|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Siostra
Od roku wiem że mam siostrę 30 letnia, owoc zdrady. Jestem w związku 3lata. Mam Fajny związek ale mój partner jest nerwowy i unosi się czasem o byle pierdołę co mnie boli i w sumie zastanawiam się czy kiedyś nie będzie gorzej chciałabym mieć kiedyś spokojniejsze życie i warunki w domu niż te które mam od małego. W sumie jestem rozdarta.. Brat Tż ma nowa dziewczynę która ma w rodzinie moja przyrodnia siostrę. Nie wiem dokładnie jakie są powiązania bo nie chce o tym.myślec.. Wyobraziłam siebie życie kiedy czasem ją spotykam (dziwne uczucie). nie wiem czy ona wie że mamy tego samego ojca.. Tż planował oświadczyć się w tym roku a ja powiedziałam że jeszcze nie ciągle o tym myślę. Czy za jakiś czas nie będę chciała się odciąć od tej rodziny i nie myśleć o tym. rodzice nie wiedzą że wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Siostra
Szansa, że ją spotkasz jest bardzo mała. Chyba że u ciebie praktykuje się wigilie ja 100 ludzi, albo coś takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jaki jest konkretnie Twój problem w tym temacie? Nie chcesz jej poznać, czy chcesz? Przecież nie musisz. Ale możesz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po drugiej stronie szafy
|
Może skup się lepiej na jakości swojego związku..."mój partner jest nerwowy i unosi się czasem o byle pierdołę co mnie boli i w sumie zastanawiam się czy kiedyś nie będzie gorzej chciałabym mieć kiedyś spokojniejsze życie i warunki w domu niż te które mam od małego" zdecydowanie nie brzmi fajnie.
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Twój związek chyba do najlepszych nie należy, a ty przejmujesz się przyrodnią siostrą? Priorytety ci się poprzestawiały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.