|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Poziomy farb drogeryjnych
Hej,
Pomó¿cie proszê, potrzebujê rady ![]() Swoje w³osy (bardzo ciemny blond) mam aktualnie zafarbowane przez fryzjera farb± z poziomu 6.8 - z nazwy "kasztanowy blond", ale efekt to jest bardzo jasny br±zik z naprawdê lekkim poblaskiem rudo¶ci/czerwieni (ten kasztan). Przed ¦wiêtami czeka mnie farbowanie, a ¿e ¦wiêta (i brak kasy :P) to chcia³abym sama. Umiem siê pofarbowaæ, bo ca³e ¿ycie farbowa³am siê w domu, ale zawsze na ciemne kolory które oczywi¶cie wychodzi³y, jaka¶ gorzka czekolada, palona kawa. Teraz cieszê siê takimi jasnymi/¶rednimi i chcia³abym tego nie zepsuæ, pozostaæ w poziomie 7-6. Czy taki efekt osi±gnê farbuj±c Joann± mleczna czekolada 239 albo Joanna s³odkie toffee 219? Albo mo¿e która¶ z Was ma wypróbowan± farbê innej firmy która da taki efekt 7-6 fryzjerskiej, nie za ciemny nie za jasny ![]() Podobaj± mi siê takie w³osy jak ma Allison Williams (w za³±czniku) przy czym chodzi mi o poziom, nie jestem zafiksowana na konkretnym odcieniu, ale generalnie w³a¶nie podobaj± mi siê kolory okre¶lane jako ciemne blondy, bardzo jasne br±zy.
Puchatek spojrza³ na obydwie ³apki. Wiedzia³, ¿e jedna z nich jest prawa, i wiedzia³ jeszcze, ¿e kiedy ju¿ siê ustali³o, która z nich jest prawa, to druga by³a lew±, ale nigdy nie wiedzia³, jak zacz±æ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.