|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() suknia ślubna kupiona w parę dni
Hej kochane dziewczyny!
Mam do Was pytanie! Mianowicie mieszkam teraz w UK i przez najbliższych kilka miesięcy nie będę miała zbyt wiele urlopu żeby być w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a marzy mi się suknia w stylu księżniczki w welonem. Teraz widziałam, że mają ich sporo w salonach nawet na przecenach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: suknia ślubna kupiona w parę dni
Wszystko zależy od salonu...w większości te lepsze, z ciekawszymi sukniami na miejscu w salonie, praktycznie mają tylko możliwość oglądania/ przymierzania po czym zamawia się suknie i długo czeka na wykonanie poprawek itd (ok 6- 9 miesięcy zależy kiedy masz ślub). Odbiera ją przeważnie ok 2 tygodnie/ 1 miesiąca przed ślubem (lepiej powiedzieć wcześniejszą datę ślubu by mieć więcej czasu na jeszcze dodatkowe poprawki).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Tez kupowalam suknie mieszkajac poza Polska. W dwa dni oblecialam wiekszosc salonow, przymierzylam x sukienek i znalazlam. Ale nie moglam zabrac jej ze soba, musiala byc dopiero na mnie uszyta. Pozniej po kilku miesiacach jedna przymiarka i bodajze na tydzien przed slubem odbior (zeby w razie potrzeby jeszcze cos poprawic). Mysle, ze ciezko bedzie Ci zabrac suknie od razu ze soba, ale popytac mozna. Jesli masz jakies salony sukien na oku to mozesz podpytac mailowo cz telefonicznie jakie sa szanse na wyjscie z sukienka od razu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
W sumie ma to sens szczegolnie jezeli sa na miejscu szyte. Dziekuje za odpowiedz
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- [1=3add4f12db13571aeb7c9c7 6f3be9247c1506015_606ce81 b8bd80;87856524]Tez kupowalam suknie mieszkajac poza Polska. W dwa dni oblecialam wiekszosc salonow, przymierzylam x sukienek i znalazlam. Ale nie moglam zabrac jej ze soba, musiala byc dopiero na mnie uszyta. Pozniej po kilku miesiacach jedna przymiarka i bodajze na tydzien przed slubem odbior (zeby w razie potrzeby jeszcze cos poprawic). Mysle, ze ciezko bedzie Ci zabrac suknie od razu ze soba, ale popytac mozna. Jesli masz jakies salony sukien na oku to mozesz podpytac mailowo cz telefonicznie jakie sa szanse na wyjscie z sukienka od razu. ![]() dziekuje bardzo za odpowiedz ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tu mnie masz! Zupelnie nie pamietam jak sie nazywal... I ogolnie to juz go nie ma.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Myślę, że to mało realne znaleźć w 1 weekend sukienkę, która po pierwsze: spełni wszystkie nasze wyobrażenia i gust, po drugie: nasz rozmiar będzie akurat dostępny w salonie, po trzecie: nie będzie wymagać poprawek do naszej figury.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.