|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
tabletki antykoncepcyjne a soczewki kontaktowe
Mam pytanko czy podczas zażywania tabletek antykoncepcyjnych NOVYNETTE moge nosić soczewki kontaktowe czy są jakieś przeciwwskazania??proszę o szybką odpowiedz
z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: tabletki antykoncepcyjne a soczewki kontaktowe
takie jak Ty to yyy... Na samej górze masz wątek o tym samym!! nawet nazwa prawie ta sama!!! nie mogłaś chociaż rzucić okiem? bo o wyszukiwarce to już nie wpsomnę..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Jak ci coś niepasuje to nieczytaj zdarza sie kazdemu sama sobie rzuć okiem ja mogę spojrzeć buhahaha
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
asiunia1- chodzi o to, aby zobaczyc tematy z pierwszej strony uzyc wyszukiwarki zanim zada sie pytanie - nie bedzie dublowania watkow i zasmiecania forum.Po co reagujesz agresja na zwrocenie Ci uwagi?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem złośwliwości w moją stronę, gdyz ja nie byłam nieuprzejma. Nie rozumiem co trudnego jest w poszukaniu watku na podobny temat i uzyskaniu wtedy natychmistowej odpowiedzi na swoje pytanie. Zwłaszcza jeśli taki wątek jest tuż pod Twoim..
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba ze ty preferujesz inne metody "buhahaha"
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
naanahanae - kwestia jest taka, ze hormony moga powodowac gorsze tolerowanie soczewek przez oko. Zwiazane to jest ze wzrostem cisniena w oku. Producenci lojalnie uprzedzaja o tym w ulotce - bo uprzedzic musza o wszystkim.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
nie kolidują ze sobą... tabletki biorę od ponad dwóch lat, a soczewki nosze od ponad pięciu... i wszystko jest oki
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na każdym forum tak jest, że użytkownicy, którzy są na nim od dawna i udzielają mnóstwa rad, nie mają ochoty pisać po 5 razy dziennie tego samego. A to ty masz problem, a nie my i to ty liczysz na pomoc, a nie my. A tak do tematu to powiem, że ja odkąd biorę tabletki mam bardziej suche oczy, co niestety jest mało komfortowe. Ale tylko czasem to odczuwam, więc na pewno nie zrezygnuje. Póki co kombinuje z rodzajami.
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja na suce oczy, które u mnie rzadko się zdarzają, stosuje krople do oczu Visine. Można je stosować bezpośrednio na soczewke kontaktową.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
suche - oczywiście miało być
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

z góry dziękuje

"buhahaha"