|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Sposoby na zapełnienie wolnego czasu i... nowa miłość?
Słuchajcie, od tego siedzenia w domu już po prostu dostaję szału!
![]() Staram się jakoś zapełnić sobie czas wolny. Uczę się zdalnie, rozglądam się za kursem doszkalającym z angielskiego, aby zacząć płynnie mówić, więcej rozumieć i w przyszłości wykorzystać to np. na wycieczce w innym kraju, czytam książki, gram w gry, itd. Poza tym strasznie brakuje mi kogoś do rozmowy, podzielania zainteresowań. Czuję straszną pustkę, nikt się mną nie interesuje, nie poświęca uwagi. Chciałabym znaleźć miłość, ale taką prawdziwą, która podziela moje zainteresowania (portale randkowe odpadają).. no nie wiem może tutaj jest jakiś fajny facet, bo z tego co zauważyłam udzielają się czasami na forum ![]() Jakie jeszcze sposoby na nudę znacie? Jak je wykorzystać w tym wolnym czasie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sposoby na zapełnienie wolnego czasu i... nowa miłość?
[1=13e04aff77a26badce51154 5edbe1fb21313cff4_62d888f 2f2271;87822527]Słuchajcie, od tego siedzenia w domu już po prostu dostaję szału!
![]() Staram się jakoś zapełnić sobie czas wolny. Uczę się zdalnie, rozglądam się za kursem doszkalającym z angielskiego, aby zacząć płynnie mówić, więcej rozumieć i w przyszłości wykorzystać to np. na wycieczce w innym kraju, czytam książki, gram w gry, itd. Poza tym strasznie brakuje mi kogoś do rozmowy, podzielania zainteresowań. Czuję straszną pustkę, nikt się mną nie interesuje, nie poświęca uwagi. Chciałabym znaleźć miłość, ale taką prawdziwą, która podziela moje zainteresowania (portale randkowe odpadają).. no nie wiem może tutaj jest jakiś fajny facet, bo z tego co zauważyłam udzielają się czasami na forum ![]() Jakie jeszcze sposoby na nudę znacie? Jak je wykorzystać w tym wolnym czasie?[/QUOTE] Skoro się uczysz - domyślam się, że nie tylko angielskiego - czytasz, grasz itd. - to kiedy jeszcze się nudzisz? Pytam serio, bo dla mnie to tymi aktywnościami spokojnie można sobie wypełnić całe dnie bez poczucia nudy, zwłaszcza jak dodam do tego sprawy typu gotowanie, sprzątanie, wstawienie prania czy jakieś zakupy. Pogrubione - niestety, dla mnie brzmi jak desperacja level hard. Do rozmowy i podzielania zainteresowań nie jest potrzebny facet. Nie wiem, jakie masz te zainteresowania, ale w necie na pewno są ludzie, którzy je podzielają i z którymi mogłabyś rozmawiać na ten temat. Po drugie ten fragment o poświęcaniu uwagi i interesowaniu się - a ty komuś poświęcasz uwagę, interesujesz się? Czy tylko chcesz, żeby ktoś ciebie zabawiał? Po trzecie, można znaleźć prawdziwą miłość i nie podzielać swoich zainteresowań ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
[1=13e04aff77a26badce51154 5edbe1fb21313cff4_62d888f 2f2271;87822527]
Poza tym strasznie brakuje mi kogoś do rozmowy, podzielania zainteresowań. Czuję straszną pustkę, nikt się mną nie interesuje, nie poświęca uwagi. Chciałabym znaleźć miłość, ale taką prawdziwą, która podziela moje zainteresowania (portale randkowe odpadają).. no nie wiem może tutaj jest jakiś fajny facet, bo z tego co zauważyłam udzielają się czasami na forum ![]() Jakie jeszcze sposoby na nudę znacie? Jak je wykorzystać w tym wolnym czasie?[/QUOTE] Jeszcze się okaże, że trafisz na kolejnego "dziwnego", o którym założysz tu kolejny wątek, tym razem w czerwcu, żeby mieć co miesiąc nowy wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;87823381]Skoro się uczysz - domyślam się, że nie tylko angielskiego - czytasz, grasz itd. - to kiedy jeszcze się nudzisz? Pytam serio, bo dla mnie to tymi aktywnościami spokojnie można sobie wypełnić całe dnie bez poczucia nudy, zwłaszcza jak dodam do tego sprawy typu gotowanie, sprzątanie, wstawienie prania czy jakieś zakupy.
Pogrubione - niestety, dla mnie brzmi jak desperacja level hard. Do rozmowy i podzielania zainteresowań nie jest potrzebny facet. Nie wiem, jakie masz te zainteresowania, ale w necie na pewno są ludzie, którzy je podzielają i z którymi mogłabyś rozmawiać na ten temat. Po drugie ten fragment o poświęcaniu uwagi i interesowaniu się - a ty komuś poświęcasz uwagę, interesujesz się? Czy tylko chcesz, żeby ktoś ciebie zabawiał? Po trzecie, można znaleźć prawdziwą miłość i nie podzielać swoich zainteresowań ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;87823381]Skoro się uczysz - domyślam się, że nie tylko angielskiego - czytasz, grasz itd. - to kiedy jeszcze się nudzisz? Pytam serio, bo dla mnie to tymi aktywnościami spokojnie można sobie wypełnić całe dnie bez poczucia nudy, zwłaszcza jak dodam do tego sprawy typu gotowanie, sprzątanie, wstawienie prania czy jakieś zakupy.
Pogrubione - niestety, dla mnie brzmi jak desperacja level hard. Do rozmowy i podzielania zainteresowań nie jest potrzebny facet. Nie wiem, jakie masz te zainteresowania, ale w necie na pewno są ludzie, którzy je podzielają i z którymi mogłabyś rozmawiać na ten temat. Po drugie ten fragment o poświęcaniu uwagi i interesowaniu się - a ty komuś poświęcasz uwagę, interesujesz się? Czy tylko chcesz, żeby ktoś ciebie zabawiał? Po trzecie, można znaleźć prawdziwą miłość i nie podzielać swoich zainteresowań ![]() ![]() Mam dobrą organizacje czasu, zdążę posprzątać, zrobić pranie, nauczyć się, poczytać, pograć i nadal zostaje mi mnóstwo czasu wolnego. Szczerze nie wyobrażam sobie relacji z facetem, gdy nasze zainteresowania się rozmijają. Zwyczajnie nie mielibyśmy o czym rozmawiać, poza codziennym "co na obiad?"... Tak, poświęciłam komuś 6 lat swojego życia, interesowałam się nim tak bardzo, że aż zapomniałam o sobie i swoich ambicjach. Portale randkowe odpadają, ponieważ nie ma tam absolutnie nikogo sensownego. Dno i wodorosty, a jedyne ambicje tamtejszych facetów to "domek i mieć dzieci, a najlepiej trójeczkę" wówczas, gdy sobą nie reprezentuje się zupełnie nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam fora tematyczne. Autorko widze ze wszystkich facetow juz zaszufladkowalas z portali randkowych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87828662]No na wizazu to same przegrywy xD
Polecam fora tematyczne. Autorko widze ze wszystkich facetow juz zaszufladkowalas z portali randkowych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] O nie nie, przegrywa nie potrzebuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.