![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ives Rocher
Zakłądam ten wątek ponieważ chciałabym abyście wypisywały produkty naprawde godne polecenia. Kupiłam dziś Glamour i jest tam kupon 50% na zakupy w Ives Rocher. Myślę że mogłabym go wykorzystać,ale kompletnie nie wiem co mogłabym kupić ponieważ ostatni raz z Ives rocher kupiłam kilka lat temu i to jeszcze w ofercie wysyłkowej kiedy to gratis były kubki,depilatory, zegarki i plecaki
![]() Niby przegladałam KWC, ale wolałabym abyście zdały pełną relacje na temat tych kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ives Rocher
A jakie sa warunki tych 50%?Kurde to musze kupic Glamour!I czy sa adresy sklepow czy w kazdym?Ja uwielbiam wode Ode a lamour
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ten kupon obejmuje wszystkie produkty YR, ale jeśli tak to polecam jak najbardziej wodę Ode l'amour oraz błyszczyk do ust Luminelle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Satine a na co sa jeszcze kupony ciekawe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja bym chciała serum wyszczuplające... Podobno rewelacja-można poczytać na KWC... Tyle że kosztuje prawie stówę... Ciekawe czy na niego też byłaby ta zniżka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
ja jestem zadowolona z kredek lumienelle do oczu
![]() Ah i oczywiście prefumy Ode au reve ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Papiszynko juz informuję
![]() Kupon jest do zrealizowania 22 kwietnia bo jest Dzień Glamour czy cuś takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tu był podobny wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=yves+rocher ja polecałabym tez kupno perfum, bo mają ciekawe ![]() ![]() mam tez pytanie ile kosztuje normalnie Ode au reve? ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupiłam głównie dla kuponu do House -30%, Yves Rocher,Atlantica. Poza tym są kupon do: Sephory na kosmetyki AA Oceanic -25& Mango -15% Atlantic -25% Apart -25% Ecco Esprit Bata Monnari Ravel Reserved New Yorker Wallis River Island zresztą wszytskie sklepy są wypisane na www.glamour.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
satine dziekiiii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Neonature testowałam i wybitnie mi się nie podoba, ja czuje tylko aptekarski zapach i zupełnie nie rozumiem dlaczego w recenzjach wizażanki opisują ze pachnie czekoladą i kakao co akurat uwielbiam ![]() Spróbuje zrobić do tych perfum drugie podejście i zobacyzmy jak się śpisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A ja kiedy weszłam do sklepu Ives Rocher to już nie wyszłam bez perfum Fraise
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ode a lamour
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Bardzo lubięYves Rocher...jak są obniżki, ot ceny sąmilutkie
![]() Polecam z własnego doświadczenia: - dwufazowy płyn do demakijażu Demaquillant Express Yeux Sensibles - żel do mycia twarzy Pure Calmille - balsam do ciała z serii Bio Specific ![]() ...no i też oczywiście błyszczyk luminelle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moje ulubione kosmetyki z YR (oprócz Plasiris Nature, bo nie wchodziw promocje;() to:
Peeling błotny do ciała peeling miętowy w granatowej tubce - duże drobinki ścierne, skora odświeżona, wygladzona i pachnąca miętą rewalecja ![]() krem do twarzy na dzień Bio Specific Rehydration seria niebieska, nawilżajacy chusteczki do zmywania twarzy Pure Calmille - jedyne, które mnie nie uczulają, bardzo odbrze zmywają makijaż ![]() kredki z serii Luminelle Ode a'lamour - zakochałam się jakieś 3 lata temu i nadal chętnie do niego wracam Voile D'ambre - bardzo kobiecy, klasyczny zapach, raczej na zimę krem wyszczuplający do brzucha w czerwonym słoiku - może to dziwne, ale mi pomógł ![]() Jak jeszcze sobie coś przypomnę do dopiszę ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hm hm hm. Na stronie Glamour jest napisane, ze znizka wynosi -50% do wszystkich sklepow z tej listy-
http://www.glamour.com.pl/bizz/glamo...&news_id=11273 Prawda li to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
najlepsza jest seria plasirs nature ale niestety promocja jej nie obejmuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ile kosztuje normalnie Ode au reve? i inne Ody?
![]() ![]() mm tez pytanie do posiadających Glamour o zniżki do Douglasa i Housa, jakie to zniżki -50% czy inne? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
bluegril wiem ze w walentynki na ode a lamour byla poromocja i 30ml kosztowalo 55zl, ale ja nie lubie tych flakonikow bo nie maja atomizera.Takze mysle ze 50ml gdzies kolo 80zl bedzie kosztowalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 50 mi ma atomizer i kosztuje normalnie 89 zł. W każdym badź razie po tyle ostatnio je kupiłam. Uwielbiam zapach Ode a l'amour. Są cudne i do tego cena przystępna. Z innych kosmetyków z Yves Rocher mogę polecić *seria Plaisir nature( zwłaszcza peelingi do ciała) *krem do rąk z arniką *puder sypki Luminelle
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
satine możesz napisć na czym polega ta promocja w innych sklepach? Interesuje mnie Reserved , Vertus. Też 50%? To chyba byłoby za piekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Tak pięknie z tymi kuponami to nie jest, nie dość że do zrealizowania w jednym dniu
![]() -50% jest tylko do Yves Rocher, na jakąś terapie antynikotynową w klinice, do -50% na wybrane buty Baty. House ma rabat -30% (z tego akurat się bardzo ciesze ![]() Douglas -10% zniżki ale tylko na kosmetyki z serii BeYu (to chyba ich Douglasowe kosmetyki do makijażu o ile się nie myle ??) Reserved -30% (obowiązuje na wszytskie artykuły z kolekcji damskiej,które nie są objęte innymi promocjami cenowymi i rabatowymi,szczegółowy regulamin udzielania rabatu na stronie www.re-reserved.com) Vertus -30% (bez żadnych dopisków więc chyba też na wszystko) To wypisałam rabaty które was interesowały poza tym jest jeszcze: * 25% rabatu na wszytskie usługi fryzjerskie w salonie Jean Louis David * 30% do KappAhl * 20% do Mexx * 20% do Jackpot (nie dotyczy linii kosmetycznej,zegarków oraz nie sumuje się z promocjami) * 30% do Pepe Jeans * 30% Folli Follie * 15% do Mango (na wszytskie artykuły z kolekcji wiosennej oprócz perfum) * 20% do Aldo (nie łaczy się z innymi promocjami) * 20% rabatu do Duka * 30 % do Red Rubin (na srebro,złoto oraz BRYLANTY :d) * 25% do Ryłko * 30% do Atlantica * 25% do New Yorkera * 20% do Wittchen (nie łączy się z innymi promocjami) * 15% do Marino Fabiani * 30% do Reportera (podobno fajna kolekcja jest teraz) * 15% do Venezia * 30% na zabieg spray bronzing z peelingiem do Instytutu Spa Dermika * 30% do Cubus * 20% do salonu wojtka Zielińskiego na usługi fryzjerskie * 20% do instytutu zdrowia i urody Sharley na ekskluzywny zabieg z prawdziwymi truflami * 20% do River Island * 20% do Monnari * 25% na zabieg opalnia natryskowego do Magic Tan * 20% do Levi's * 30% do Springfield |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ciag dalszy
![]() * 20% do Molton * 20% do Sagan * 20% do Esprit * 20% do Wallis * 25% na zabieg Yhi "Słońce" Vitaman dla mężczyzn w Beauty Boutique * 30% do Tatuum * 30% do Ecco Clarks * 25% do Royal Vital na wszytskie zabiegoi kosmetyczne * 20% do Marionnaud na produkty marek Decleor,Carita,Phytomer,O rlane i Lazartigue * 30% do Ravel * 30% na wszystkie zabiego w instytucie Piękna Marionnaud (trzeba się zapisać an zabieg) * 30% do Furla * 30% do Bailine w postaci gratisowych zabiegów dla czytelniczek które w dniach 22,24,25 kwietnia wykupią zabiegi * 30% do Damex * 40& do La Scenza (tylko an wybrane kolekcje) * 40% do Nine West (na wybrane rzeczy z kolekcji) * 20% do Galerii Centrum na kolekcje marek: Autograf, Barbara B,Brooksbank,City,Frodo,I mplicate,Hoffland,Linear, Navy,UbranConcept ] * 30% do Swiss na wybrane modele zegarków * 20% do apart (na cały asortyment biżuterii srebrnej) * 30% do Bennetonu i Sisley (na wybraną część z najnowszej kolekcji) * 30% do Peggy Sage (na usługi z hasłem GlAmour) * 20% do Marks & Spencer * 20% na wsyztskie zabiegi frzyjersakie w studiach Farouk * 15% do Stefanel Doadatkowo kupon do Galerii centrum na bezpłątny makijaż Astor oraz udziału w konkursach w Kosmeterii uff ![]() Mam nadziej,ze na coś się przyda a kupony nie pójdą na marne bo szanowne panie ekspedientki nie będa miały pojęcia o "Narodowym dniu Glamour" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.