|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() maj/czerwiec 2020 Dior Addict, Chanel Chance, Micallef Royal Muska i inne
NIEAKTUALNE
Zapraszam do owocnych wymian ![]() Dior Addict (z 2016 r.) 100 ml w folii, nowe - tylko za Chance eau Tendre edp edycja: rozpakowałam dla sprawdzenia zapachu i jednak na razie zostawiam dla siebie ;-) Chanel Chance edt ok. 70/100 ml - tylko za Chance eau Tendre edp M. Micallef Royal Muska ok. 89/100 ml - tylko za Chance eau Tendre edp Hermes Jour d'Hermes tester 97/100 ml Hermes Jour Absolu ok. 25/30 ml L'Heure Bleue edp 75 ml z ubytkiem testowym Lalique Lalique ok. 97/100 ml Lanvin Oxygene 75 ml z ubytkiem testowym Guerlain Champs Elysees edt ok 45/50 ml Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2021-01-18 o 16:28 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maj/czerwiec 2020 Dior Addict, Chanel Chance, Micallef Royal Muska i inne
Dzień dobry
![]() Może jest szansa że jeszcze coś oprócz Tendre skusiłoby Cię za Royal Muska?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś za JourbAbsolue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, czego szukasz za Royal Muska?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Myślałam raczej że poszukałabym czegoś poza wątkiem o ile naprowadziłabyś mnie na jakiś perfumowy slad
![]() Ew. na fragrantica. com mam konto też ragutka moze zerkniesz na moją półkę tam.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, też 100ml szukasz? Czy moze być mniej?
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Chodzi Ci o tą wersje wydaną.w 2019? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#8 |
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie Champs Elysees edt
na wymianę posiadam: Esprit D'Oscar edp 95ml/100ml Kenzo Jeu d'amour edp 60ml/100ml Trussardi Jeans edt 35ml/75ml / UNIKAT Lancome Poeme edp 15 ml/30ml / sprzed reformulacji 2014 Laura Biagotti Essenza di Roma edt 60 ml/100ml Belle en Rykiel edp 20ml/ 40 ml / UNIKAT Midnight Poison / dekant 9 ml Feve Delicieuse / dekant 4 ml Guerlain Terracota Le Parfum / dekant 7 ml Guerlain Mitsouko 7 ml dekant DKNY Be Delicious Rolleball 9 ml Angel edt miniatura 3ml / 7,5ml Avon Luminata edp 28ml / 30 ml odpisz tu : https://wizaz.pl/forum/member.php?u=996597 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie, podobają mi się wszyskie Twoje zapachy
![]() mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1275066
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam jej lekko napoczęte 50 ml.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zrobię zdjęcie bo sama dobrze nie pamiętam, używałam bardzo niewiele może to być ubytek w granicach 5 ml. A ew co interesowałoby Cię na dokladke
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze drugi flakon 5 edt w starszej wersji z atomizerem zintegrowanym z korkiem - tutaj mam ok połowy że 100 ml. Mogłabym oddać ten lub nowy ale z wątku już raczej nic dla siebie nie widzę. Mam jeszcze 5 edp też ok. połowę z 100. Zaraz zrobię zdjęcia tych flakonów żebyś oceniła jaka jest pojemność.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2020-06-01 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja mam Chance Tendre całą seteczke jeszcze w folli. Tylko że akurat to co mialo byc za mojego Muska udało mi się kupić takze nie potrzebuje dwóch butelek no chyba że byłoby go mniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wracam z twojej półki na fragrantica - widzę że łączy nas miłość do Chanel. Ja w zasadzie nie wymieniam nic z tej marki ale Mademoiselle Intense mało używam i pomyślałam że moga iść w lepsze rece😊., a 5 mam zdublowaną. Szkoda że niedawno oddałam kolezance Raindrops Ajmal bo widziałam że szukasz. A jak wygląda możliwość rozstania z twojej strony z Coco M edt lub Pure Musc Rodriguez?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Jasne rozumiem, niestety odlewki jakoś mnie nie cieszą. Z takich mniejszych ilości może Valentina Valentino mam taką starszą wersję z trzema kwiatkami na flakonie jakieś 20/50 ml, połowa z 30 ml Chloe l'eau tego już niedostępnego z zielona kokardka. Troszkę mniej niż pół z 30 ml Allure edp. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Pasuje jakby co to dogadamy wysyłkę na PW.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za Muskę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.