nie znał i to źle świadczy.? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątpliwości co do faceta
Nie umiałabym czegoś takiego zaakceptować. Takie testy o "ruchanku " są żałosne.
Swoją drogą, po co ci to w ogóle pokazywał? |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Wiecie dziewczyny mam spory mętlik w głowie ponieważ jedna dziewczyna mówi że to nic takiego taki tam klimat panuje trochę zboczony jak to ona ujęła.Wiem z jednaj strony że nikogo nie skrzywdził ale mam jakiś wewnętrzny niesmak po tym i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wątpliwości co do faceta
Serio? To już nie można pisać o ruchaniu, rżnięciu itp z ludźmi? Zwłaszcza nie będąc w związku? Nie kumam w ogóle po co Ci pokazywał prywatne wiadomości.
Daj spokój. Nie ma tu braku szacunku, niby dlaczego jeśli każdy zainteresowany wyraził chęć na takie świntuszenie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez v_ettrich Czas edycji: 2020-03-27 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ale po co Ci to pokazywał? Od słowa do słowa i co? Otworzył czat i "patrz, czytaj"?
Teksty o "ruchaniu" - cóż, przykre, ale większość Polaków ma wyjątkowo mały zasób erotycznego i seksualnego słownictwa i to nieszczęsne "ruchanie" to taki standard i szczyt możliwości (co nie oznacza, że czasami nie jest fajne i pożądane - kwestia przyjętej konwencji). Tak naprawdę wiele osób z pozoru na poziomie pod tym względem mocno rozczarowuje. Dla mnie nie do przejścia, ale też wcale nie świadczy to o tym, że jest prymitywem. Bardziej o braku edukacji w tym względzie. I zapewne również wyobraźni.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2020-03-27 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Bez znaczenia co ktoś uważa. CIEBIE to boli i tyle powinno wystarczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O jakich priorytetach mówisz? Chodzi tylko o pikantne wiadomości, a tutaj od razu jakieś farmazony,litości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak wg Ciebie wygląda „edukacja w tym względzie”? Mizianie piórkiem lilii przejdzie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
brak slow jaki debil
nie wiem dlaczego mowil ci o tych czatach a jeszcze mniej rozumiem dlaczego dal ci to czytac. prawdziwy ograniczony umyslowo debil i z tego powodu bym z nim skonczyla a nie z powodu czatow |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87698708]brak slow jaki debil
nie wiem dlaczego mowil ci o tych czatach a jeszcze mniej rozumiem dlaczego dal ci to czytac. prawdziwy ograniczony umyslowo debil i z tego powodu bym z nim skonczyla a nie z powodu czatow[/QUOTE] Ja akurat to rozumiem i w pewnym sensie doceniam.Mi przeszkadza retoryka, którą tam prowadził.Tyle albo aż tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Jak Ci przeszkadza, to chyba nie ma co się zmuszać do trwania w tej relacji. Czasu nie cofniesz. Też uważam, że niepotrzebnie wtajemniczał Cie w te rozmówki. Ale skoro wg Ciebie nie to jest problemem, a jego słownictwo w czasie tych rozmów, to teraz jest ten moment, żebyś stwierdziła czy dasz radę nad tym przejść do porządku dziennego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ZNOWU
TEN SAM TROLL ![]() Nie wierzę, że osoba niepotrafiaca zmienić tego bardzo rozpoznawalnego pełnego dziwnych błędów interpunkcyjnych stylu potrafi zmienić IP. Dlaczego nikt tego nie sprawdza? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Jak zgłosić post w aplikacji? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.