|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 7
|
Nie podoba mi siê z wygl±du a ma idealny charakter...
Miesi±c temu poznalam w internecie ¶wietnego ch³opaka.Mimo ¿e mieszka blisko to nigdy nie widzia³am go na ¿ywo,ze zdjêæ ca³kiem mi sie podoba³ ale najbardziej przyci±gn±l mnie jego charakter.¦wietnie nam siê rozmawialo przez telefon,pisalismy ca³ymi dniami,mnóstwo wspólnych tematów itd,az w koncu zaproponowa³ spotkanie.Bylo cudownie,super siê gada³o,nie bylo chwili ciszy ale nie spodoba³ mi siê totalnie z wygl±du,na pocz±tku wogole sie trochê zrazi³am przez to ale pó¼niej ju¿ nie by³o tak ¼le.Po spotkaniu mowi³ ¿e jestem cudowna i nie moze doczekac sie kolejnego spotkania.Mnie te¿ co¶ do niego ci±gnie,mog³abym z nim gadaæ godzinami i uwielbiam jego charakter tylko ten wygl±d...Mialy¶cie tak± sytuacjê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
Dot.: Nie podoba mi siê z wygl±du a ma idealny charakter...
Cytat:
jak ci sie nie podoba to przestan sie spotykac ,nie ma przymusu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Daj mu spokój
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 549
|
Co konkretnie jest nie tak z jego wygl±dem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 159
|
Zale¿y, czy to nie podoba mi siê znaczy "fujcia", czy "my¶la³am, ¿e bêdzie przystojniejszy, ale ujdzie, ot zwyk³y facet". Je¶li to drugie, uwa¿am ¿e dobry charakter zniweluje wszelkie w±tpliwo¶ci. Jednak je¶li opcja pierwsza, to niestety...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Zaproponuj mu przyja¼ñ.
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- I nie trolluj, bo w jednym miesi±cu zd±¿y³a¶ za³o¿yæ 3 w±tki o ró¿nych facetach. Masz jaki¶ problem ze sob±? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
Z tym idealnym charakterem to tez poplynelas po 1 miesi±cu znajomo¶ci takie wnioski ?
Zbyt mocno chcesz mieæ kogo¶,byle kogo byle byl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 181
|
przecie¿ ty ju¿ masz ch³opaka
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 24
|
Kobiety maj± wyprane mózgi przez media. 99% podoba siê wysoki, przystojny brunet.
Bo mi siê wydaje ¿e robi siê kobietom pranie mózgu, wmawia po prostu jaki typ urody jest atrakcyjny i tyle. Reklama szmponu w tv – brunet z gêstymi zaczesanymi do góry w³osami, w gazetach, w necie, wszêdzie, promuje siê taki typ faceta jako ‘Idea³’. Potem waruj± dziewczêta i tylko takich chc±. Dzisiaj, w epoce tzw wyzwolenia kobiet, Internetu, portali spo³eczno¶ciowych kobiety wybrzydzaj± nieprawdopodobnie, bo mog±. Do tego widzê, ¿e siê im wmawia na si³ê, oczywi¶cie oprócz ich naturalnych preferencji bazuj±cych g³ównie na ‘wyczuciu’ poziomu testosteronu w samcu, jaki typ mê¿czyzny jest atrakcyjny fizycznie, o jakich cechach. Wystarczy by³o rzuciæ okiem na niedawne wybory Mister Supernational zorganizowane w Polsce. Niby faceci z ca³ego ¶wiata, a wszyscy jak kopie jeden drugiego. 90% z nich oprócz widocznych uniwersalnych walorów w ciele ¿e tak napiszê to bruneci o bujnych w³osach zaczesanych do góry i smag³ej cerze, a¿ do znudzenia jeden do drugiego podobny. To tak jakby tylko taki typ mê¿czyzny by³ atrakcyjny i tyle. Ja siê pytam Pañ, tylko tacy wam siê podobaj±? Nie jest to przypadkiem pranie mózgu na was? A co z mêskimi ale ³ysymi mê¿czyznami, albo o innym typie urody, azjatyckim np. czy indiañskim? Taki Daniel Craig, mêski facet z krwii i ko¶ci, ale konkursu by takiego raczej nie wygra³, to o co tu chodzi? W dawnych czasach kobieta nie mia³a narzuconego z góry ‘Idea³u’ mê¿czyzny, to faktycznie mog³a spotkaæ jakiego¶ tam wg dzisiejszych standardów przeciêtnego, co¶ tam w nim zobaczyæ, polubiæ i pokochaæ po prostu, dzisiaj to nie przejdzie. Zauwa¿cie, ¿e dziewczyny, zw³aszcza m³ode, kiedy same nie s± pewne atrakcyjno¶ci jakiego¶ faceta, siêgaj± po opinie kole¿aneczek, które mózgi ju¿ konkretnie przemielone przez system maj± i wmówione w jakich celowaæ a jakich nie, ko³o siê zamyka. Kto¶ kiedy¶ powiedzia³ ¿e kobieta sama nie wie czego chce puki jej siê tego nie poka¿e, nie zareklamuje. Co¶ w tym jest, kto¶ wam robi niez³e pranie mózgu Panie Kochane, ju¿ od najm³odszych lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 181
|
Zgadzam siê. Np. mê¿czyznom media wmówi³y, ¿e podobaj± im siê szczup³e, m³ode kobiety i nagle im siê w dupach poprzewraca³o. Zamiast lataæ za wielorybami jak za dawnych, dobrych czasów to teraz tylko modelki i modelki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 199
|
Dam Ci rade, autorko, zanim ten watek zmieni sie w festiwal stulejarzy - daj sobie spokoj z tym facetem i poszukaj kogos, kto bedzie Ci sie podobal na 100%.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 634
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
Mi zawsze podobali siê ci co mieli du¿o w³osów na g³owie, takie czupryny. Na ³ysych nie patrzy³am bo tacy ju¿ byli za starzy z regu³y a m³odsi to byli ³ysiej±cy, a tacy jako¶ mi siê nie podobali nigdy. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-07-21 o 07:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Animal Liberation
Wiadomo¶ci: 5 777
|
Cytat:
![]() Wolê byæ sama ni¿ z kim¶ kto nie spe³nia moich wymagañ np odno¶nie wykszta³cenia, bo tak i kto mnie zmusi do zmiany pogl±dów. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 557
|
W ogole nie rozumiem problemu bracisamcow i tym podobnych odnosnie odrzucania za wyglad. Ka¿dy ma swoje wymagania, ja na przyklad nigdy nie zwiazalabym sie z pracownikiem fizycznym bez wyzszego wyksztalcenia. I moge sobie pozwolic na takie wymagania ze wzglêdu na moje wyksztalcenie i prace jaka wykonuje. Gdyby przelozyc to samo na wyglad - ladna dziewczyna ma prawo wymagac ladnego chlopaka, nie mozna nikomu wciskac na sile biednych skrzywdzonych przez zycie chlopaczkow bo oni chca ladnej dziewczyny a sami niewyjsciowi. Dla mnie ludzie zawsze dobierali sie ligami i tak pozostanie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Moim zdaniem, atrakcyjno¶æ fizyczna drugiej osoby jest bardzo wa¿na. Proszê nie myliæ tego z powierzchowno¶ci±, poniewa¿ nie jest to g³ówny czynnik wyboru partnera, aczkolwiek nie wyobra¿am sobie tworzyæ bliskiej relacji z osob±, która nie podoba mi siê wizualnie. Poci±g fizyczny to jeden z najwa¿niejszych kroków do udanego i trwa³ego zwi±zku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.