|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak uzyskać ładną sylwetkę przy wysokich kościach biodrowych Czytaj więcej na https
Cześć!
Mam dość nietypowy problem, bo nie znalazłam na ten temat zbyt dużo wątków. Ćwiczę regularnie, jestem szczupła (160 wzrostu, 49 kg) ale cały czas wyglądam jakbym miała oponkę ze względu na bardzo wysokie i szerokie kości biodrowe, które kończą się tuż pod żebrami i tam mam dopiero wcięcie. Przez to cały tułów jest najszerszym i najbardziej masywnym miejscem na moim ciele.Dlatego nawet będąc chuda, trzymając się diety i regularnie ćwicząc moja sylwetka wygląda źle zarówno na plaży jak i np. w jeansach ![]() Żeby było jasne w czym jest problem, dodaję stare zdjęcia Brooklyn Decker bo ma bardzo podobny kształt bioder do mnie.U niej również mimo wyraźniej niedowagi jest podobny efekt. I nie piszcie, że jest biust na pocieszenie bo u mnie nie ma ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uzyskać ładną sylwetkę przy wysokich kościach biodrowych Czytaj więcej na
Cytat:
Jakoś tak w ogóle nie widzę problemu żadnego w jej sylwetce. ![]() Biodra jak biodra, brzuch szczupły, w ubraniu też dobrze wygląda. No strój plażowy ma okropny i chyba zwyczajnie za mały, ale nawet mimo to wygląda ładnie. Nie wiem o co chodzi. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Uważam, że nie ma tu jakiegoś większego problemu. Normalna szczupła sylwetka, a budowy kości za bardzo się nie zmieni. Najlepiej po prostu troszeczkę dół ciała zbudować wtedy nie były by za bardzo biodra widoczne i sylwetka by się na pewno poprawiła bardziej. Choć jest OK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uzyskać ładną sylwetkę przy wysokich kościach biodrowych Czytaj więcej na
Wiem o co chodzi bo mam podobnie. Budowy nie zmienisz - jedyne co bym radziła to bardzo uważać na ćwiczenia na mięśnie skośne brzucha, bo nieładnie wyglądają jak się nadbudują. A ogólnie - olać, nie masz na to wpływu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.