|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejd¼ i zobacz jak mo¿esz podnie¶æ jako¶æ swojego ¿ycia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
pierwszy depilator
Dziewczyny! Odkad pamietam zawsze bylam maszynkowa. Chce sie przerzucic na depilator, ale elektryczny a nie ipl, bo lubie swoje wlosy i czasem chce je miec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 427
|
Dot.: pierwszy depilator
Cytat:
![]() ![]() Otó¿, lubiê gad¿ety, sprzêty do urody/dbania itd. My¶la³am, ¿e depilator silk epil9 bêdzie idelany dla mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
To nie byla optymistyczna wiadomosc :P woskiem jedziesz tez pachy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie, a¿ takim hardcorem nie jestem, u¿ywam maszynki zwyk³ej. Wydaje mi siê najabrdziej wra¿liwym miejscem na ciele by wyrywaæ w³oski
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 814
|
Dla mnie ból jeszcze do wytrzymania, gorzej, ¿e po depilatorze wrastaj± mi w³osy! I to prawie wszystkie, peelingi i szorowanie, kremowanie nic nie daje... Wygl±da³o to okropnie. Wróci³am do maszynki, depilator w szafie. Jakbym mia³a kupowaæ, to teraz raczej IPL bym spróbowa³a, ale te¿ przekonana nie jestem, zbyt czasoch³onne.
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W³a¶nie, zapomnia³am wspomnieæ, ¿e mimo u¿ycia kilku krotnego depilatora w³osy które ros³y wrasta³y i równie¿ ¿adne peelingi i sczotkowanie nie pomaga³o. Po woskowaniu jest zupe³nie inaczej, nie stosuje ¿adnych peelingów a jak widzê czarn± kropeczkê, ¿e ro¶nie w³os to wystarczy delikatne dotkniêcie paznokciem i wychodzi w³os ![]() Chcia³am przekazaæ to, ¿e cebulka w³osa jest ju¿ tak s³aba, ¿e nie jest wstanie siê utrzymaæ w skórze i odpada ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.