|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Br±z ZIMNY czy POPIELATY. czê¶æ II - w±tek zbiorczy.
Czy mozna gdzies dostac popielaty braz???Dawno dawno temu pamietam ze byl z Londy (teraz jest jedynie ciemny popielaty blond ale na moje wlosyc chyba troche za jasny)Pytalam w wielu sklepach i nie ma go zadna firma w swojej ofercie;( a moze jednak jest?moze ktos ma jakis trop?z gory bardzo dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
Re: Popielaty braz!!!
Kwiatuszku
![]() Pamiêtam tê Londê-jak ja p³aka³am gdy ten kolorek wycofano ![]() W zesz³ym roku kupi³am popielaty ciemny blond z Londy ,tak wiêc mogê Ciê zapewniæ,¿e na w³osach wychodzi jak ¶redni br±z ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 138
|
moze zobacz w Castingu Loreala kolor noier chyba jest chlodnym brazem.
Pozdrawiam ikaina
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 792
|
Ja znam takie:
revlon cool brown garnier cool brown revlon medium cool brown loreal preference light ash brown |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Dzieki bardzo dziewczyny jestescie kochane!Kupilam wczoraj ten ciemny popielaty blond
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
elfiku
![]() U nas nie widzia³am tej marki Revlon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 93
|
Ja te¿ nie widzia³am tych farb u nas, chocia¿ loreala jest dok³adnie takie pude³ko z tym zdjêciem, ale zupe³nie inny kolor (takich przypadków znalaz³am wiêcej na stronie Loreala
![]() Ja zrobi³am sobie ostatnio ta Lond± ciemny popielaty blond i jestem zachwycona, ale bojê sie jak d³ugo bêdzie siê trzyma³, zastanawiam siê czy na utzrymanie tego ch³odnego odcienia pomóg³by Regenal Welli na tak ciemnych w³oskach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 409
|
I wyszed³ Ci taki szaro-popielaty kolorek? A jakiego koloru w³osy farbowa³a¶. Mo¿e masz jak±¶ swoj± fotkê z aktualnym kolorkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No wiêc w³oski moje by³y ju¿ trochê nieokre¶lone, mia³am ju¿ du¿y odrost swojego naturalnego ciemnego blondu, na reszcie miesza³y sie ciemniejsze i ju¿ te bardziej wyp³ukane br±zy-ogólnie tragedia
A to co wysz³o? Niestety nie dysponuje ¿adnym zdjêciem, ale na pewno nie jest to dok³adnie to co na pude³ku (szkoda)i na pewno nie nazwa³abym tego blondem, chocia¿ mo¿e to wszystko wi±¿e siê z wyj¶ciowym kolore, za to kolorek siê wyrówna³, jest bardzo naturalny, ch³odny i nie taki przyt³aczaj±co ciemny jak moje wcze¶niejsze kombinacje. Nie jest on tylko tak na maxa szaro-popietaty jak sobie wymy¶li³am (w³a¶nie to co na pude³ku i pewnie Ty te¿ by¶ chcia³a), brakuje tej srebrzysto¶ci popielu, ale dosz³am do wniosku, ¿e nawet u fryzjera na drogich farbach to nie wyjdzie, a nawet jak to do pierwszych myæ, dlatego chcê popróbowaæ z jakimi¶ p³ukankami itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Te wklejone brazy sa strasznie ciemne.A tez chciala bym bardzo popielaty braz.Tylko taki jasny taki prawie blond,ale nie blond
![]() pozdrawiam perelka-20
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja tez bym chcia³a nie br±z, a taki popió³, szary...no co¶ takiego jak na za³±czonym zdjêciu mo¿e byæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A mo¿e s³ysza³y¶cie o czym¶ takim jak od¶wie¿enie koloru (platynowego, popielatego) w³osów, przy u¿yciu farby bez dodatku utleniacza. Fryzjerka mi kiedy¶ pwoiedzia³a, ¿e jak bêdzie mi siê zmywa³ zimny odcieñ, ¿ebym kupila sobie farbê (lub szampon nie pamietem) Palette - blond go³êbi do w³osów siwych i na 10 minut na³o¿y³a na w³osy zawarto¶æ jednej saszetki (w opakowaniach s± dwie: farba i ¶rodek utleniaj±cy, to tylko t± farbê). Nie odwa¿y³am siê, ale mo¿e to ma jaki¶ sens? Co o tym my¶licie? A co Pani, Pani Gra¿ynko na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 167
|
mnie sie marz± w³oski jak na zdjêciach ponizej ahhh.Próbowa³a wielu farb w kolorze ciemny popielaty blond:
Loreal exellence - piekny kolorej popielaty do pierwszwgo mycia.Pózniej wrecz rudzieje. Londa - tak jak wyrzej vitalitys-jak wyzej Goldwell -wyszed³ zimny brazik ale napweno nie popielaty Londa fryzjerska - popielaty braz do pierwszego mycia I co tu zrobic?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no, no - zw³aszcza te na ostatniej fotce s± super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wiêc moje ahy nad Lond± te¿ pewnie najdalej za tydzieñ siê skoñcz±
![]() A mi siê w³a¶nie taki kolorek z pierwszego zdjêcia marzy Moê kto¶ jednak zna jakie¶ patenty, bardzo ciekawi mnie ten z farb± bez utleniacza... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jeseli chodzi o ten go³ebi z palette to ja kiedys nim robi³am ale na barzdo jasne prawie bia³e w³oski,dok³adnie na pasemka i one robi³y sie w³asnie popielate nawet fioletowe.Na reszte w³ósów tez jakby troche podzia³a³y ale nie by³ to extra super popiel jaki chcemy ale fajnie to wyglada³o tak czy siak.Niestety efekt na moich w³osach by³ góra 2 mycia wiec dal mnie finansowo sie to nieop³aca³o.
![]() Jezeli ktos mam jakies patenty to niech sie wypowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Nawet nie wiedzia³am, ¿e mam w³osy w kolorze zwanym popielaty br±z!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 792
|
A ja bym chciala znalesc taki kolor farby bo taki jest mniej wiecej moj naturalny kolor wlosow ale jeszce nie udalo mi sie znalesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Polecam wam sklepy z artyku³ami fryzjerskimi. Tam mo¿na kupiæ profesjonalne farby, które u¿ywane s± w salonach. Wybór kolorów jest bardzo du¿y. Ja w³a¶nie szuka³am popielatego jasnego br±zu i tam kupi³am bez problemu. Jestem zadowolona chyba po raz pierwszy po samodzielnym farbowaniu z efektu. No i taka farba wychodzi taniej! ja zap³aci³am za tubkê farby 17 z³ + 10 z³ za wode utleniona w kremie (litrowa butla! starczy na wiele u¿yc) A tubka starcza na 2 farbowania, chocia¿ mam d³u¿sze w³osy. Naprawdê polecam
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja te moje farby 3 ostatnie kupi³am we fryzjerskim sklepie i nic mi to nie da³o ;( a jak± farbe kupi³as jak sie nazywa³a?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Witaj cocco! Ja uzywa³am farby Geneza, chcialam popielaty br±z i taki wyszed³ aczkolwiek do¶æ ciemny. Wcze¶niej mia³am na w³osach baleja¿ z du¿± ilo¶ci± blondu, wiêc po wielu myciach kolor oczywi¶cie przesta³ mieæ ten ³adny zimny odcieñ. Na szczê¶cie tuba starczy³a na 2 razy
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
Dot.: Re: Popielaty braz!!!
Polny kwiatuszku ... i jak Ci wyszed³ ten kolorek? Masz moze jakies zdjecia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zawsze jak nie wyjdzie kolor brozowy o odcieniu chlodnym chyba mozna wtedy uzyc plukanke do wlosow blad ktora nadaje platymowy odcien
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 190
|
![]()
A jakie s± te farby Londy? Dobre? Jako¶ nigdy jeszcze ich nie u¿ywa³am...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
2 fotka <3 kurcze mam podobny kolor naturalnie,niestety obecnie mam platynowy balejage
![]() ![]() A co do Popielatego br±zu to jest jeden z Natural And Easy -Popielaty br±z,Farbowa³am kiedys Kaszmirowym Br±zem i wychodzi³ popielaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 480
|
Dot.: Popielaty braz!!!
Dziewczyny w³a¶nie wczoraj te¿ ju¿ pisa³am w jednym w±tku ("kolor w³osów - kawa z mlekiem") na temat farb profesjonalnych Majirel L'Oreal. Znalaz³am na palecie kolor, o którym marzê od wieków..
![]() ![]() A czy istniej± jeszcze jakie¶ p³ukanki (oprócz wycofanej matowo-szarej) które niweluj± ciep³y refleks z ciemnych w³osów?? Mêczê siê z tym strasznie... Naprawdê te rudo¶ci to prawdziwa zmora... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 46
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 480
|
A co powiecie na farby KRASA?? Nie u¿ywa³am ale opinie ma niez³e..... No i paleta.... Jest na niej w³a¶nie POPIELATY BR¡Z!! Na opakowaniu ³adnie wygl±da.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 359
|
Popielaty br±z
Hej dziewczyny!Chcia³abym siê dowiedzieæ jak wygl±da popielaty br±z.Wiele razy obi³o mi siê o uszy ,¿e jest taki kolor w³osów ale naprawdê nie mam pojêcia jaki to.Je¿eli macie jakie¶ fotki to wklejajcie.Z góry dziêkuje
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 359
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.