Ma³o kontaktu intymnego z ch³opakiem - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2020-10-31, 14:58   #1
Bryzka246
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 125

Ma³o kontaktu intymnego z ch³opakiem

Hej. To w zasadzie pocz±tki naszego zwi±zku, jeste¶my razem jakie¶ 4 miesi±ce. Ogólnie wszystko jest w porz±dku, ch³opak mnie wspiera, mamy podobne podej¶cie do ¿ycia, dobrze nam siê razem spêdza czas. Poza jednym szczegó³em. Praktycznie nie posiadamy ¿ycia intymnego. Zaznaczê od razu, ¿e mamy po 20 lat i jeste¶my dla siebie pierwszymi powa¿nymi partnerami. Je¶li chodzi o seks równie¿ zero do¶wiadczenia po obu stronach.
Nie mówiê, ¿e chcia³abym od razu "i¶æ na ca³o¶æ", nie spieszy mi siê jeszcze do pe³nego stosunku. Natomiast zdarza³y nam siê taki noce gdy d³ugo siê ca³owali¶my, dotykali¶my, mia³am rêce w jego spodniach. Chcia³abym, ¿eby by³o to czê¶ciej. Próbujê to jako¶ inicjowaæ, przytulam go, ca³ujê, g³aszczê, ale on jako¶ nie reaguje. To znaczy oczywi¶cie przytula mnie, odpowie szybko na poca³unek i tyle. Nie chce? Mówi³, ¿e by³o dobrze, ¿e mu siê podobam.
Ju¿ trochê mi ¼le, ¿e ci±gle próbujê go jako¶ ruszyæ a on nic. Chcia³abym, ¿eby czasem on to zacz±³. Wydaje mi siê ¿e na pocz±tku zwi±zku to ludzie nie mog± siê od siebie odczepiæ, a ja powoli czujê siê jak w bia³ym ma³¿eñstwie...
Próbuje to sobie jako¶ t³umaczyæ, czasem trzeba wcze¶nie wstaæ, po drodze zdarzy³a nam siê kwarantanna, ja by³am chora, by³y jakie¶ zamieszania na naszych uczelniach. Ogólnie trudny, zwariowany czas. Ale czy to jest usprawiedliwienie? Mamy sporo okazji ¿eby co¶ podzia³aæ, a nic siê nie dzieje. Mo¿e ja robie co¶ nie tak
Bryzka246 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-10-31, 15:31   #2
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 323
Dot.: Ma³o kontaktu intymnego z ch³opakiem

Zapytaj go o to wprost. Mo¿liwe, ¿e ma ma³e potrzeby. Porozmawiajcie o Twojej i jego wizji ¿ycia intymnego. Je¿eli siê nie zgrywaj±, to przykro mi, ale nie ma sensu siê mêczyæ. I nie zadowalaj siê ogólnikami, ¿e mu siê podobasz. Podobaæ siê mu mo¿e i 20 kobiet. Pytanie, czy go krêcisz, czy czuje iskrê i jakie ma potrzeby. A Ty nie umniejszaj swoich w imiê "bo to taki mi³y ch³opak".
Stary 2020-10-31, 18:26   #3
Czarna2000
Inez

Wiadomo¶ci: 4 350

Moim zdaniem opcje s± trzy:
1. Ma bardzo ma³e potrzeby w tej kwestii (to ogólnie nic z³ego, dopóki nie jest siê w zwi±zku z kim¶ o wiêkszym libido)
2. Jest niedo¶wiadczony i nie wie co robiæ, nie rozumie Twoich sygna³ów (s± jasne czy raczej tak niekoniecznie?)
3. Nie jest zainteresowany jak±¶ wiêksz± znajomo¶ci±

Czy w innych kwestiach dba o ten zwi±zek? Rozmawiali¶cie kiedy¶ na ten temat? Skoro wiesz, ¿e nie ma ¿adnych do¶wiadczeñ z seksem, to wnioskujê ¿e ten temat musieli¶cie poruszyæ.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Czarna2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-11-02, 10:49   #4
Bryzka246
Raczkowanie

Nie wiem czemu w±tek z intymnego nagle zosta³ przeniesiony na seks. Zdecydowanie wola³abym, ¿eby zosta³ tam, gdzie pierwotnie go umie¶ci³am. Tutaj jest bardzo ma³a aktywno¶æ, z reszt± tematycznie w±tek du¿o bardziej pasuje na intymne...

Dziewczyny, bardzo dziêkujê za odpowiedzi
Nie wiem czy moje sygna³y s± jasne, trudno mi to tak oceniæ. Jest pewnie szansa, ¿e on ich nie rozumie. Co mog³abym zrobiæ ¿eby ten sygna³ by³ taki ewidentny?
Teraz mamy kilka dni bardzo zajêtych, po tym spróbujê chyba jeszcze, a jak nic nie zadzia³a to zapytam wprost. Trochê nie wiem jak to ugry¼æ...
Stary 2020-11-02, 12:49   #5
sen36
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

Nie do koñca rozumiem, co autorka chce osi±gn±æ.... Chce zacz±æ uprawiaæ seks z partnerem czy tylko czê¶ciej uprawiaæ petting?
sen36 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-11-02, 15:02   #6
Overcooked
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 504

Cytat:
Napisane przez sen36 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie do koñca rozumiem, co autorka chce osi±gn±æ.... Chce zacz±æ uprawiaæ seks z partnerem czy tylko czê¶ciej uprawiaæ petting?
Te¿ nie wiem. Nawet nie wiadomo jak bardzo zaawansowany ten petting bo "mia³am rêce w jego spodniach" czyli to max? Nie rozebrali siê jeszcze przed sob±? A jak ona do tej pory jest pieszczona? Te¿ by mnie mêczy³ d³u¿szy okres ca³owanko-macanek w ubraniach w ³ó¿ku i wola³abym bez tego poczekaæ a¿ laska sama bêdzie inicjowa³a przesuwanie granicy coraz dalej.
Overcooked jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-11-02, 15:12   #7
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549

Cytat:
Napisane przez Bryzka246 Poka¿ wiadomo¶æ
Co mog³abym zrobiæ ¿eby ten sygna³ by³ taki ewidentny?
Powiedzieæ mu.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2020-11-06, 09:00   #8
Krzywobuta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 470

Cytat:
Napisane przez Bryzka246 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czemu w±tek z intymnego nagle zosta³ przeniesiony na seks. Zdecydowanie wola³abym, ¿eby zosta³ tam, gdzie pierwotnie go umie¶ci³am. Tutaj jest bardzo ma³a aktywno¶æ, z reszt± tematycznie w±tek du¿o bardziej pasuje na intymne...

Dziewczyny, bardzo dziêkujê za odpowiedzi
Nie wiem czy moje sygna³y s± jasne, trudno mi to tak oceniæ. Jest pewnie szansa, ¿e on ich nie rozumie. Co mog³abym zrobiæ ¿eby ten sygna³ by³ taki ewidentny?
Teraz mamy kilka dni bardzo zajêtych, po tym spróbujê chyba jeszcze, a jak nic nie zadzia³a to zapytam wprost. Trochê nie wiem jak to ugry¼æ...
Powiedzieæ "hej, jest sprawa. Chcia³abym ¿eby¶ mnie czê¶ciej dotyka³/ca³owa³/cokolwiek by¶ chcia³a ¿eby robi³. Dziêki." To jest jasne. Wszelkie aluzje nie s±.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Krzywobuta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2020-11-08, 13:16   #9
Bryzka246
Raczkowanie

Hej!
Chcia³am Wam bardzo podziêkowaæ. Ostatnio trochê poszaleli¶my i zaszli¶my dalej, ni¿ mog³am siê spodziewaæ. Potem pogadali¶my o seksie, jaki¶ moich obawach, antykoncepcji. Tak otwarcie, bez ¿adnego wstydu czy skrêpowania. Teraz chyba wszystko jest ju¿ na dobrej drodze.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-11-08 14:16:06

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.