|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Jądra są dla mnie: | |||
Bardzo nieatrakcyjne, brzydzę się nimi, nie znoszę ich dotykać ani patrzeć na nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 10,00% |
Raczej nieatrakcyjne |
3 | 30,00% |
Zupełnie neutralne seksualnie |
2 | 20,00% |
Dość atrakcyjne |
2 | 20,00% |
Bardzo atrakcyjne, seksowne, podniecają mnie wizualnie i kiedy ich dotykam |
2 | 20,00% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomijanie jąder przez kobiety
Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciwnikiem generalizacji, a wypowiadając się, przedstawiam swój punkt widzenia na podstawie obserwacji i doświadczeń.
Jak sądzicie, z czego wynika, że tak wiele kobiet, pieszcząc mężczyznę, traktuje penisa jako jedyne miejsce erogenne na męskim ciele, a wydaje się zupełnie zapominać o jądrach, jak i np. o sutkach? Oczywiście nie mam na myśli wszystkich kobiet ani jakiejś przytłaczającej większości, bo nawet czytając wątek o seksie oralnym, kilka Pań zwróciło uwagę, że jądrami również warto się zająć ![]() A jak Wy do tej części ciała podchodzicie? Czy brzydzicie się ich dotykać, czy je lubicie, zarówno w dotyku, jak i wyglądzie? Czy jest to atrakcyjna część męskiego ciała, czy mogą być dla Was seksowne, podniecające? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Pomijanie jąder przez kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomijanie jąder przez kobiety
Warto się komunikować, jeżeli chciałbyś, żeby kobieta coś inaczej robiła, to najprostszy sposób to powiedzieć. Kobiety nie mają penisa i po prostu jeżeli im nie powiesz, to nie będą wiedziały co lubisz i co może być dla Ciebie przyjemne. Poza tym każdy człowiek lubi co innego, może w doświadczeniach z innymi partnerami tego nie robiły, bo tego nie chciał albo nic nie mówił
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.