Dziewczyny, litosci!!, troche inwencji - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-19, 09:38   #1
agus-agus
Raczkowanie

Dziewczyny, litosci!!, troche inwencji

witam wizażanki
dziewczyny
litości
macie aparaty, potraficie zrobić zdjecia i umieszczać je na forum!!

Robiąc zdjęcie zwracajcie uwagę co jest w tle zdjecia!!!
Porządek na pseudonowoczesnych meblach, tapeta we wzorki, super biała firana we wzory czy dywan (często również we wzory - ochyda) to nie jest dobre tło do prezentacji.
Nawet najlepsza kreacja traci na świetności.
Zwykłe przescieradło zawieszone na meblach w tle daje lepszy efekt.
Ciuch na zdjeciu ma lepiej wygladać niż w rzeczywistosci, ponieważ oglądajacy rejestrują tylko obraz, i nie sa z nim zwiazani emocjonalnie więc przede wszystkim widza jakieś niedociągnięcia.
Robiąc zdjęcie bluzce nie przybierajcie pozy nietoperza gotowego do lotu, wtedy wszystko źle wyglada, zaaranżujcie jakąś fajną pozę, nie koniecznie musi byc widoczna cała bluzka czy spódnica.
Chodzi o efekt wizualny.
Zajrzyjcie do gazet, popatrzcie na zdjecia modelek prezentujacych ubrania, nie koniecznie widac kazdy szew i każdą falbanę albo inny detal.
Zanim wystawicie zdjecia zapytajcie kogoś kto popatrzy obiektywnie, nie bójcie sie krytyki, to daje nowe doswiadczenie i uczy obiektywizmu.
Faceci doskonale sie do tego nadają, oni nie sa w stanie powiedzieć co miałaś na sobie wczorajszego wieczoru ale pamietają jak wygladałaś, fajnie czy tak sobie.

Czekam na opinie co do mojego sposobu na przyzwoite zdjęcie które bądź co bądź są w sieci i każdy na świecie, jeżeli ma możliwości to może obejrzeć i ocenić.

Pozdrawiam wszystkie wizażanki

agus-agus

Edytowane przez agus-agus
Czas edycji: 2006-09-19 o 12:27
agus-agus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-19, 09:55   #2
kamaO
Wtajemniczenie

Dot.: Dziewczyny, litosci!!, troche inwencji

Mogłabyś wyjaśnić o co Ci chodzi?
Stary 2006-09-19, 11:21   #3
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

[quote=agus-agus;2740377]witam wizarzystki
dziewczyny
litości

Porządek na pseudonowoczesnych meblach, tapeta we wzorki, super biała firana we wzory czy dywan (często również we wzory - ochyda) to nie jest dobre tło do prezentacjI Nie jest kulturanie wytykać komuś błędy czy też brak gustu bo powszechnie się wie,że o gustach się nie dyskutuje.
Poza tym jeżeli ty nawołujesz do tego aby "wizarzystki" przyjeły twoja krytykę ja czuje się uprawniona do tego ,aby pouczyć cię,że piszę się wizażanki przez Ż zkropką.
Myślę,że moje słowa krytyki przyjełaś z radością a wszelkie wzorki nie będą już tak ranić twojej wrażliwej duszy
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-19, 11:23   #4
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Sorki za mało przejrzysty tekst,ale to z powodu skoku adrenaliny
Stary 2006-09-19, 11:41   #5
solagne
Zakorzenienie

GG do solagne

no cóż ja robie zdjęcia jakie robie i nikt mi nie zwracał uwagi na tło patrząc na zdjęcia innych podziwiam ich dzieła a nie wzory na dywanie owszem są zdjęcia które wyglądają cudnie bo mają odpowiednią kompozycje ( myśle tu np. o zdjęciach greglis z decoupage) ale tło nie jest aż takie ważne przynajmniej dlamnie ( lukreti popatrz na ortografie i jak jest jakiś błąd daj znać poprawie)

1.sol

2.katasiaczek
3. beaux
4.eli
6. damurek
7.nirsh
8.hejasz

9.kamilcia
10.malgwa
11.mamuta
12.bydgoszczanka
13.pupil
14.castilia
15. Jambolaja
16. Noalia

solagne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-19, 11:49   #6
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

he he he mnie też zdarzają się byki,ale u Ciebie ich nie widzę.Popatrzę jeszcze na Twoje zdęcia czy aby napewno są estetyczne
Stary 2006-09-19, 12:26   #7
agus-agus
Raczkowanie

przepraszam wizażanko, juz poprawiam błędy

mam nadzieję ze są wizażanki ktore mają poczucie estetyki i zdjęcie bluzki położonej na dywanie powoduje ze nie chce sie dalej oglądać!!!

To tak jakby pojsc na impreze sportową w sukni balowej. Wypadałoby pomyslec: to nie wazne ze to impreza sportowa, wazne ze super wyglądam w tej sukni!!
I nie wazna sceneria?????
Czysta bzdura!!!!
Żeby coś ładnie i estetycznie wyglądało musi mieć odpowiednie tło!!!!!!!!!

Nie trzeba być fotografem ani stylistą aby mieć poczucie stylu i estetyki wyglądu!!!

JESTEM PEWNA ŻE OD DZISIAJ BEDZIECIE ZWRACAĆ UWAGĘ NA TŁO.

DO POKI NIE ZWROCI NIKT UWAGI NA JAKIŚ SZCZEGÓŁ NIE ZAUWAŻAMY GO!!!
POŹNIEJ NAGLE DOZNAJEMY OLSNIENIA I ZASTANAWIAMY SIE JAK MOGŁAM NIE ZAUWAŻYĆ ZE W TLE JEST NIE DOMKNIĘTA SZUFLADA I NA DODATEK WYSTAJĄ Z NIEJ RAJSTOPY!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-19, 13:15   #8
solagne
Zakorzenienie

GG do solagne

no cóż widocznie niemam gustu ale przynajmniej teraż będę zwracała uwage na tło buźka

1.sol

2.katasiaczek
3. beaux
4.eli
6. damurek
7.nirsh
8.hejasz

9.kamilcia
10.malgwa
11.mamuta
12.bydgoszczanka
13.pupil
14.castilia
15. Jambolaja
16. Noalia

solagne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-19, 19:56   #9
Beaux
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus-agus Pokaż wiadomość

mam nadzieję ze są wizażanki ktore mają poczucie estetyki i zdjęcie bluzki położonej na dywanie powoduje ze nie chce sie dalej oglądać!!!

To tak jakby pojsc na impreze sportową w sukni balowej. Wypadałoby pomyslec: to nie wazne ze to impreza sportowa, wazne ze super wyglądam w tej sukni!!
Czysta bzdura!!!!

Nie trzeba być fotografem ani stylistą aby mieć poczucie stylu i estetyki wyglądu!!!

POŹNIEJ NAGLE DOZNAJEMY OLSNIENIA I ZASTANAWIAMY SIE JAK MOGŁAM NIE ZAUWAŻYĆ ZE W TLE JEST NIE DOMKNIĘTA SZUFLADA I NA DODATEK WYSTAJĄ Z NIEJ RAJSTOPY!!
A ja uważam, że mocno przesadzasz. A te Twoje "litości!!" poprostu mnie rozwaliło. Zastanów się: wiele z Wizażanek nie ma aparatów cyfrowych, robią zdjęcia przy pomocy pożyczonych na 5 min. i uwierz, ostatnią rzeczą jaką zawracałyby sobie głowę to rajstopy w szufladzie... Myślę, że wypowiem się w imieniu większości: NIE PRZESZKADZAJĄ MI ANI WZORZYSTE DYWANY ANI BURDEL NA PÓŁKACH! TO NIE SESJA ZDJĘCIOWA DO POCZYTNEJ GAZETKI!

BLOG
Beaux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-19, 23:14   #10
angela151
Przyczajenie

Cytat:
Porządek na pseudonowoczesnych meblach, tapeta we wzorki, super biała firana we wzory czy dywan (często również we wzory - ochyda)....agus-agus
A mnie tam dywany ani mebelki nie przeszkadzają, co więcej - nawet ich nie zauważam, bo skupiam się na prezentowanej pracy. Co do pseudonowoczesnych mebli, czy wzorzystych dywanów.... cóż - każdy ma, jakie lubi, albo na jakie go stać i nic nam do tego...
Pozdrawiam Wszystkie Wizażanki robiące zdjęcia z wzorzystym dywanem w tle
angela151 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 00:13   #11
zielona_zaba
Rozeznanie

Smile Dot.: Dziewczyny, litosci!!, troche inwencji

Cytat:
Napisane przez agus-agus
mnie to nie przeszkadza. Ty wcale nie musisz, jesli nie masz ochoty

Cytat:
Napisane przez agus-agus
caaaale szczescie, ze Ty masz :P

Cytat:
Napisane przez agus-agus
no wybacz, ale doprawdy rozbawil mnie ton Twojego posta

Cytat:
Napisane przez agus-agus
tapeta we wzorki, super biała firana we wzory czy dywan (często również we wzory - ochyda)
widze agus-agus ze lubisz sie czepiac
a skoro juz przy czepianiu sie jestesmy to...
..oHyda tez chyba przez samo 'H' sie pisze no nie?
pozdrawiam

zielona_zaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-20, 07:53   #12
feronia
Raczkowanie

Dziwne to chęci naprawiania "nieestetycznego świata"... Nie przyszło Ci na myśl przypadkiem, że liczy się to co chcemy pokazać a nie jak to zrobimy? Dziewczyny chwalą się swoimi cudnymi osiągnięciami, pracami w które włożyły serce i czas. Widziałam już wiele komentarzy, ale nigdy nie spotkałam się z czymś typu "o, ładna bluzka, ale szkoda, że taki brzydki dywan"... Skoro masz tak wyostrzony zmysł estetyczny popraw jeszcze nad wyczuciem. Skoro nie podobają Ci się takie zdjęcia to zwyczajnie ich nie oglądaj. I przestań zachowywać się jak właścicielka tego forum. Nieładnie...
Stary 2006-09-20, 08:08   #13
iza73
Wtajemniczenie

Mi tez nigdy nie przeszkadzaly zdjecia robione przez dziewczyny z wizazu,chetnie je ogladam,nie zwracam uwagi na "wzorzysty dywan"itd...Zdjecia sa domowe,amatorskie-a nie robione przez profesjonalnego fotografa w studiu,i nie o to tu przeciez chodzi.Agus-agus-moze zdjecia nie rzucaja na kolana pieknem,ale Twoje uwagi rowniez...
iza73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 09:45   #14
shiral
Zadomowienie

Cytat:
witam wizażanki
dziewczyny
litości

Porządek na pseudonowoczesnych meblach, tapeta we wzorki, super biała firana we wzory czy dywan (często również we wzory - ochyda) to nie jest dobre tło do prezentacji.
Ciuch na zdjeciu ma lepiej wygladać niż w rzeczywistosci, ponieważ oglądajacy rejestrują tylko obraz, i nie sa z nim zwiazani emocjonalnie więc przede wszystkim widza jakieś niedociągnięcia.
Robiąc zdjęcie bluzce nie przybierajcie pozy nietoperza gotowego do lotu, wtedy wszystko źle wyglada, zaaranżujcie jakąś fajną pozę, nie koniecznie musi byc widoczna cała bluzka czy spódnica.
Chodzi o efekt wizualny.
Zajrzyjcie do gazet, popatrzcie na zdjecia modelek prezentujacych ubrania, nie koniecznie widac kazdy szew i każdą falbanę albo inny detal.
Zanim wystawicie zdjecia zapytajcie kogoś kto popatrzy obiektywnie, nie bójcie sie krytyki, to daje nowe doswiadczenie i uczy obiektywizmu.
Faceci doskonale sie do tego nadają, oni nie sa w stanie powiedzieć co miałaś na sobie wczorajszego wieczoru ale pamietają jak wygladałaś, fajnie czy tak sobie.

Czekam na opinie co do mojego sposobu na przyzwoite zdjęcie które bądź co bądź są w sieci i każdy na świecie, jeżeli ma możliwości to może obejrzeć i ocenić.

agus-agus

Ledwo co do nasz przyszłaś i juz się czepiasz ...Jak widzisz nikomu oprócz Ciebie nie przeszkadza jakie jest tło na danym zdjęciu...Jesli Ci przeszkadza tło jakie jest na zdjęciach to ich nie oglądaj proste prawda? Zdjęcia które robią wizazanki nie służą do oceniania czy tło jest odpowiednie,czy kolorystyka danej rzeczy pasuje do tła...Służą do oceny danego przedmiotu...

przepraszam że takim tonem napisałam ale mnie poniosło...
Stary 2006-09-20, 10:27   #15
jagna28
Raczkowanie

Może po prostu agus-agus kiepski dzień miała? ;-) Osobiście staram się zwracać uwagę na to co się znajduje na zdjęciu, oprócz obiektu głównego oczywiście. Tło dla mnie jest ważne, ale "dla mnie" jako autorki zdjęcia, a nie osoby, która takie fotki ogląda. Chociaż... jak przeglądam aukcje na Allegro to chyba za często nie przyglądam się tym, gdzie miniaturka wręcz odstrasza (pogniecione ciuchy, obrzydliwy dywan...). No ale to forum to zupełnie inna bajka. Tutaj przecierz chwalimy się naszymi cudami i głównie jednak o to chodzi, a nie o meblościankę, dywany czy delikatnie mówiąc nieład artystyczny w tle. Zgadzam się z tym, że odpowiednia kompozycja, tło, aranżacja... mogą tylko dodać uroku, ale jakoś nie ciśnieniuje mnie fakt braku tych wszystkich elementów. A czasem bywa nawet zabawnie.

Nie wiem czy kojarzycie, ale krążyło jakiś czas temu w internecie zdjęcie wrzucone chyba na jakąś aukcje, gdzie fotografujący "to coś do sprzedania, co to nie pamiętam co to dokładnie było" robił fotkę totalnie nagusieńki. No i dobra, jak tak lubi to niech sobie robi, ale... obiekt fotografowany był błyszczący, lekko okrągły i świetnie zaprezentował swojego właściciela.
jagna28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 11:02   #16
kasia_1986
Raczkowanie

Wink Dot.: Dziewczyny, litosci!!, troche inwencji

hmmm moim zdaniem Agus-agus troszkę przesadza. Mnie osobiście nie przeszkadza że zdjęcie nie jest zrobione profesjonalnie z pozami ściągniętymi z katalogów mody. Tu niechodzi o to żeby sie wdzięczyć do obiektywu ale żeby podzielić się swoją twórczością i to czy "wyrób" jest położony na wzorzystym dywanie czy na prześcieradle nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia nie oceniam zdjęcia bo to nie jest forum poświęcone fotografii tylko wyrób. Jeśli takie zdjęcia jednak godzą w czyjąś estetykę to niech nie ogląda. To tyle

Przyjaciele są jak ciche anioły,
Które podnosza nas do góry
gdy nasze skrzydła
zapomniały jak latać..

<>~<>~<>~<>~<>~<>~<>~<>~< >~<>~<>~<>~<>
kasia_1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 11:04   #17
eklerka
Zakorzenienie

Ja będę chciała się wymienić na targowisku na bluzki z mojej szafy, to napewno nie wynajmę do tego celu modelki i nie wyjadę za miasto w plener robić sesji

To się wtedy nazywa przerst formy nad treścią.
Rozumiem, że ciuszek trzeba wtedy wyprasować, ale zdjecie na tle tapety by mi nie przeszkadzało.

eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 11:42   #18
agus-agus
Raczkowanie

witam, wszystkie wizazanki

ciesze sie ze moj watek cieszy sie takim zainteresowaniem, wiele rzeczy dowiedzialam sie z tresci waszych wypowiedzi.

wniosek?
kto się zna na rzeczy i w bałaganie się odnajdzie!!!!

wybaczcie ze to było tak agresywne, ale nie chciałam zeby to był wątek :
dziewczyny powiedzcie co myslicie o zdjeciach na dywanie. nuda, nuda i jeszcze raz nuda.

Zawsze jak podniesie sie adrenalina, najlepsze mysli wychodzą z naszej głowy.

i czegoś nauczyłam się z tego postu

że pisze się wizażanki, a nie wizarzystki!!!!
pozdrawiam
Stary 2006-09-20, 12:21   #19
OLuNia
Zadomowienie

GG do OLuNia

Agus agus chyba powinnaś zadomowić się na forum plotkowym bo TO nie jest przeznaczone do tego aby dostarczac Ci rozrywki..."ciesze się że mój wątek cieszy się takim zainteresowaniem" albo "...nuda nuda i jeszcze raz nuda" (pomijając fakt że twój wątek jest nie na temat i chyba powinien być przeniesiony)
W ogóle używanie określeń w stylu "pseudonowoczesne meble" albo "ohydny dywan" jest obraźliwe w stosunku do wizażanek do których kierujesz te słowa krytyki...Czasem nalezy się zastanowić nad zachowaniem zwykłej kultury.
Pozdrawiam i jeśli można...radze zajrzeć do słownika.
OLuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-20, 16:17   #20
zuzzanna
Raczkowanie

hmm

Zastanawiem się właśnie co miałaś faktycznie na myśli zaczynając wątek tego typu... Może zwyczajne wywołanie sensacji? Niektórzy lubią robić szum wokół siebie i jak chcą to zawsze znajda coś czego się mogą czepić...

Skoro uważasz się za takiego eksperta od wykonywania zdjęć, a Twoja wypowiedź właśnie na to wskazuje, to czemu nie zaczniesz oceniać zdjęć, które są specjalnie po to robione?!? Np. na plfoto można do woli krytykować prace innych i pouczać.
Coś mi się wydaje, że uwagi typu "pozy nietoperza gotowego do lotu", "pseudonowoczesne meble, tapeta we wzorki, super biała firana we wzory czy dywan (często również we wzory - ohyda)" są przynajmniej nie ma miejscu. Ja poczułam się dość dziwnie... Krytykując w ten sposób, robisz krzywdę tym, którzy wcale nie mają się znać na robieniu zdjęć. Chyba trafiłaś z tymi tekstami pod niewłaściwy adres...
Uważam, że na forum poświęconym szyciu, dzierganiu na szydełku, czy na drutach, nikogo poza Tobą nie interesują sprawy "poprawnego" wykonywania zdjęć.
Jeśli jesteś dobra w robieniu zdjęć, a szczególnie w ich krytykowaniu, to się zastanów czy to nie jest conajmniej śmieszne, wypowiadać się w ten sposób w miejscu, gdzie wymieniamy się informacjami na temat szycia, dziergania na szydełku i na drutach??
zuzzanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 16:20   #21
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

Czysta bzdura!!!!

Nie rozumiem,po co te pokrzykiwania i po kilka wykrzykników na zakończenie każdego zdania .Jakiś efekt chciałaś tym osiągnąć?Myślałaś,że dziewczyny się wystraszą i zaczną masowo wieszać prześcieradła na meblach?

Dziewczyny -nie przejmujcie się .Najważnejsze są Wasze dzieła,które prezentujecie -bo to na nich właśnie skupiamy uwagę oglądając prace-a nie na czym są prezentowane.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 16:23   #22
iza73
Wtajemniczenie

Agus-agus,czekamy z niecierpliwoscia na zalaczone przez Ciebie zdjecia...Abysmy mialy z czego czerpac inspiracje.
iza73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 16:55   #23
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
witam wizażanki
dziewczyny
litości

Chodzi o efekt wizualny.

agus-agus
Ech to chyba uwaga nie do konca w porzadku. Po pierwsze tu nie chodzi o zamieszczanie zdjec a'la katalog mody. Po 2 dziewczyny CHCA!!! pokazania niedociagniec (wiadomo - praktyka czyni mistrza + uczymy sie na bledach) i z tego co zauwazylam wiekszosc z nich dziekuje za uwagi w stylu: kieszen nierowno przyszyta, sprobuj nastepnym razem zrobic tak a tak... bo to pomaga na przyszlosc. A ja szczerze mowiac dodam ze ogladajac zdjecie jakos ciucha/dodatku hand-made patrze na ten ciuch/dodatek a nie np. na meble. No i robiac zdejecie w celu pokazania np. sukienki nie ma sensu przejmowac sie sceneria bo to fota na forum a nie do katalogu.

Moim zdaniem nie powinnyscie sie przejmowac tego typu uwagami. A agus prosze nie pouczaj wszystkich jak maja robic zeby TOBIE sie podobalo (bo najwyrazniej innym dziewczynom brak przescieradla na meblach, nieposcielone lozko czy wspomniana szuflada z wystajacymi rajstopami nie przezskadzaja)

To tyle z mojej strony

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-20, 17:23   #24
OLuNia
Zadomowienie

GG do OLuNia

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Nie rozumiem,po co te pokrzykiwania i po kilka wykrzykników na zakończenie każdego zdania .Jakiś efekt chciałaś tym osiągnąć?Myślałaś,że dziewczyny się wystraszą i zaczną masowo wieszać prześcieradła na meblach?

Dziewczyny -nie przejmujcie się .Najważnejsze są Wasze dzieła,które prezentujecie -bo to na nich właśnie skupiamy uwagę oglądając prace-a nie na czym są prezentowane.

Tekst o masowym wieszaniu prześcieradeł na meblach mnie rozwalił

Choć i tak najlepsze jest : JESTEM PEWNA ŻE OD DZISIAJ BEDZIECIE ZWRACAĆ UWAGĘ NA TŁO.
Poprostu żal.pl
OLuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 22:29   #25
Beaux
Zakorzenienie

Dodam jeszcze swoje 3 grosze: zawsze daleka byłam od opieprzania nowoprzybyłych, ale skoro jesteś tak pewna swoich racji (agus-agus czy jak Ci tam...) to poczytaj może regulamin naszego Forum?
"Bądź wyrozumiały dla innych. Każdy kiedyś stawia swoje pierwsze kroki w Internecie. Jeśli uważasz, że musisz zwrócić komuś uwagę - zrób to w sposób bardzo taktowny. "

BLOG
Beaux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 08:12   #26
elianka
Zakorzenienie

hmm ciekawy wątek... może agus-agus mysli, że to allegro? Koleżanko, tu nic nie sprzedajemy, nie kupujemy ani nie wymieniamy. tu po prostu oglądamy nasze dzieła, wkłąd pracy i serce. a na tym forum konkretnie sa krawcowe, a nie fotografki. jak coś ci się nie podoba to po prostu to olej a nie denerwujesz społeczeństwo.,
no i dowiedziałam się że nie mam gustu... ciekawostka
Stary 2006-09-21, 09:52   #27
kinolec
Zadomowienie

a ja chyba załoze nowy watek z dzierganiem szydełkowych pzescieradeł które beda dla nas wszystkich tłem...nowe wzory i kolory...
agus-agus czekam na twoje fotki...
ide robic zdjecia w tle mojej popeerelowskiej szafie i dywanie po babcie kazi...oczywiscie w kwiaty
Stary 2006-09-21, 10:11   #28
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

a ja lubie swoj burdel na polkach i tandetny dywan pokazuje przeciez to co chce pokazac a jesli kogos to interesuje to to oglada a nie tlo. zak bede chciala kiedys zrobic jakies mega fotki to zrobie je w salonie fotograficznym albo prosektorium (bede miala pewnosc ze jest sterylnie i nikt sie nie czepi bakteri na podlodze)pozatym osoby z gustem nawet na dywanie w kolorowe kwiaty rozpoznaja sukienke od armaniego i nie zrazi ich jakistam dywanik w tle.jesli ci sie nie podobaja nasze foty to nie ogladaj ich proste. zaoszczedzisz sobie urazania swojego poczucia stylu i smakujeszcze pomysl z rozwieszeniem przescieradla ... myslisz ze kazdy ma na to tyle czasu i bedzie sobie zawracal glowe?? wybaczcie jesli sie unosze ale denerwuja mnie takie krytyki wlasciwie o nic!!! nie kazdy ma marmurowa podloge i bedzie na niej robil foty:/ ja tam bede robila foty gdzie chce i na czym chce
Stary 2006-09-21, 10:15   #29
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

poza tym nie wtydze sie swoich skarpet wystajacych z szuflady
Stary 2006-09-21, 10:55   #30
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Kurcze szkoda,że nie mam aparatu bo zaraz bym zrobiła zdjęcie moim skarpetom lub rajstopom wystającym z szuflady,ale......może któraś z was prześle coś takiego
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości