|
|
#1 | |
|
Zakorzenienie
|
Małemu dziecku potrzebna pomoc.
Rodzice Martynki sprzedają koraliki do biżuterii na allegro, na charytatywnej aukcji, więc wiele osób może znać tą akcję pomocy. Chcodzi o to, że głosuje się na kartkę http://www.mojakarta.ingbank.pl/brow....php?naco=2158 (trzeba potwierdzić swój głos klikając na linka z mejla).
Gdy kartka wygra, to rodzice dziecka dostaną samochód i sprzedadzą go, aby naprawić Martynce buzię. Oto oryginalny mejl od rodziców kruszynki: Cytat:
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małemu dziecku potrzebna pomoc.
Podciągam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Do góry!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Głosować! To nic nie kosztuje, a Martynkę zoperują!
![]() Uwaga! Gdyby ktoś chciał sobie skopiować treść z tego wątku i rozesłać znajomym, to trzeba uważać na linki, żeby się całe skopiowały, a nie z kropkami w środku! Trzeba włączyć linka i z przeglądarki skopiować!!!
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-06-19 o 13:26 Powód: Uwagę przerobiłam na kolorowo. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez oddalam glos, up up
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Zagłosowałam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie- oddałam glos- 45 osobom rozesłałam- patrzę- a tu link nie działa- skopiowałam z kroopkami
ale już poprawiłam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Też zagłosowałam
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Wyslalam w mailu do znajomych
i zaglosowalam
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
zaglosowalam nawet z 2 kont, ale jak narazie zadnego maila nie dostalam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ja ze swojego zagłosowałam, potwierdziłam
a teraz z konkursowego ide głosować! EDIT: Guga sprawdz spam, mi do spamu doszło
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Też zagłosowałam i porozsyłałam do znajomych
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Wiecie co? Jest mi strasznie przykro...
Porozsyłałam ten adres do znajomych, a niektórzy zapytali mnie, co to jest. Opowiedziałam im o co chodzi, dałam adres tej oficjalnej strony i co słyszę? Że oni nie zagłosują, bo to spam... Ręce mi opadły! Dlaczego dla ludzi ważniejsze jest to, żeby nie mieć zapchanej skrzynki, niż zdrowie dziecka? Dlaczego ludzie nie potrafią być bezinteresowni tylko myślą wyłącznie o swoich przyjemnościach? Czy to naprawdę takie straszne, że dziennie przybędzie im więcej maili w skrzynce? Nie potrafię tego zrozumieć. Bo ja zagłosowałam, nawet jeśli to nie jest prawda. Co mi szkodzi? Przecież ja nic na tym nie tracę prócz jednej minuty więcej dziennie poświęconej na kasowanie niepotrzebnych wiadomości...
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Guga, nie dostałaś mejla, bo pewnie już głosowałaś z tego komputera. (Kiedyś Mała przesyłała nam mejle z informacją o tej akcji. Teraz kartka "spadła" na 4-te miejsce, więc rozgłaszam dalej). Oni najprawdopodobniej sprawdzają mejla i IP, żeby ktoś dwa razy nie zagłosował. Ja zagłosowałam raz z kompa w domu, a drugi raz z innego mejla na uczelni.
EDIT: Napisałam, że nie można głosować z kilku kont, z jednego komputera, bo mi się raz nie udało. Chyba można. Już sama nie wiem. Douleur, mi odmówiła jedna osoba, to mu powiedziałam, że mam nadzieję, że kartka nie przegra jednym głosem. Jesteście wspaniałe! Wczoraj kartka była na 4-tym miejscu, a dziś jest na pierwszym! ![]() Tu jest galeria z jej fotkami, jak jej oczko zarosło i musieli "otwierać" operacyjnie http://www.martynka.wroclaw.pl/galeria.php
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-06-21 o 08:27 Powód: Chyba nie miałam racji w tym, co napisałam do Gugi. |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a inne kartki dotyczą czego?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, jak chcesz robić konkurencje Martynce, to sama możesz jakąś kartkę zgłosić Może wygrasz samochód
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet gdybym się zgłosiła i wygrała to na pewno pomogłabym tej dziewczynce,
ostatnio przez przypadek trafiłam na stronkę dziewczynki chorej, niestety kiedy przeczytałam ona już nie żyła, popłakałam się przed monitorem ![]() ['] Zapisałam sobie tę stronkę, ponieważ osoby, które pomagały tej dziwczynce, pomagały także innym dzieciom, niestety mój mądry brat coś niedawno zrobił z kompem i wszystkie zakładki diabli wzięli, a nie moge znaleźć tej stronki
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Nikki, ja żartowałam.
Niestety zwycięstwo kartki nie oznacza automatycznego przekazania samochodu Amber2046 przeczytała regulamin:Cytat:
Może wpłyniemy wtedy na komisję
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja glosowalam juz na Martysie na innym forum. Moi znajomi rowniez, z kilku kont. Jestem dobrej mysli
Wiem, ze o drugiej nurtujacej mnie sprawie pisze w nieodpowiednim miejscu, ale jestem na tym forum od niedawna i gubie sie na nim. Czy moglybyscie mi pomoc i umiescic watek o zaginionej Joasi? Albo powiedziec mi, w ktorym dziale powinnam to zrobic? Na ten watek dotarlam dzieki bannerkowi ktory ma w swoim podpisie Rachela. Inaczej pewnie bym go nie znalazla. Bardzo prosze, pomozcie mi jesli mozecie. Chodzi o te sprawe: http://szukajasi.bee.pl/ Im wiecej osob sie dowie, tym lepiej. W tym przypadku liczy sie wszystko - kazda minuta, kazdy gest. Z gory dziekuje. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że plotkowe będzie najlepsze, może troche dziwnie brzmi, ale tak myslę,
to smutne, że takie rzeczy się dzieją
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Nikki - dziekuje.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pomogłam, teraz będę znajomym rozsyłać
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to smutne
Oby Asia sie znalazla a Martynka mogla miec operacje!!!!
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
zagłosowałam... mam nadzieję, że to jakoś pomoże Martynce...
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
i ja dołozylam swoj głosik
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dodałam swój głos i przesłałam linka znajomym.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jeden?
(Tylko pamiętajcie przed wysłaniem informacji przyjaciołom, sprawdzić linki, czy się nie ucieły w środku).
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Eklerko
nic się nie martw. Wizażanki tak łatwo nie odpuszczą Martynka na pewno wygra. Popatrz jak szybko to idzie. Weszłam na wątek o pierwszych objawach ciąży a tam już Marcelina73, czatowała z linkiem do Twej wiadomości Przeczytałam, kliknę łam, posłałam w Polskę wici znajomym i już mam cynk, że poszło dalej. Przy okazji wstawiłam link do Twego tematu do wątku w którym często się udzielam i efektem jest następna Wizażanka Jolka Nawet nie zdążysz odświeżyć tego wątku a przybędzie kilkadziesiąt głosów z różnych stron ![]() Z braku karmy mac, mac |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam i porozsyłałam znajomym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

Na dzis brakuje nam 60 tys złotych a na zgromadzenie ich mamy 6 tygodni.Nasz przyjaciel wpadł na pomysł i zrobił projekt do konkursu zorganizowanego przez Toyotę i ING Bank Ślaski na karte płatniczą(jest na niej Martynka).Do 30 czerwca trwa konkurs w którym licza sie głosy internautów.Nie wiemy czy nam sie uda ale do wygrania jest Toyota Aygo którą po wygraniu można byłoby sprzedać a pieniądze przeznaczyć na operację.Jeśli możecie podarować nam swój głos nagrodą moze być szczęśliwa, śliczna buzia Martynki. To tylko jedno klikniecie w link a potem jedno w link otrzymany od serwisu ING na Twojego maila.Prosimy pomóżcie nie zmarnować nam tej szansu,taka propozycja ze strony dr Wanera mogłaby powtórzyc sie dopiero za kilka lat.

ale już poprawiłam

Porozsyłałam ten adres do znajomych, a niektórzy zapytali mnie, co to jest. Opowiedziałam im o co chodzi, dałam adres tej oficjalnej strony i co słyszę? Że oni nie zagłosują, bo to spam... Ręce mi opadły! Dlaczego dla ludzi ważniejsze jest to, żeby nie mieć zapchanej skrzynki, niż zdrowie dziecka? Dlaczego ludzie nie potrafią być bezinteresowni tylko myślą wyłącznie o swoich przyjemnościach? Czy to naprawdę takie straszne, że dziennie przybędzie im więcej maili w skrzynce? Nie potrafię tego zrozumieć. Bo ja zagłosowałam, nawet jeśli to nie jest prawda. Co mi szkodzi? Przecież ja nic na tym nie tracę prócz jednej minuty więcej dziennie poświęconej na kasowanie niepotrzebnych wiadomości...
nic się nie martw. Wizażanki tak łatwo nie odpuszczą