![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Perfumy i mgiełki Victoria's Secret
No właśnie, tak jak w tytule, chciałabym, aby w tym wątku wyrażać swoje opinie na temat perfum, mgiełek do ciała sygnowanych tą nazwą
![]() Szukałam wątku o VS, ale nie znalazłam, a myślę, że zapachy tej firmy, choć może u nas niezbyt znane i dostępne ![]() Sama ostatnio zamówiłam Sexy, Dream Angel Heavenly i Very Sexy Hot, chociaż znam je jedynie z baaardzo nielicznych opisów na KWC ![]() ![]() Może testowałyście już powyższe perfumy i możecie je opisać? Z góry dziękuję i zapraszam do wpisów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i mgiełki Victoria's Secret
Nie miałam jeszcze przyjemności z zapachami/mgiełkami Victoria Secret, ale nieprzebrane zasoby internetu pokazały, że to jedne z popularniejszych w USA. Pewnie ze względu na cenę i ogólną popularność? Szał i murowany must have wśród tamtejszych nastolatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oj, to prawda, rzeczywiście w USA cieszy się dużą popularnością, tym bardziej ubolewam nad tym, że u nas nie ma ani jednego małego sklepiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja mam przyjemnosc od jakiegos czasu testowac ery Sexy ale wg. mnie to szalu nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie ze kilka lat temu poznalam wlasnie dream angel.
Budeleczke miniaturke mam gdzies do tej pory ... Wowczas zapach bardzo mi sie podobal, ale to bylo wieki temu ![]() Bardzo chetnie bym ich jeszcze raz sprobowala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mialam przyjemnisc sprobowac Dream Angels i musze przyznac, ze zapach bardzo ladny i niespotykany
![]() Lekko pudrowy. Do kompletu najlepiej kupic balsam do ciala o tym samym zapachu, jest wprost OSZALAMIAJACY!!! Ma w sobie takie jak by uzupelniajace skore skladniki, ktore tworza ja jedwabiscie gladka zaraz po aplikacji. No i zapach sie dluzej trzyma. Mialam tez okazje powiachac Very Sexy, ale jakos mnie nie przekonal, byl dla mnie dosc duszacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja wlasnie dostalam taki maly Gift z usa, mianowicie pudełeczko a w nim 7 flakoników perfum VS
![]() 1)Super model - zapach mi się osobiscie spodobał (chyba nawet jeden z najlepszych z tego pudełeczka) 2) Very sexy 3)Dream angels desire 4) Dream angels heavenly -troszke mocniejszy od poprzedniej wersji 5) nie mam napisu na flakoniku 6) Pink 7) SEXY LITTLE THINGS Ten zapach to owocowo – kwiatowa mieszanka jabłka, egzotycznego jaśminu i zmysłowego drzewa kaszmirowego Wszystko wedlug własnych gustów i guścików :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
To ja :)
|
A ja uzywalam Vanilla Cupcake -w wersji (uwaga) JADALNEJ
![]() Slodkie to cudo w smaku, pachnie i smakuje dokladnie jak ciasteczko waniliowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Poprosimy o więcej wypowiedzi....kto ma? któ używał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Victoria's Secret
Perfumy Love Spell - Victoria's Secret
Co o nich myślicie ? Używacie ich? Osobiście ich używam i są moimi ulubionymi. Zastanawiałam się nad kupnem innych zapachów z tej serii ale nie wiem czy są ładne? Może któraś z Was je ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Matka buldoga
|
Dot.: Victoria's Secret
Nie znam ich i nigdy nie mialam zapachow VS. Ale zajrzyj na KWC tam sa recencje innych zapachow (przed chwila sprawdzalam)
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Posiadam mgielke Dream angels heavenly i jest niesamowicie trwala,delikatny kwiatowy zapach ciagle z czyms mi sie kojarzy i nie moge skojarzyc z czym....
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
No to i ja się wypowiem
![]() Na dzień dzisiejszy mam 3 mgiełki (wszystkie limitowanki). 1. INSATIABLE -"Sugar & Spice" (cynamon, brązowy cukier i pomarańcz) pachnie jak ciasteczko ![]() 2. FEEL RICH INDULGE - "Coconut Sugar" 3. Tegoroczna zimowa limitowanka -"Gilded Ginger Creme" (piernik, kawa latte, piżmo) Osobiście najbardziej wyczuwam kawę, piernik jakoś maleńko ![]() Wszystkie oczywiście 250 ml. Jak na mgiełki to trwałe (chociaż mgiełek zabardzo nie używam, ale zdarzyło mi się niekiedy kupić jakąś i te z VS są dużo trwalsze). Dodam, że miałam też zapachy Demeter (EDC) i mgiełki VS są trwalsze, niż te wody kolońskie ![]() Miałam też kiedyś z linii Insatiable karmel, owoce w czekoladzie i pralinki orzechowe. Wszystkie bardzo fajne, ale 2 z nich znudziły mnie troszkę po dłuższym używaniu. Totalnie niezadowolona byłam z dwufazowej Beauty Rush (slice of heaven- waniliowa), zapach był świetny, ale strasznie nietrwała. Czułam ją jedynie na skórze... A zapach kupiłam, aby nim pachnieć, a nie aby każdy wtykał nos w moją skórę , by coś poczuć ![]() No i zapach Very Sexy for her 2. Ładny, ale nie mój. Za bardzo kwiatowy jak na mój nos. Kusi mnie jeszcze Very Sexy (ten czerwony) i jakaś nowość, taki czarny, ale boję się kupić już w ciemno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Posiadam Pear Glace, pachnąca gruszeczka. Niestety nie lubię jej, pójdzie w świat na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
czy VS bywają podrabiane?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;16761634]No to i ja się wypowiem
![]() Na dzień dzisiejszy mam 3 mgiełki (wszystkie limitowanki). 1. INSATIABLE -"Sugar & Spice" (cynamon, brązowy cukier i pomarańcz) pachnie jak ciasteczko ![]() 2. FEEL RICH INDULGE - "Coconut Sugar" 3. Tegoroczna zimowa limitowanka -"Gilded Ginger Creme" (piernik, kawa latte, piżmo) Osobiście najbardziej wyczuwam kawę, piernik jakoś maleńko ![]() Wszystkie oczywiście 250 ml. Jak na mgiełki to trwałe (chociaż mgiełek zabardzo nie używam, ale zdarzyło mi się niekiedy kupić jakąś i te z VS są dużo trwalsze). Dodam, że miałam też zapachy Demeter (EDC) i mgiełki VS są trwalsze, niż te wody kolońskie ![]() Miałam też kiedyś z linii Insatiable karmel, owoce w czekoladzie i pralinki orzechowe. Wszystkie bardzo fajne, ale 2 z nich znudziły mnie troszkę po dłuższym używaniu. Totalnie niezadowolona byłam z dwufazowej Beauty Rush (slice of heaven- waniliowa), zapach był świetny, ale strasznie nietrwała. Czułam ją jedynie na skórze... A zapach kupiłam, aby nim pachnieć, a nie aby każdy wtykał nos w moją skórę , by coś poczuć ![]() No i zapach Very Sexy for her 2. Ładny, ale nie mój. Za bardzo kwiatowy jak na mój nos. Kusi mnie jeszcze Very Sexy (ten czerwony) i jakaś nowość, taki czarny, ale boję się kupić już w ciemno.[/QUOTE] Very Sexy for her mam i mgielke i perfumy.. jesli chcesz to mozemy sie wymienic na mgielki, tzn na odelwke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Oooo, z chęcią bym tak zrobiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mam atomki pochodzace ze wspolnych zakupow na wizazu
![]() jesli jeszcze chwilke bys poczekala to na dnaich bede miala INSATIABLE czekolade i owoce czy jakos tak ( wczorajszy zakup) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Miałam ją
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396675
je sie odkreca, a perfumy mozna do nich przepsikac lub jesli sa rozkrecane to najlatwiej ej strzykawka przelac. w naturze, douglasie owszem, mozna kupic puste atomizery, ale koszt to 9 zl ( douglas), jesli chcialabys sie wymieniac z innymi Wizazankami perfumami, tudziec odlac na wlasny uzytek, by nosic perfumy w torebce to zakup atomkow przez wspolne zakupy na wizazu jest chyba najlepszym wyjsciem. ewentualnie jesli masz gdzies pod reka jakis sklep dla stylistek paznokci to moze udalby sie nabyc takie fiolki http://www.allegro.pl/item888695881_...0_szt_kpl.html o ile sa one szczelne. w sumie to dobrze, ze w tej mgielce bardziej czuc owoce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;16761634]No to i ja się wypowiem
![]() 3. Tegoroczna zimowa limitowanka -"Gilded Ginger Creme" (piernik, kawa latte, piżmo) Osobiście najbardziej wyczuwam kawę, piernik jakoś maleńko ![]() [/QUOTE] Aż się skusiłam i przed chwilą kliknęłam ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
daj znak jak pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A tu ![]() http://www.allegro.pl/item904048995_...ierniczki.html Strasznie jestem ciekawa, tej kawy zwłaszcza ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
To ja także czekam na relację, z tym że ja o wiele bardziej od kawy wolę wonieć pierniczkami
![]()
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Lele- w przyszłym tyg jak gdzieś wyruszę, to rozejrzę się za czymś, do czego mogłabym to odlać
![]() ![]() ![]() Też kupiłam u Pani Agaty ![]() ![]() Mam nadzieję, że Tobie też się mgiełka spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
doszla dzis do mnie mgielka- Chocolate covered berries z seri insatiable.. wlasnie ja testuje i jestem zadowolona, jest slodka i ta czekolada w koncu jest czekolada ( lolity pachna mi przypalonym czekolada rozpuszczana w garnku), a tu peikna, nie mdlaca czekolada nadziewana owocami. hmm, alpen gold truskawkowa? malinowa? pysznie pachnie
![]() zobaczymy jak trwalosc i jak sie bedzie zachowywac z biegiem czasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polkadxdx masz juz moze te mgielke u siebie? ![]() Narobilas mi smaka i wezme w ciemno ale moze jest szansa na mini recenzje ![]() Lele ![]() ![]() Trwalosc jest niezla ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hexxana bardzo sie ciesze, ze przypadla Ci do gustu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to są one strasznie nietrwałe, przynajmniej te co ja miałam ;p
Mgiełka Beauty Rush (taka czerwona, nie pamiętam nazwy) słodka, słodka i jeszcze raz słodka ![]() Takie zielone, zapach coś jak zielona herbata: niezwykłe, wszyscy je podziwiali za oryginalność zapachu ![]() Jak dla mnie ceny na allegro są strasznie zawyżone, wiem że allegrowicze chcą zarobić, ale jak za taką jakość o wiele za dużo.. chociaż wiadomo: płaci się za firmę :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.