¯ona flirtuje z innym - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2020-04-25, 01:02   #1
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 64

¯ona flirtuje z innym

Hej. Pisze bo ostatnio odkry³em cos co mnie zszokowalo. Od jakis kilku tygodni nie dogadywalismy sie z ¿on±, du¿o klocilismy i ogólnie by³o tak ¶rednio w naszym zwi±zku, robi³a mi wyrzuty ze za duzo czasu po¶wiêcam komputerowi i telefonów , ¿e czuje siê zaniedbana , ¿e nie.mowie do niej cieplych s³ów itp ...

Nigdy wcze¶niej o tym mi nie wspomina³a, wiêc mówiê do siebie ok , czas sie poprawic, no i zacz±³em z dnia na dzien byc po prostu taki jaki ona chce ...

Az do wczoraj gdzie dosta³em anonimowa wiadomo¶æ od kogo¶ ze w pracy ona z jakis ch³opakiem maj± sie ku sobie, ci±gle ze sob± gadaj±, flirtuja itp , mówiê do siebie szok jak to mo¿liwe, ale sprawdzê to , mini przegl±da³em wlasnie jej telefon , wiem ze nie powinienem ale musia³em...

Okazuje siê ¿e pisze z tym ch³opakiem z pracy juz od dobrych dwoch tyg , (wiadomo¶ci kasuje) ma co podpisanego w telefonie jako "Basia" A dodatkowo wysy³aj± sobie nawzajem nagie zdjêcia i filmiki , jestem w szoku i nie bardzo wiem co mam teraz zrobiæ, jestem z ¿on± 8 lat, ¶lub wziêli¶my 2 lata temu A od roku mamy córeczkê, wszystko teraz jak krew w piach , niedowierzam bo nigdy o takie cos ¿ony bym nie posadzi³... nie jestem pewien czy mieli cos wiecej ze sob± typu sex , bo tak naprawdê nie mia³a by kiedy chyba ¿e w czasie pracy na przerwie , zazwyczaj w weekendy jeste¶my razem , co Waszym zdaniem powinienem zrobiæ? Czy zaliczaæ to ju¿ jako zdradê? Wybaczyæ? Czy po prostu sie po¿egnaæ, najgorsze jest to ¿e koñczymy budowê domu i teraz cala nasza rodzina jest w rozsypce ja mam 30 lat ona 28 , proszê co robic
Lukasz90Lukasz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-25, 07:48   #2
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083
Dot.: ¯ona filtruje z innym

To nie jest flirt ,zona cie poprostu zdradza
Je¶li chcesz to wybaczaj tylko mo¿e siê okazaæ ¿e ona wybaczenia wcale nie potrzebuje i nie chce ;-)
Na twoim miejscu postawilabym sprawê jasno powiedz jej co znalazles i albo z tym skonczy albo robi wypad do tego kolegi
Ps.do kogo nale¿y dzia³ka na której stoi wasz dom?

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2020-04-25 o 07:49
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-25, 08:47   #3
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Flirt to by by³, gdyby sobie buziaki 😘 wysy³ali, czy serduszka, ale nagie fotki to przegiêcie, ta kobieta nie jest zbyt m±dra skoro wysy³a komu¶ nagie fotki. M±dra, nie m±dra, ale napalona
Stary 2020-04-25, 10:15   #4
Quarantine
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 465

Cytat:
Napisane przez Lukasz90Lukasz Poka¿ wiadomo¶æ
Az do wczoraj gdzie dosta³em anonimowa wiadomo¶æ od kogo¶ ze w pracy
Hmmm...

Cytat:
przegl±da³em wlasnie jej telefon , wiem ze nie powinienem ale musia³em...
Okazuje siê ¿e pisze z tym ch³opakiem z pracy juz od dobrych dwoch tyg , (wiadomo¶ci kasuje) ma co podpisanego w telefonie jako "Basia" A dodatkowo wysy³aj± sobie nawzajem nagie zdjêcia i filmiki ,
Hmmm...

Prowokacja? Jej?
Quarantine jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-25, 10:21   #5
Anethka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 852

Jest ró¿nica pomiêdzy zwyk³ym flirtem, a tym, co robi Twoja ¿ona. Sytuacja nie jest ³atwa zw³aszcza, ¿e macie ma³e dziecko.

KLIK
Anethka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-25, 12:23   #6
Quarantine
BAN sta³y

Je¿eli natkniesz siê (oby nie, mam nadziejê ¿e ¿ona Ciê tylko wkrêca, dziwacznie to fakt) na filmik jak ¿ona wspó³¿yje z tym kim¶ to napisz znów, w tym czy ma on przyrodzenie wiêksze od Twojego.
Stary 2020-04-25, 22:35   #7
Bananalama
jestê wieszczê

Wiadomo¶ci: 12 581

Zbieraj dowody zdrady. Bo ¿ona Ciê zdradza, a nie flirtuje. Te dowody mog± Ci pomóc przy rozwodzie z jej winy.

*poniewa¿ jestem nieprzeciêtna, nie obchodz± mnie tzw. powinno¶ci przeciêtnej kobiety
Bananalama jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2020-04-26, 10:05   #8
Quarantine
BAN sta³y

Dosta³ anonimow± wiadomo¶æ od kogo¶ z pracy ¿e ¿e ¿ona ma siê ku innemu... SMS? - kto¶ z jej pracy zna nr jego telefonu? A mo¿e list Poczt± Polsk±?

A gdyby¶cie Wy zdradza³y, to przesy³a³yby¶cie (potencjalnemu) kochankowi swoje nagie zdjêcia i filmiki? Ja raczej nie chyba ¿e mia³bym lat 15-16 a i wtedy w±tpiê.
Stary 2020-04-26, 12:19   #9
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Quarantine Poka¿ wiadomo¶æ
Dosta³ anonimow± wiadomo¶æ od kogo¶ z pracy ¿e ¿e ¿ona ma siê ku innemu... SMS? - kto¶ z jej pracy zna nr jego telefonu? A mo¿e list Poczt± Polsk±?

A gdyby¶cie Wy zdradza³y, to przesy³a³yby¶cie (potencjalnemu) kochankowi swoje nagie zdjêcia i filmiki? Ja raczej nie chyba ¿e mia³bym lat 15-16 a i wtedy w±tpiê.
a co to ma do rzeczy czy my bysmy przeslaly
autor widzi fotki chyba umie rozpoznac swoja naga zone to sie liczy

napisal ze dostal wiadomosc domyslam sie ze ktos stworzyl facebooka i mu taki news wyslal to nie jest zbytnio skomplikowane do zrobienia
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-26, 13:26   #10
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Cytat:

Ale oni tylko filtruj±. Patrz tytu³.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-26, 13:56   #11
megamag
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 7 488

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87788163]To nie jest flirt ,zona cie poprostu zdradza
Je¶li chcesz to wybaczaj tylko mo¿e siê okazaæ ¿e ona wybaczenia wcale nie potrzebuje i nie chce ;-)
Na twoim miejscu postawilabym sprawê jasno powiedz jej co znalazles i albo z tym skonczy albo robi wypad do tego kolegi
Ps.do kogo nale¿y dzia³ka na której stoi wasz dom?[/QUOTE]

Nazwijmy rzeczy po imieniu, to jest zdrada. Penis nie musi wyl±dowaæ w pochwie, ¿eby kogo¶ zdradziæ. Chcesz to sobie wybaczaj, ja bym prêdzej wystawi³a delikwentce walizki za drzwi. Ojcem dziecka mo¿na byæ i bez tkwienia w zwi±zku z kim¶, kto Ci przyprawia rogi.
megamag jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-26, 18:35   #12
Quarantine
BAN sta³y

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87791957]a co to ma do rzeczy czy my bysmy przeslaly
autor widzi fotki chyba umie rozpoznac swoja naga zone to sie liczy

napisal ze dostal wiadomosc domyslam sie ze ktos stworzyl facebooka i mu taki news wyslal to nie jest zbytnio skomplikowane do zrobienia[/QUOTE]
Chodzi mi o to, ujmuj±c wprost, ¿e nie wierzê w ani jedno s³owo Autora.
Stary 2020-04-26, 19:03   #13
Konto usuniête

Cytat:
nie wiem dlaczego dla mnie historia ma sens
ktos mu doniosl na facebooku (pewnie jej kochanek albo kochanka dziewczyna,kolega) ze zona mu dowala rogi
gosciu sprawdzil zobaczyl ze to prawda ale nie jest gotowy na rozstanie wiec minimalizuje problem nazywajac to flirtem
Stary 2020-04-26, 22:49   #14
aerlieen
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7
Wy¶lij wiadomo¶æ przez ICQ do aerlieen GG do aerlieen Send a message via Skype™ to aerlieen

Cytat:
Tak¿e nie wierzê w ani jedno s³owo. Historia nie trzyma siê kupy tak bardzo, ¿e a¿ boli. Po kolei:

Dom w trakcie budowy, roczne dziecko. Masa obowi±zków. Tymczasem zona robi mu wyrzuty, ¿e za du¿o czasu spêdza na kompie i w telefonie. Sama pracuje. Rozumiem, ¿e budowa pilnuje siê sama, a dziecko wychowuje wilczyca.

Anonimowa wiadomo¶æ na fb. Na fb anonimowo mozna sobie stworzyæ tylko fake konto. A do tego trzeba siê pofatygowaæ o stworzenie lewego maila. Teraz dodatkowo aby za³o¿yæ fb trzeba go potwierdziæ wys³aniem sms na numer telefonu, aby konto by³o w sprawne i mo¿na by³o np. wysy³ac wiadomo¶ci. Du¿o zachodu, aby powiadomiæ mê¿a kole¿anki z pracy, ¿e flirtuje z kim¶ jawnie.

A teraz ju¿ chamska ¶ciema bez sensu i logiki

Sk±d autor wie od jakiego czasu zona pisze z koleg± skoro jak sam napisa³ smsy kasuje?
Sk±d wie, ¿e wysy³aj± sobie nagie filmy i fotki? Smsy s± kasowane, a fotki zostawione?
I jak wpad³ na to, ¿e to numer telefonu kolegi skoro podpisa³a go "Basia"

Dawno siê tak nie u¶mia³am...
Stary 2020-04-27, 05:57   #15
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Dot.: ¯ona flirtuje z innym

Cytat:
Tak¿e nie wierzê w ani jedno s³owo. Historia nie trzyma siê kupy tak bardzo, ¿e a¿ boli. Po kolei:

Dom w trakcie budowy, roczne dziecko. Masa obowi±zków. Tymczasem zona robi mu wyrzuty, ¿e za du¿o czasu spêdza na kompie i w telefonie. Sama pracuje. Rozumiem, ¿e budowa pilnuje siê sama, a dziecko wychowuje wilczyca.

Anonimowa wiadomo¶æ na fb. Na fb anonimowo mozna sobie stworzyæ tylko fake konto. A do tego trzeba siê pofatygowaæ o stworzenie lewego maila. Teraz dodatkowo aby za³o¿yæ fb trzeba go potwierdziæ wys³aniem sms na numer telefonu, aby konto by³o w sprawne i mo¿na by³o np. wysy³ac wiadomo¶ci. Du¿o zachodu, aby powiadomiæ mê¿a kole¿anki z pracy, ¿e flirtuje z kim¶ jawnie.

A teraz ju¿ chamska ¶ciema bez sensu i logiki

Sk±d autor wie od jakiego czasu zona pisze z koleg± skoro jak sam napisa³ smsy kasuje?
Sk±d wie, ¿e wysy³aj± sobie nagie filmy i fotki? Smsy s± kasowane, a fotki zostawione?
I jak wpad³ na to, ¿e to numer telefonu kolegi skoro podpisa³a go "Basia"

Dobra odpowiem na te pytania , nie mialem ostatnio glowy zeby wchodzic tutaj, wiec tak :

Dziecko wychowujemy wspolnie , jak ja mam pierwsza zmiane ona ma druga , zostawiamy tylko na godzine dziecko u niani (wtedy gdy ja wracam z pracy a ona jedzie ) , co do budowy to pilnuje ja tesc , czyli jej ojciec , my mieszkamy za granica , budujemy sie w PL ...

Wiadomosc na FB dostalem od konta fake , co prawda teraz juz wiem , ze byla to wiadomosc od tego goscia bylej kochanki , nie wiem czy to zazdrosc czy chciala mu zrobic nazlosc i zarowno mojej zonie , nie wiem nie wnikam , ale nie lubi mojej zony odkad pojawila sie tam w pracy , wiec mysle ze chodzilo o zazdrosc ...

I teraz logicznie Ci tlumacze co dalej , skad wiedzialem od kiedy pisza ? no chociazby stad ze umiem sprawdzic wykasowane wiadomosci , zdjecia i rozne takie takie , powiedzmy ze jestem malym hakerem w tej dziedzinie , to nie byly smsy tylko wiadomosci na whatsapp wiec bylo to sprawdzic jeszcze latwiej , tam widzialem co do Siebie wysylaja , o czym pisza i jakie zdjecia przesylaja , zajelo mi to co prawda kilka godzin , ale wszystko udalo sie zdobyc jako dowod w sadzie badz dla siebie ... , a skad dowiedzialem sie ze ma go podpisanego jako Basia ? Proste , jesli ktos mi pisze anonima z konta na FB ze zona przyprawia mnie rogi , pierwsze co robie to zbieram informacje na temat typa z ktorym to robi , udalo mi sie ustalic ze ma dziewczyne ( teraz juz byla ) , skontaktowalem sie z nia poprzez fb , dostalem od niej numer tel do niego , po wpisaniu tego numeru w telefonie zony , ukazala sie BASIA , stad wiem , ze to on... jak jej sie zapytalem kto to jest powiedziala ze kolezanka z pracy ... ot co to wszystko teraz , reszte moze napisze jak wroce z pracy , wszystko juz jest wyjasnione ,a wtedy co to pisalem bylem w chaosie , gdybym dzis zaczynal taki sam watek nazwal bym go >Zona mnie zdradza z innym < ./Hej
Stary 2020-04-27, 06:24   #16
Konto usuniête

Cytat:

Dobra odpowiem na te pytania , nie mialem ostatnio glowy zeby wchodzic tutaj, wiec tak :

Dziecko wychowujemy wspolnie , jak ja mam pierwsza zmiane ona ma druga , zostawiamy tylko na godzine dziecko u niani (wtedy gdy ja wracam z pracy a ona jedzie ) , co do budowy to pilnuje ja tesc , czyli jej ojciec , my mieszkamy za granica , budujemy sie w PL ...

Wiadomosc na FB dostalem od konta fake , co prawda teraz juz wiem , ze byla to wiadomosc od tego goscia bylej kochanki , nie wiem czy to zazdrosc czy chciala mu zrobic nazlosc i zarowno mojej zonie , nie wiem nie wnikam , ale nie lubi mojej zony odkad pojawila sie tam w pracy , wiec mysle ze chodzilo o zazdrosc ...

I teraz logicznie Ci tlumacze co dalej , skad wiedzialem od kiedy pisza ? no chociazby stad ze umiem sprawdzic wykasowane wiadomosci , zdjecia i rozne takie takie , powiedzmy ze jestem malym hakerem w tej dziedzinie , to nie byly smsy tylko wiadomosci na whatsapp wiec bylo to sprawdzic jeszcze latwiej , tam widzialem co do Siebie wysylaja , o czym pisza i jakie zdjecia przesylaja , zajelo mi to co prawda kilka godzin , ale wszystko udalo sie zdobyc jako dowod w sadzie badz dla siebie ... , a skad dowiedzialem sie ze ma go podpisanego jako Basia ? Proste , jesli ktos mi pisze anonima z konta na FB ze zona przyprawia mnie rogi , pierwsze co robie to zbieram informacje na temat typa z ktorym to robi , udalo mi sie ustalic ze ma dziewczyne ( teraz juz byla ) , skontaktowalem sie z nia poprzez fb , dostalem od niej numer tel do niego , po wpisaniu tego numeru w telefonie zony , ukazala sie BASIA , stad wiem , ze to on... jak jej sie zapytalem kto to jest powiedziala ze kolezanka z pracy ... ot co to wszystko teraz , reszte moze napisze jak wroce z pracy , wszystko juz jest wyjasnione ,a wtedy co to pisalem bylem w chaosie , gdybym dzis zaczynal taki sam watek nazwal bym go >Zona mnie zdradza z innym < ./Hej
Ja ci wierze
Zalozylam konto na Facebooku kilka razy I nigdy nie podawalam mojego numeru telefonu
Czytalsm twoj Poprzedni wpis i wiem ¿e ziemia by³a twoja i kasa na dom te¿ twoja(przynajmniej na poczatku)mam nadzieje ze nie rozszerzy³es w³asno¶ci na zone
Stary 2020-04-27, 07:14   #17
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Tak , zarowno ziemia jak i dom sa moje i stoja na mnie, w tym roku mialem dopisac zone do wspolwlasnoci ziemi na ktorym stoi dom , ale jak sie domyslacie nie zrobie tego , zrobie moze kiedys za kilka lat jesli znow jej zaufam ... nikomu nie kaze wierzyc w moja historie , raczej napisalem tutaj bo mialem zniszczona psychike i musialem sie komus wygadac , a ze nie mam obecnie przyjaciol kolo siebie postanowilem napisac na forum tak ot co,

Poki co wszystko sobie wyjasnilismy , usiedlismy na spokojnie oddalismy dziecko do znajomych i dobre 5h rozmawialismy , i chyba tego trzeba nam bylo , na chwile obecna jestesmy w sytyacji gdzie jej wybaczylem i sprobowalem dac szanse , pierwsza i ostatnia , ona dobrze o tym wie , a czy ja straci czy wykorzysta zalezy tylko i wylacznie od niej ... Nie zatrzymuje jej sila , powiedzialem jej ze jesli cos czuje do tego chlopaka , badz chce z nim sprobowac czegos nowego , a mnie juz nie kocha to ma wolna reke , nie bede jej trzymal ze soba na sile mimo tego ze lacza nas wspolne wspominenia i dziecko , jesli chce zdradzic to zrobi to z moim czy bez mojego pozwolenia ... takie mam zdanie

Mysle ze gdybym nie byl kilka lat wczesniej w podobnej sytuacji , to skonczylo by to sie inaczej , niestety albo stety bylem w sytuacji , ze to ja bylem kochankiem dla innej mezatki (wtedy nie bylem jeszcze z zona, bylem singlem) i wiedzialem co sie dzieje u niej z malzenstwie , dlaczego robi jak robi , a przede wszystkim jak skutecznie sie maskowac przed mezem ze zdrada ... duzo mnie to nauczylo

Dlatego dalem jej wybor , jesli mnie jeszcze kocha i chce ze mna tworzyc nadal malzenstwo , to urywa kontakt z nim , zmienia prace i stara sie byc lepsza zona w malzenstwie , natomiast jesli nie to droga wolna i probojemy dojsc do porozumienia w sprawie dziecka ( wie rowniez ze zabiore dziecko ze soba jesli rozwod bedzie z jej winy ) , poki co wybrala probe uratowania zwiazku , wiec czas pokaze jak bedzie ...

Ta sytuacja pokazala mi tylko , ze za bardzo jej ufalem w niektorych kwestiach , ale rowniez to ,ze tak naprawde nie zdawalem sobie sprawy jak bardzo mi zalezy na niej , nigdy wczesniej jakos do tego tak nie podchodzilem , bylo jak bylo i lecialo , wiem ze jest to jej wina , ale nie ukrywam ze do tego czynu rowniez przyczynila sie moja reka , mysle ze gdybym bardziej ja docenial , staral sie byc lepszym mezem , pokazywal ze mi na niej zalezy , nie poczula by sie az tak zaniedbana , mimo wszystko ja postanawiam sie poprawic i jesli u niej bede widzial to samo to mysle ze jeszcze cos z tego bedzie ...

Dodam jeszcze jedno , na 100% pewny nie moge byc , ale raczej nie doszlo miedzy nimi do stosunku , jesli by doszlo , z gory bym nie dal juz jej szansy , nie umialbym z tym zyc poprostu, na 99% jestem przekonany ze czegos takie nie bylo , bo nie mialo by byc kiedy , jedynie tak jak wczesniej napisalem na przerwie w pracy ( co wydaje sie troche glupie) bo tam tez sa kamery i inni ludzie , wiec tego pewny nie jestem ale chce wierzyc w to , ze takie cos nie mialo miejsca.Mysle ze jesli zingorowal bym tego anonima i nie sprawdzal tego dalej to moglbym obudzic sie juz za pozno ... nie dokonca wierzylem w ta wiadomosc ze wzgledu ze nigdy bym zony o takie cos nie podejrzewal, troche szczescie w nieszczesciu, nie chce myslec co by bylo gdybym dowiedzial sie dopiero o tym za 2-3 tyg... Do samego konca zona klamala , nie chciala sie przyznawac do niczego , dopiero jak odkrywalem kolejne karty co juz wiem to wtedy potwierdzala z wielkim niedowierzaniem ze to odkrylem ... mowi sie trudno , odkad sie o tym dowiedzialem bylem rozbity psychicznie , dwie noce przeplakane i nieprzespane , brak apetytu ... nie zycze nikomu takiej sytuacji , naszczesnie po calej tej rozmowie jak kamien z serca ... jest lepiej i oby tak zostalo .

Przepraszam ,ze pisze bez Polskich znakow ,ale jest mi tak latwiej i szybciej...

Dzieki wszystkim za odpowiedzi , sugestie i jakas dyskusje Zyczcie mi szczescia na przyszlosc i wiecej pokory ... Hej

Edit:

Ktos tam dla smiechu i zartu pisal ,ze jesli zobaczylbym filmik to mam napisac czy ma wiekszego czlonka ten typ , to powiem tylko tyle ze niestety widzialem jego zdjecia i nie nie jest wiekszy , wrecz przeciwnie , zarowno on jak i jego czlonek to jedno wielkie nieporozumienie , i az sie dziwie ze taki ktos mogl sie mojej zonie spodobac ... heh

Edytowane przez Lukasz90Lukasz
Czas edycji: 2020-04-27 o 07:20
Stary 2020-04-27, 14:35   #18
edan84
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10 152

Cytat:

Pochwal siê jakich narzêdzi u¿y³e¶ do w³amu na telefon ¿ony i do przywrócenia wiadomo¶ci z Whatsappa. Szkoda, ¿e nie szyfrowanych z Signala. Z miejsca by¶ znalazl mocno p³atna robotê i nie trzebaby fatygowaæ te¶cia.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
edan84 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-27, 15:16   #19
Quarantine
BAN sta³y

Cytat:
Ktos tam dla smiechu i zartu pisal ,ze jesli zobaczylbym filmik to mam napisac czy ma wiekszego czlonka ten typ , to powiem tylko tyle ze niestety widzialem jego zdjecia i nie nie jest wiekszy , wrecz przeciwnie , zarowno on jak i jego czlonek to jedno wielkie nieporozumienie , i az sie dziwie ze taki ktos mogl sie mojej zonie spodobac ... heh
To ja pisa³em ale nie dla ¶miechu ani ¿artu. Mo¿e wiêc istotnie ¿ona Ciê jedynie wkrêca.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Poki co wszystko sobie wyjasnilismy , usiedlismy na spokojnie oddalismy dziecko do znajomych i dobre 5h rozmawialismy , i chyba tego trzeba nam bylo , na chwile obecna jestesmy w sytyacji gdzie jej wybaczylem i sprobowalem dac szanse , pierwsza i ostatnia , ona dobrze o tym wie , a czy ja straci czy wykorzysta zalezy tylko i wylacznie od niej ... Nie zatrzymuje jej sila , powiedzialem jej ze jesli cos czuje do tego chlopaka , badz chce z nim sprobowac czegos nowego , a mnie juz nie kocha to ma wolna reke , nie bede jej trzymal ze soba na sile mimo tego ze lacza nas wspolne wspominenia i dziecko , jesli chce zdradzic to zrobi to z moim czy bez mojego pozwolenia ... takie
No i Ty do niej taki zapewne s³owotok a ona co do Ciebie?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-27, 15:18   #20
Quarantine
BAN sta³y

Cytat:
Dodam jeszcze jedno , na 100% pewny nie moge byc , ale raczej nie doszlo miedzy nimi do stosunku , jesli by doszlo , z gory bym nie dal juz jej szansy , nie umialbym z tym zyc poprostu, na 99% jestem przekonany ze czegos takie nie bylo ,
??? A ona do czego¶ siê przyznala oprócz wymiany tych zdjêæ i filmikow które moze pokazuje kole¿ankom i piej± wspólnie z tego (nieszczêsnego) typka?
Stary 2020-04-27, 15:28   #21
Konto usuniête

twoj wybor,mi by bylo wstyd byc z idiotka ktora wysyla swoja glola dupe w swiat
dla mnie osobiscie stosunek a wysylanie nagich fot to praktycznie to samo ,zrobila z ciebie jelenia i polowa jej zakladu sie z was smieje (pewnie te fotki kraza juz po jego kumplach )
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma
Stary 2020-04-27, 16:39   #22
Quarantine
BAN sta³y

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87795735]
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]
A to akurat prawda tyle ¿e ja dalej nie wierzê w historyjkê.
Stary 2020-04-27, 16:50   #23
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Cytat:
i nikt Ci nie ka¿e w ni± wierzyæ , zostawmy to tak jak jest, temat leci do zamkniêcia. Jeszcze raz dziêkuje Wszystkim za odpowiedzi
Stary 2020-04-27, 16:59   #24
edan84
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10 152

Cytat:
i nikt Ci nie ka¿e w ni± wierzyæ , zostawmy to tak jak jest, temat leci do zamkniêcia. Jeszcze raz dziêkuje Wszystkim za odpowiedzi
Odpowiedz na moje pytanie.

edan84 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-27, 18:35   #25
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edan84 Poka¿ wiadomo¶æ
Odpowiedz na moje pytanie.

Nie trzeba by³o ¿adnych narzêdzi, dostêp do ¿ony telefonu mam , wszed³em w pliki whatsappa , przes³a³em sobie pliki datebase odpowiedzialne za kopie zasadnicze ktore sa robione codziennie , i otworzylem na komputerze ich rozmowy , wiadomo nie wszystkie ale my¶lê ze 60% tyle filozofii

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Czyli wed³ug Ciebie, jak mam to rozumieæ? ¯ona czu³a siê zaniedbywana i wymy¶li³a sobie ca³± ta sytuacjê w³±czaj±c w to dziewczynê tego ch³opaka, jego i kole¿anki z pracy ? O tym wiedzial tylko on , ona , ja i jego dziewczyna nikt Poza nami nie wiedzia³ co sie dzieje do dzis u niej w pracy nikt nie wie , jedynie sie mog± domy¶laæ ze cos moze jest na rzeczy ale nikt nikogo za rêkê nie z³apa³ , wyt³umacz mi logicznie po co mia³a by to robiæ? A nawet je¶li by to zrobi³a to aby wymy¶leæ takie co¶ trzeba naprawdê byc inteligetnym A jak zdazyles/as zaymuwazyc moja kobieta inteligencja nie grzeszy ...

Stary 2020-04-27, 18:40   #26
Lukasz90Lukasz
Raczkowanie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87795735]twoj wybor,mi by bylo wstyd byc z idiotka ktora wysyla swoja glola dupe w swiat
dla mnie osobiscie stosunek a wysylanie nagich fot to praktycznie to samo ,zrobila z ciebie jelenia i polowa jej zakladu sie z was smieje (pewnie te fotki kraza juz po jego kumplach )
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]Wstyd nie wstyd, wstyd nie spróbowaæ ratowaæ zwi±zku ktory ma 8 lat , go³± dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widzia³em moja wszystkie zdjêcia wysy³a³a bez twarzy , no i same cycki, czy po³owa zak³adu sie ¶mieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjêcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzê, jego kobiecie (bylej) powiedzia³em jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87795735]twoj wybor,mi by bylo wstyd byc z idiotka ktora wysyla swoja glola dupe w swiat
powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]styd nie wstyd, wstyd nie spróbowaæ ratowaæ zwi±zku ktory ma 8 lat , go³± dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widzia³em moja wszystkie zdjêcia wysy³a³a bez twarzy , no i same cycki, czy po³owa zak³adu sie ¶mieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjêcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzê, jego kobiecie (bylej) powiedzia³em jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

Stary 2020-04-27, 18:53   #27
Konto usuniête

Dot.: ¯ona flirtuje z innym6

Cytat:
Wstyd nie wstyd, wstyd nie spróbowaæ ratowaæ zwi±zku ktory ma 8 lat , go³± dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widzia³em moja wszystkie zdjêcia wysy³a³a bez twarzy , no i same cycki, czy po³owa zak³adu sie ¶mieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjêcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzê, jego kobiecie (bylej) powiedzia³em jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

styd nie wstyd, wstyd nie spróbowaæ ratowaæ zwi±zku ktory ma 8 lat , go³± dupe pokazuje co druga na insta, z tego co widzia³em moja wszystkie zdjêcia wysy³a³a bez twarzy , no i same cycki, czy po³owa zak³adu sie ¶mieje? Raczej watpie bo nikt o tym nie wie od tej pory , a czy ten kolega powysylal zdjêcia kolegom ? Byc moze tego juz nie sprawdzê, jego kobiecie (bylej) powiedzia³em jak to ma sprawdzic to rzekomo wszystko pokasowal A jaka jest prawda tego sie nie dowiem ...

No jak nikt nie wie?
Przeciez jego byla kochanka ci ta wiadomosc wyslala wiec ona wie a jak ona wie to znaczy ze to bylo widocznie nie tylko dla niej a I dla innych co z nimi pracuja
Naprawde wierzysz ze taki facet co co chwile inna obraca jest dyskretny i nie pochwali³ siê kumplom.
Nie zapominaj ¿e jego ex dziewczyna te¿ o tym wie i teraz o tym wiedz± jej kole¿anki i kole¿anek faceci i wielu innych np jej rodzeñstwo rodzice .
Obciach jak dla mnie
Mo¿e i inne dupy pokazuj± na instagramie ale nie robi± z swoich mê¿ów jeleni dupe pokazuj± wszystkim A nie kochankowi w prywatnych wiadomo¶ciach wysy³aj± filmiki to zasadnicza ró¿nica
To twoje ¿ycie, chcesz ratowaæ to ratuj mi by siê chcia³o rzygaæ po takich akcjach i jak mówiê upiek³a jej siê teraz to jak siê nastêpna okazja trafi to te¿ skorzysta jeszcze wspomnisz moje slowa

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2020-04-27 o 18:58
Stary 2020-04-27, 18:53   #28
RenWier
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 450

powodzenia tylko tyle powiem bo jak znam zycie nastepnym razem bedzie sie lepiej pilnowac zeby nie wpasc bo szacunku do ciebie niestety nie ma[/QUOTE]
Dok³adnie.
Ja nie wierzê w szczê¶liwe zakoñczenia takich historii.
Znam to z do¶wiadczenia.
Ujdzie jej p³azem, praktycznie bez ¿adnych konsekwencji, rozejdzie siê po ko¶ciach, to ciche przyzwolenie na kolejne jej wyskoki..
Tylko kwestia czasu.
Nastêpnym razem lepiej to rozpracuje.
Wyj±tkowo w tym temacie nie jestem optymistk±, obym siê myli³a.
Pomijaj±c ju¿ nawet kwestiê, jak odzyskaæ zaufanie.
RenWier jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-04-27, 19:09   #29
Quarantine
BAN sta³y

Cytat:
Czyli wed³ug Ciebie, jak mam to rozumieæ? ¯ona czu³a siê zaniedbywana i wymy¶li³a sobie ca³± ta sytuacjê w³±czaj±c w to dziewczynê tego ch³opaka, jego i kole¿anki z pracy ?
Raczej ¿e Ty to wymy¶li³e¶ nam. Jeden wymy¶la³ dyrdyma³y (ale wprost jako opowiadanie a nie ¿e prawda) ¿e mu ¿onê kilku gwa³ci a jej sie to zaczyna podobaæ. S± typy których podniecaj± takie fantazje. Pomy¶la³em sobie ¿e jeste¶ jednym z nich tylko otoczka inna. Tak sobie pomy¶la³em ale skoro to prawda (dziwna), to mi przykro.
Stary 2020-04-27, 19:24   #30
Quarantine
BAN sta³y

Mo¿e te¿ dziwiæ, ¿e t³umaczysz nam, odpowiadasz na w±tpliwo¶ci, (jakby) interesuje Ciê czy Ci wierzymy.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-04-27 22:27:52

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.