|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Najlepszy krem na rozstępy
Witam
Jestem facetem, od niedawna ćwiczę na siłowni. Pojawiły mi się rozstępy na możliwie każdej partii oprócz nóg. Najgorzej z bicepsem i barkami. Spoko, niech sobie te rozstępy są, ale chcę zapobiec przyszłym, które na pewno się pojawią jeśli: > nie rzucę siłowni > nie znajdę "złotego środka" na rozstępy > tabletki z kolagenem (w ogóle takie coś jest choć troche skuteczne ;o?) Czytałem dużo i ludzie polecają kremy, balsamy itd. żeby nawilżyć skórę i uelastycznić. Ale jaki dokładnie kupić krem, żeby był możliwie najlepszy i bezkonkurencyjny? Cena nie gra roli, ale nie chcę wydać też 500 złotych. Powiedzmy, że 200 złotych to górna granica, ale musi być skuteczny. Polećcie proszę jakiś krem, albo inne metody zapobiegania przyszłym (nieuniknionym) rozstępom. Pozdrawiam i dziękuję! ![]() Edytowane przez Zorianus Czas edycji: 2015-08-17 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepszy krem na rozstępy
Czesc! Tak naprawde to kazdy krem dziala mniej wiecej tak samo. Kazde dziwne dodatki, wyciagi z roslin z samego szczytu himalajow niewiele zmienia
![]() ![]() ![]()
my own heart is my temple, my philosophy is kindness Edytowane przez moemoe Czas edycji: 2015-08-18 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
na rynku jest sporo tego rodzaju specyfików. Także jaki zastosujesz to będzie dobry. Wiadomo lepiej zapobiegać, bo potem ciężko to wyleczyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zabieg laserowy (tylko u dr medycyny estetycznej, nie u kosmetyczki) i problem z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.