|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Depilator laserowy
Witam, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad depilatorem laserowym. Proszę bardzo o opinię i jakie macie modele 😉
Dziękuję i miłego dnia. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Depilator laserowy
ja mam philips lumea prestige BRI950/00 IPL - jestem zadowolona, ale trzeba to stosować długo i systematycznie. producent zaleca że wystarczy 5 sesji... u mnie wtedy dopiero bylo widać łyse placki, ale tak ogolnie to super
tylko tak jak napisałam, trzeba się pilnować : )
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie sama się zastanawiałam ale zrezygnowałam po tym jak wyczytałam ze depilacja zajmuje bardzo dużo czasu. No i dochodzi tutaj również problem z tym, ze włoski i tak odrastają
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Nie lepiej zrobić to trwale i bezboleśnie w profesjonalnym sieciowym salonie metodą SHR. Raz a dobrze zamiast wydawać kasę na jakieś połowiczne półśrodki. Sama próbowałam różnych metod nie mówiąc już o masie kasy zmarnowanej i wyrzuconej w błoto. Lepiej odżałować trochę kasy a mieć super efekt niż stale i bez końca coś robić na pół gwizdka. Takie moje osobiste przemyślenia ...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Też zastanawiam się czy takie domowe laserowe depilatory są w ogóle skuteczne? Czy jednak lepszym rozwiązaniem jest wybranie się do salonu gdzie mają profesjonalny sprzęt?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

tylko tak jak napisałam, trzeba się pilnować : )