|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Ch³opak w³o¿y³ mi palce do pochwy
Hej. Wczoraj widzia³am siê z moim ch³opakiem i podczas pieszczot on w³o¿y³ mi niespodziewanie palce do pochwy. Nie my³ wcze¶niej r±k i teraz strasznie siê bojê. Od razu mówiê ¿e ja powiedzia³am mu ¿eby nic takiego nie robi³ w³a¶nie ze wzglêdu na to ¿e nie móg³ umyæ r±k, ale potem jak siê rozkrêcili¶my to jednak je w³o¿y³ i nie mog³am ju¿ tego cofn±æ. Bojê siê bo nigdy nie mia³am ¿adnej infekcji intymnej, nie wiem co powinno mnie niepokoiæ. Teraz jest ciê¿ka sytuacja i nie mogê i¶æ normalnie do lekarza siê przebadaæ. Poza tym nie wiem czy je¶li na tych rêkach by³by koronawirus to czy takie zaka¿enie jest mo¿liwe. Proszê o normalne komentarze. Naprawdê nie chcia³am ¿eby to siê wydarzy³o... po powrocie do domu wziê³am prysznic i zastosowa³am ¿el do pochwy multi gyn, mo¿na go stosowaæ zapobiegawczo lub te¿ w infekcjach. Ca³y czas go stosujê, nie wiem co jeszcze powinnam zrobiæ. Byæ mo¿e nic tam siê nie zd±¿y³o rozwin±æ jeszcze skoro do¶æ szybko (max 40 min) zastosowa³am ten ¿el. Boli mnie od tego czasu brzuch i nie wiem czy to ze wzglêdu na jakie¶ problemy czy ze stresu... czy mogê co¶ jeszcze zrobiæ? Gdyby by³a mo¿liwo¶æ posz³abym do lekarza. Te¿ dodam ¿e to nie by³ pierwszy raz kiedy mój ch³opak nie my³ r±k chocia¿ zawsze staram siê tego pilnowaæ. Ale nigdy wczesniej nic siê po tym nie dzia³o, jednak teraz panikujê bo jest epidemia. Proszê o jakie¶ porady ;/
Mam 37 stopni temp i czujê dziwne uczucie tam na dole, boli mnie brzuch. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 451
|
Dot.: Ch³opak w³o¿y³ mi palce do pochwy
Koronawirusem przez wsadzenie brudnych rak do pochwy siê nie zarazisz ale do ust ,nosa czy oczu ju¿ tak .No¶ ze sob± wszêdzie ma³à buteleczkê ¶rodka dezynfekuj±cego to unikniesz takich sytuacji .I przestañ panikowaæ bo ten ból brzucha to najpewniej ze stresu.
Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 549
|
Dot.: Ch³opak w³o¿y³ mi palce do pochwy
Ty siê nie martw infekcj±, tylko tym, ¿e twój facet ma w dupie twój sprzeciw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.