|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak się nie przejmować innymi?
Przejmuje się tym co ludzie o mnie pomyślą, wiele rzeczy odpuszczam, żeby ktoś coś złego o mnie nie pomyślał. Każdy żart w moją stronę traktuję bardzo personalnie i biorę go do siebie.
Mimo że unikam wielu rzeczy to i tak zdarzyło mi się w życiu zrobić kilka ogromnych głupot, których żałuję. Ciągle myślę, że ktoś mi je wypomni albo z niektórych będzie się śmiał, co też wpłynie na mojego partnera. Jak sobie z tym poradzić? Psycholog na razie odpada z powodu koronawirusa, więc może coś do poczytania albo posłuchania? Ps. Czytałam już "Jak przestać się martwić i zacząć żyć", ale to rozwiązuje tylko jeden mój problem czyli odpuszczanie, bo co inni pomyślą. Jak sobie z resztą radzić? Zwłaszcza ciągnące się błędy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak się nie przejmować innymi?
Ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej!
Lubisz, a może znasz piosenkę Grzegorza Ciechowskiego pt. Tak tak to ja? Generalnie piosenkę warto posłuchać, ale jak cię ten twój przyszły partner pozna i będzie cię kochał to dużo ci pewnie wybaczy. Ja, jak na wielkiego fana Grzegorza Ciechowskiego przystało uciekam słuchać mojego idola. Pozdrowionka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Jak się tak bardzo przejmujesz przeszłością, to nie myślałaś o przeprowadzce do innego miasta, gdzie zaczęłabyś wszystko od nowa i zostawiłabyś przeszłość daleko w tyle? Psycholodzy i psychiatrzy są też online i można się umówić na 1:1 przez Skype albo Zoom. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez FanCiechowskiego Czas edycji: 2020-04-28 o 00:03 Powód: Oszołomienie sytuacją epidemiologiczną w Polsce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
29
Cytat:
[1=9db319b6775c28ea43120ca 668718a4b2b45fa01_5eadfba b66f1a;87797182]Co to ma do wątku? ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Może masz fobię społeczną? Jak się tak bardzo przejmujesz przeszłością, to nie myślałaś o przeprowadzce do innego miasta, gdzie zaczęłabyś wszystko od nowa i zostawiłabyś przeszłość daleko w tyle? Psycholodzy i psychiatrzy są też online i można się umówić na 1:1 przez Skype albo Zoom.[/QUOTE] Chyba mam fobię społeczną. Przeprowadzka niewiele da, bo po pierwsze ludzie wędrują po świecie, więc i tak na nich mogę trafić, a po drugie pewnie tam też zrobię coś głupiego i będzie się to za mną ciągnęło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo znów zrobisz coś głupiego... Co takiego? Chyba masz fobię społeczną. Psycholog albo terapeuta by tu pomógł. Jak aż tak bardzo chcesz uciec, to jest jeszcze zmiana imienia i nazwiska i zamknięcie starych konto social media. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zacznij regularnie cwiczyc i idz na terpie , a może nawet do psychiatry
piekło i niebo to stan umysłu... Edytowane przez dekko27 Czas edycji: 2020-04-28 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.