|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Propozycja do modernizacji!
Przepraszam, że tutaj, ale kompletnie nie wiem gdzie to zamieścić, w każdym razie mam dwie propozycje, dla ulepszenia funkcjonowania KR
Po pierwsze: Przy recenzjach, pod avatarem użytkownika, czasem użytkowania i czy użytkownik kupi ponownie powinniśmy dodać typ cery, typ włosów itd. Pisząc recenzje zdarza mi się o tym zapomnieć, ale zauważyłam, że bardzo dużo osób tego nie robi, a myślę, że znacznie mogłoby to ułatwić sprawę osobom szukającym kosmetyku idealnego Po drugie: Kochani, myślę, że warto pomyśleć nad lepszą selekcją osób do testów, bardzo często czytam recenzje "po" i naprawdę mało z nich jest pomocnych, pisałam już kiedyś to na grupie na FB, testy powinny być miłym dodatkiem, poniekąd nagrodą za aktywność i szczególowe recenzowanie produktów. Życzę wszystkim miłego dnia i dużo zdrowia! Trzymajcie się ciepło, Pozdrawiam Denkentief |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
调解人
|
Dot.: Propozycja do modernizacji!
Denkentief, bardzo dziękujemy za sugestie. Chcemy cały czas rozwijać katalog z recenzjami i ulepszać go tak, by był wygodny. Z pewnością weźmiemy pod uwagę te sugestie przy dalszych pracach nad katalogiem.
Jeśli chodzi o testy, nieustannie staramy się usprawniać proces wyboru, choć nie jest naprawdę tak łatwo. czasem trzeba dać szansę np. nowym Wizażankom ![]() cenimy wszystkie opinie - te długie i wypracowane, jak i krótkie acz trafne, rzetelne i pomocne, ale mamy świadomość, że niekiedy można nad nimi popracować i je ulepszyć. Pozdrawiam!
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź! Krótkie raczej ciężko wpisują się w ramy wiadomości od pani Agaty w których mowa jest o szczegółowym opisaniu produktu, dlatego o tym wspomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2019
|
To może ja też pozwolę sobie w tym miejscu zapytać czy jest możliwość, aby w naszych torebkach przy dodanym kosmetyku widniała data, kiedy dany produkt dodałam do swojej torebki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie kolejny raz! Ostatnio wpadłam tez na pomysł pewnej zmiany, który idealnie sprawdzi się przy produktach jednorazowych jak np maseczki. Sama często wpadam w konsternację co zaznaczyć w „Jak długo używasz”. Proponuję, żeby dodać tam opcje: użyte raz i użyte kilka razy ☺️
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.