|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Napisać czy czekać?
Otóż sytuacja wygląda tak.Mój chlopak napisał do mnie o 6 rano dzisiaj jak szedł do pracy,ja akurat miałam dzień wolny to wstałam ok 9 i musiałam szybko wyjść z domu coś załatwić,wiec nie mialam jak mu odpisac.Wrócilam bylo kolo 12,odpisałam mu że wróciłam do domu,a on się zaczął robić awantury że czemu tak późno odpisalam i nie dalam znac ze nie moge pisać i ze nie wierzy że w drodze nie moglam odpisać kiedy byłam chwile aktywna.Ja zaczęłam mu tłumaczyć ze serio nie miałam jak,ale on wie swoje i mu nie przegadasz.Powiedzialam czy serio musze odpisywac na wsszystkie jego sms po minucie,a on że po minucie nie ale nie po prawie 3h.Od tej pory sie do mnie nie odzywa i udaje wielce obrażonego o taką głupote.Nie wiem czy powinnam do niego pisać pierwsza czy czekać aż sam coś napisze bo nie chce wyjść też na taką co jest na każde zawołanie.Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Napisać czy czekać?
Myślę, że twój chłopak ma jakąś chorą manię kontroli albo jest za bardzo uzależniony od telefonu.
Nie pisz pierwsza i nie pozwalaj na takie sytuacje. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Nie pisz pierwsza, niech książę się namilczy i tydzień.
Jeżeli takie absurdalne zachowania u niego są co chwilę to przeczytaj ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1275662 Ustal swoje granice, których nikomu nie pozwolisz przekroczyć. |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Atencyjny potworek. To jest częste zachowanie facetów. Sam tak robiłem... gdy miałem 16 lat. Potrzeba uwagi, atencji, upewnienia się, żecona dalej mnie chce.
Spróbuj mu wyjasnić, że jesteśmy wolnymi ludźmi a nie na smyczy. Z doświadczenia wiem, że mija z czasem. |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Nie pisz pierwsza. Ile on ma lat, że sie tak zachowuje? 14?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie, ze jest dziecinny. Ale skoro pracuje to chyba ma juz te 18 lat.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się trochę wyłamię i powiem, że nie wierzę w to, że dziewczyna nie miała 5 sekund na napisanie wiadomości do swojego chłopaka, chociażby coś w stylu "dzień dobry, odezwę się później bo nie mam teraz czasu".
Nie wiemy jak wygląda to u nich na codzień, może są oboje przyzwyczajeni do takiego intensywnego kontaktu i chlopak się po prostu o dziewczynę martwił. Oczywiście - nie można być przywiązanym do telefonu, ale nie mieć kilku sekund na odpisanie swojemu chłopakowi,litości...
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie to nie do pomyślenia, żeby facet robił mi awanturę o takie rzeczy. 3h no bez przesady. Facet niedojrzały. Absolutnie się pierwsza nie odzywaj się, niech panicz się fochuje dalej. Najlepiej jakbyś warowała przy tel jeszcze.
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2020-06-08 o 09:06 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeśli pan przewrażliwiony się martwił o dziewczynę to niech odpisze "martwiłem się o ciebie, nie rób tego drugi raz", a nie robi awantury, tak jakby oczyściła mu konto w banku. Facet chce mieć po prostu nad nią kontrolę. Takie coś dla mnie jest nie do zaakceptowania w związku
Edytowane przez Frozen_Rose Czas edycji: 2020-06-09 o 18:56 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.