|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy to ma sens? Jak poradzić sobie po nieudanej „randce”?
Hej dziewczyny!! Znam takiego chłopaka od dawna, ale nigdy jakoś nie gadaliśmy, tak po prostu był i tyle, był obojętny dla mnie. Jakiś czas temu dowiedziałam się ze mu się spodobalam. Wyszłam z nim kilka razy i było czasem naprawdę fajnie. Niestety moje ostatnie spotkanie z nim było okropne, tylko on rozmawiał, kompletnie nie wiedziałam co ja mogę mu powiedzieć, było tak bardzo niezręcznie ze chciałam uciec. Czułam się taka nudna, byłam jeszcze taka zawstydzona (dawno się tak nie czułam). Nie widzieliśmy się jakiś czas ale myślałam ze to nie problem, wręcz będę miała dużo do opowiadania. Jednak nic nie mogłam wydusić z siebie. Jestem zażenowana, nigdy nie znajdę chłopaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to ma sens? Jak poradzić sobie po nieudanej „randce”?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Problem w tym, ze sama nie wiem co do niego czuje. Bardzo często o nim myśle i strasznie mnie to denerwuje. Jednak ostatnie spotkanie było tak okropne, ze trochę czar prysł, czuje zażenowanie, obrzydzenie. Może przesadzam. Nie raz się już od niego odcinalam i za każdym razem chciałam znowu się z nim spotkać... Dziwna jestem wiem hahah Jestem pewna, ze mu tez się nie podobało nasze wyjście, bo było widać to po nim...
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Bardzo przeżywam, przesadzam i próbuje uświadomić sobie ze każdy kiedyś doświadczył nieudana randkę i idzie dalej. Ja natomiast już kilka dni o tym myśle i chce się zakopać pod ziemie. Wsyztskim się przejmuje, nienawidzę tego tak bardzo!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z innymi sprawami również tak masz?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Taaak, mam wrażenie, ze wsyztsko co zrobię głupiego zostanie zapamiętane i tak mnie będą oceniać. A szczególnie relacje damsko męskie sam na sam mnie przerażają, boje się ze koleś mnie oceni i wszystkim będzie rozpowiadał jaka jestem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jestem szaloną osobą i mam czasem odpały. Uczę się, czasem wpadam w te same błędy, ale staram się uczyć i ich nie popełniać. W towarzystwie jestem naprawdę rozmowna, lubię poznawać nowe osoby itp ale jak już nadchodzi chwila ze trzeba sam na sam z chłopakiem to jest zle, od razu się zawstydzam i cisza, jeszcze jak wyszło niezręcznie to masakra, załamka na conajmniej 3 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
widocznie nie jest to osoba dla ciebie skoro nie masz o czym z nim gadac i czujesz ze nie pasujecie do siebie przestan przezywac,zapomnij a przy nastepnej randce przyszykuj sobie liste tematow o ktorych chcesz z kims rozmawiac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.