|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Ameryka Ekspress
Nie widze tutaj wątku o tym programie.
Czy ktos oglada? ![]() Co myslicie o zachowaniu Rozala? Bardzo mi sie podoba jego stosunek do zwierzat, ale generalnie to burak i bardzo nieprzyjemna osoba... Nie wiem czemu na social media ludziom sie podoba jego wystep. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ameryka Ekspress
Nie podoba mi się zachowanie Grażynki, traktuje tego syna jakby miał 2 latka.
Modelki mnie irytują. Bardzo lubię Markowską i Deląga, chciałabym żeby ktoś z nich wygrał ![]() Lubię też tych braci youtuberów, czy co oni tam robią, fajni są. Ten Różal masakra, ja nie wiem po co on tam pojechał, to było do przewidzenia że z takim "imidżem" będzie mu mega ciężko złapać stopa, znaleźć nocleg itd. Ta żona hollywood mnie irytowała, dziwne miała zęby, dziwnie jej usta wyglądąły ![]() Fajnie się ogląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W porównaniu z Azją i wcześniejszą Ameryką nudzę się niestety
![]() ![]()
... Edytowane przez laisla Czas edycji: 2020-03-21 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Bardzo pozytywnie Patrycja Markowska, gra dobrze jej idzie w niewymuszonym, wyluzowanym stylu. Ją i Darka, partnera Pawła Deląga najlepiej się ogląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=7d5d1bdea3fbb18ab115529 5525c8aaba14b73cc_5fbc4d4 4b3770;87659009]Nie widze tutaj wątku o tym programie.
Czy ktos oglada? ![]() Co myslicie o zachowaniu Rozala? Bardzo mi sie podoba jego stosunek do zwierzat, ale generalnie to burak i bardzo nieprzyjemna osoba... Nie wiem czemu na social media ludziom sie podoba jego wystep.[/QUOTE] Generalnie też mi się nie podoba postać Różala. No sorry, w kółko słuchałam w tym sezonie jak to jest źle odbierany przez społeczeństwo, że on się odcina od innych i tworzy przez te tatuaze jakąś barierę nie wiem ![]() ![]() A generanie to poprzednia edycja była lepsza, niestety. I jakoś tak przyzwyczajona byłam do Agnieszki. Nie podeszła mi Daria. Nie trzymam za nikogo kciuków, bo mi wszystko jedno. No może tym braciom, bo mieli przechlapane w dzieciństwie z tego co opowiadają... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.