Nie podoba mi siê z wygl±du a ma idealny charakter... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2020-07-18, 13:30   #1
Lucyna000
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 7

Nie podoba mi siê z wygl±du a ma idealny charakter...

Miesi±c temu poznalam w internecie ¶wietnego ch³opaka.Mimo ¿e mieszka blisko to nigdy nie widzia³am go na ¿ywo,ze zdjêæ ca³kiem mi sie podoba³ ale najbardziej przyci±gn±l mnie jego charakter.¦wietnie nam siê rozmawialo przez telefon,pisalismy ca³ymi dniami,mnóstwo wspólnych tematów itd,az w koncu zaproponowa³ spotkanie.Bylo cudownie,super siê gada³o,nie bylo chwili ciszy ale nie spodoba³ mi siê totalnie z wygl±du,na pocz±tku wogole sie trochê zrazi³am przez to ale pó¼niej ju¿ nie by³o tak ¼le.Po spotkaniu mowi³ ¿e jestem cudowna i nie moze doczekac sie kolejnego spotkania.Mnie te¿ co¶ do niego ci±gnie,mog³abym z nim gadaæ godzinami i uwielbiam jego charakter tylko ten wygl±d...Mialy¶cie tak± sytuacjê?
Lucyna000 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-18, 19:31   #2
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083
Dot.: Nie podoba mi siê z wygl±du a ma idealny charakter...

Cytat:
Napisane przez Lucyna000 Poka¿ wiadomo¶æ
Miesi±c temu poznalam w internecie ¶wietnego ch³opaka.Mimo ¿e mieszka blisko to nigdy nie widzia³am go na ¿ywo,ze zdjêæ ca³kiem mi sie podoba³ ale najbardziej przyci±gn±l mnie jego charakter.¦wietnie nam siê rozmawialo przez telefon,pisalismy ca³ymi dniami,mnóstwo wspólnych tematów itd,az w koncu zaproponowa³ spotkanie.Bylo cudownie,super siê gada³o,nie bylo chwili ciszy ale nie spodoba³ mi siê totalnie z wygl±du,na pocz±tku wogole sie trochê zrazi³am przez to ale pó¼niej ju¿ nie by³o tak ¼le.Po spotkaniu mowi³ ¿e jestem cudowna i nie moze doczekac sie kolejnego spotkania.Mnie te¿ co¶ do niego ci±gnie,mog³abym z nim gadaæ godzinami i uwielbiam jego charakter tylko ten wygl±d...Mialy¶cie tak± sytuacjê?
nie
jak ci sie nie podoba to przestan sie spotykac ,nie ma przymusu
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-18, 19:36   #3
Kociara_1990
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Daj mu spokój
Kociara_1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-18, 19:37   #4
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549

Co konkretnie jest nie tak z jego wygl±dem?
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-18, 19:38   #5
Vanir410
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 159

Zale¿y, czy to nie podoba mi siê znaczy "fujcia", czy "my¶la³am, ¿e bêdzie przystojniejszy, ale ujdzie, ot zwyk³y facet". Je¶li to drugie, uwa¿am ¿e dobry charakter zniweluje wszelkie w±tpliwo¶ci. Jednak je¶li opcja pierwsza, to niestety...
Vanir410 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-18, 20:23   #6
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Zaproponuj mu przyja¼ñ.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

I nie trolluj, bo w jednym miesi±cu zd±¿y³a¶ za³o¿yæ 3 w±tki o ró¿nych facetach.
Masz jaki¶ problem ze sob±?
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-18, 21:00   #7
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

Z tym idealnym charakterem to tez poplynelas po 1 miesi±cu znajomo¶ci takie wnioski ?
Zbyt mocno chcesz mieæ kogo¶,byle kogo byle byl
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2020-07-18, 21:02   #8
janapalona
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 181

przecie¿ ty ju¿ masz ch³opaka

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
janapalona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-20, 06:25   #9
ArtystaSpiewu
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 24

Kobiety maj± wyprane mózgi przez media. 99% podoba siê wysoki, przystojny brunet.

Bo mi siê wydaje ¿e robi siê kobietom pranie mózgu, wmawia po prostu jaki typ urody jest atrakcyjny i tyle. Reklama szmponu w tv – brunet z gêstymi zaczesanymi do góry w³osami, w gazetach, w necie, wszêdzie, promuje siê taki typ faceta jako ‘Idea³’. Potem waruj± dziewczêta i tylko takich chc±.

Dzisiaj, w epoce tzw wyzwolenia kobiet, Internetu, portali spo³eczno¶ciowych kobiety wybrzydzaj± nieprawdopodobnie, bo mog±. Do tego widzê, ¿e siê im wmawia na si³ê, oczywi¶cie oprócz ich naturalnych preferencji bazuj±cych g³ównie na ‘wyczuciu’ poziomu testosteronu w samcu, jaki typ mê¿czyzny jest atrakcyjny fizycznie, o jakich cechach. Wystarczy by³o rzuciæ okiem na niedawne wybory Mister Supernational zorganizowane w Polsce. Niby faceci z ca³ego ¶wiata, a wszyscy jak kopie jeden drugiego. 90% z nich oprócz widocznych uniwersalnych walorów w ciele ¿e tak napiszê to bruneci o bujnych w³osach zaczesanych do góry i smag³ej cerze, a¿ do znudzenia jeden do drugiego podobny. To tak jakby tylko taki typ mê¿czyzny by³ atrakcyjny i tyle. Ja siê pytam Pañ, tylko tacy wam siê podobaj±? Nie jest to przypadkiem pranie mózgu na was? A co z mêskimi ale ³ysymi mê¿czyznami, albo o innym typie urody, azjatyckim np. czy indiañskim? Taki Daniel Craig, mêski facet z krwii i ko¶ci, ale konkursu by takiego raczej nie wygra³, to o co tu chodzi?

W dawnych czasach kobieta nie mia³a narzuconego z góry ‘Idea³u’ mê¿czyzny, to faktycznie mog³a spotkaæ jakiego¶ tam wg dzisiejszych standardów przeciêtnego, co¶ tam w nim zobaczyæ, polubiæ i pokochaæ po prostu, dzisiaj to nie przejdzie. Zauwa¿cie, ¿e dziewczyny, zw³aszcza m³ode, kiedy same nie s± pewne atrakcyjno¶ci jakiego¶ faceta, siêgaj± po opinie kole¿aneczek, które mózgi ju¿ konkretnie przemielone przez system maj± i wmówione w jakich celowaæ a jakich nie, ko³o siê zamyka. Kto¶ kiedy¶ powiedzia³ ¿e kobieta sama nie wie czego chce puki jej siê tego nie poka¿e, nie zareklamuje. Co¶ w tym jest, kto¶ wam robi niez³e pranie mózgu Panie Kochane, ju¿ od najm³odszych lat.
ArtystaSpiewu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-20, 07:26   #10
janapalona
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 181

Zgadzam siê. Np. mê¿czyznom media wmówi³y, ¿e podobaj± im siê szczup³e, m³ode kobiety i nagle im siê w dupach poprzewraca³o. Zamiast lataæ za wielorybami jak za dawnych, dobrych czasów to teraz tylko modelki i modelki.

janapalona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-20, 23:15   #11
Magdallona
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 199

Dam Ci rade, autorko, zanim ten watek zmieni sie w festiwal stulejarzy - daj sobie spokoj z tym facetem i poszukaj kogos, kto bedzie Ci sie podobal na 100%.

Magdallona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-21, 07:20   #12
White_Dove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 634

Cytat:
Napisane przez janapalona Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam siê. Np. mê¿czyznom media wmówi³y, ¿e podobaj± im siê szczup³e, m³ode kobiety i nagle im siê w dupach poprzewraca³o. Zamiast lataæ za wielorybami jak za dawnych, dobrych czasów to teraz tylko modelki i modelki.

Haha dok³adnie. Kobieta zadbana to ta ubrana w mini i umalowana wg reklam.

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ArtystaSpiewu Poka¿ wiadomo¶æ
Kobiety maj± wyprane mózgi przez media. 99% podoba siê wysoki, przystojny brunet.

Bo mi siê wydaje ¿e robi siê kobietom pranie mózgu, wmawia po prostu jaki typ urody jest atrakcyjny i tyle. Reklama szmponu w tv – brunet z gêstymi zaczesanymi do góry w³osami, w gazetach, w necie, wszêdzie, promuje siê taki typ faceta jako ‘Idea³â€™. Potem waruj± dziewczêta i tylko takich chc±.

Dzisiaj, w epoce tzw wyzwolenia kobiet, Internetu, portali spo³eczno¶ciowych kobiety wybrzydzaj± nieprawdopodobnie, bo mog±. Do tego widzê, ¿e siê im wmawia na si³ê, oczywi¶cie oprócz ich naturalnych preferencji bazuj±cych g³ównie na ‘wyczuciu’ poziomu testosteronu w samcu, jaki typ mê¿czyzny jest atrakcyjny fizycznie, o jakich cechach. Wystarczy by³o rzuciæ okiem na niedawne wybory Mister Supernational zorganizowane w Polsce. Niby faceci z ca³ego ¶wiata, a wszyscy jak kopie jeden drugiego. 90% z nich oprócz widocznych uniwersalnych walorów w ciele ¿e tak napiszê to bruneci o bujnych w³osach zaczesanych do góry i smag³ej cerze, a¿ do znudzenia jeden do drugiego podobny. To tak jakby tylko taki typ mê¿czyzny by³ atrakcyjny i tyle. Ja siê pytam Pañ, tylko tacy wam siê podobaj±? Nie jest to przypadkiem pranie mózgu na was? A co z mêskimi ale ³ysymi mê¿czyznami, albo o innym typie urody, azjatyckim np. czy indiañskim? Taki Daniel Craig, mêski facet z krwii i ko¶ci, ale konkursu by takiego raczej nie wygra³, to o co tu chodzi?

W dawnych czasach kobieta nie mia³a narzuconego z góry ‘Idea³u’ mê¿czyzny, to faktycznie mog³a spotkaæ jakiego¶ tam wg dzisiejszych standardów przeciêtnego, co¶ tam w nim zobaczyæ, polubiæ i pokochaæ po prostu, dzisiaj to nie przejdzie. Zauwa¿cie, ¿e dziewczyny, zw³aszcza m³ode, kiedy same nie s± pewne atrakcyjno¶ci jakiego¶ faceta, siêgaj± po opinie kole¿aneczek, które mózgi ju¿ konkretnie przemielone przez system maj± i wmówione w jakich celowaæ a jakich nie, ko³o siê zamyka. Kto¶ kiedy¶ powiedzia³ ¿e kobieta sama nie wie czego chce puki jej siê tego nie poka¿e, nie zareklamuje. Co¶ w tym jest, kto¶ wam robi niez³e pranie mózgu Panie Kochane, ju¿ od najm³odszych lat.
Dobrze ¿e ban. No ta najlepiej jak kiedy¶ kobieta mia³a guzik do powiedzenia musia³a siê cieszyæ ¿e jakis w ogóle j± chce. Kobieta wie czego chce akurat. Faceci mog± to czemu nie kobiety? Nale¿y znaæ swoj± warto¶æ i nie byæ z kim¶ kto niezbyt podoba siê z wygl±du. Facet nie by³ by z kobiet± która jest niezbyt wg niego. Nie piernicz o tych wyzwolonych kobietach bo w³a¶nie dziêki tym kobietom nie musicie zaraz braæ ¶lubu, ³atwiej spotkaæ siê na sam seks kobiety wreszcie zaczê³y wymagaæ od facetów, mówiæ ¿e te¿ maj± potrzeby i mog± je realizowaæ jak faceci.
Mi zawsze podobali siê ci co mieli du¿o w³osów na g³owie, takie czupryny. Na ³ysych nie patrzy³am bo tacy ju¿ byli za starzy z regu³y a m³odsi to byli ³ysiej±cy, a tacy jako¶ mi siê nie podobali nigdy.

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2020-07-21 o 07:26
White_Dove jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-21, 07:36   #13
Snowdrop_
Animal Liberation

Wiadomo¶ci: 5 777

Cytat:
Napisane przez White_Dove Poka¿ wiadomo¶æ
Haha dok³adnie. Kobieta zadbana to ta ubrana w mini i umalowana wg reklam.

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

Dobrze ¿e ban. No ta najlepiej jak kiedy¶ kobieta mia³a guzik do powiedzenia musia³a siê cieszyæ ¿e jakis w ogóle j± chce. Kobieta wie czego chce akurat. Faceci mog± to czemu nie kobiety? Nale¿y znaæ swoj± warto¶æ i nie byæ z kim¶ kto niezbyt podoba siê z wygl±du. Facet nie by³ by z kobiet± która jest niezbyt wg niego. Nie piernicz o tych wyzwolonych kobietach bo w³a¶nie dziêki tym kobietom nie musicie zaraz braæ ¶lubu, ³atwiej spotkaæ siê na sam seks kobiety wreszcie zaczê³y wymagaæ od facetów, mówiæ ¿e te¿ maj± potrzeby i mog± je realizowaæ jak faceci.
Mi zawsze podobali siê ci co mieli du¿o w³osów na g³owie, takie czupryny. Na ³ysych nie patrzy³am bo tacy ju¿ byli za starzy z regu³y a m³odsi to byli ³ysiej±cy, a tacy jako¶ mi siê nie podobali nigdy.
Jednym s³owem, kobiety powinny braæ ka¿dego jak leci, bo stulejarze by tak chcieli hahaha
Wolê byæ sama ni¿ z kim¶ kto nie spe³nia moich wymagañ np odno¶nie wykszta³cenia, bo tak i kto mnie zmusi do zmiany pogl±dów.

Snowdrop_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-21, 13:05   #14
Pinkieee
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 557

W ogole nie rozumiem problemu bracisamcow i tym podobnych odnosnie odrzucania za wyglad. Ka¿dy ma swoje wymagania, ja na przyklad nigdy nie zwiazalabym sie z pracownikiem fizycznym bez wyzszego wyksztalcenia. I moge sobie pozwolic na takie wymagania ze wzglêdu na moje wyksztalcenie i prace jaka wykonuje. Gdyby przelozyc to samo na wyglad - ladna dziewczyna ma prawo wymagac ladnego chlopaka, nie mozna nikomu wciskac na sile biednych skrzywdzonych przez zycie chlopaczkow bo oni chca ladnej dziewczyny a sami niewyjsciowi. Dla mnie ludzie zawsze dobierali sie ligami i tak pozostanie.

Pinkieee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-07-22, 07:17   #15
weronikacz
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Moim zdaniem, atrakcyjno¶æ fizyczna drugiej osoby jest bardzo wa¿na. Proszê nie myliæ tego z powierzchowno¶ci±, poniewa¿ nie jest to g³ówny czynnik wyboru partnera, aczkolwiek nie wyobra¿am sobie tworzyæ bliskiej relacji z osob±, która nie podoba mi siê wizualnie. Poci±g fizyczny to jeden z najwa¿niejszych kroków do udanego i trwa³ego zwi±zku.

weronikacz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-07-22 08:17:46

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.