|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilacja laserowa łódź
Hej, czy słyszałyście coś o gabinecie Laser Glamour w Łodzi? Z tego co wyczytałam mają Ligt Sheer Duet. Dziś dostałam ich ulotkę, wygląda zachęcająco i zastanawiam się nad depilacją. Może korzystałyście z ich usług?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilacja laserowa łódź
Z ich oferty nie korzystałam. Natomiast jak chcesz skorzystać z lasera to polecam Estetico http://www.estetico.pl/
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam, dziś byłam w tym salonie na depilacji bikini, i jestem bardzo zadowolona, panie prowadzące salon przesympatyczne. W salonie Laser Glamour byłam pierwszy raz (z polecenia), ale zabieg depilacji bikini miałam wcześniej w innym salonie, i już na pewno do niego nie wrócę. Panie z salonu Laser Glamour dbają, abyśmy czuły się komfortowo, a sam zabieg był mniej bolesny, schładzając skórę zimnymi okładami, co bardzo pomaga. Polecam salon Laser Glamour w Łodzi przy ul. Podrzecznej 17. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Akurat nie w tym konkretnym gabinecie, ale laserem ligh sheer miałam już 8 zabiegów. Efekty są takie sobie. Tzn włosów jest rzeczywiście mniej, ale ciągle są. W gabinecie mówią, ze to sprawa indywidualna, ale znam jeszcze 2 dziewczyny które mają taki sam problem. Więc nie wierz w cuda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja z własnego doświadczenia polecam salon Viviean w Łodzi. Super atmosfera, zabiegi wykonywane dokładnie, a dodatkowo mają ciekawe promocje www.viviean.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja miałam depilację w centrum medycznym przy teatrze u dr Beaty Rajkowskiej. Efekt jest super, do tego wszystko odbyło się bezbolesnie. Maja tez fajne promocje http://przyteatrze.com/boxes/promocjeinowosci/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No to jak już się zwierzamy, kto gdzie był
![]() Mają atrakcyjne pakiety - ja za całą serię zabiegów na bikini płaciłam 299 zł. Widziałam też mniejsze partie typu wąsik za 199 za serię. We wrześniu wybieram się na łydki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja też korzystałam z zabiegu depilacji w klinice cosmed. Szczerze polecam, wcześniej korzystałam z usług innego salonu ale efekty były średnie dlatego postanowiłam zmienić salon. Skusiło mnie to, że zabiegi sa wykonywane w klinice medycznej a nie w salonie kosmetycznym często przez osoby tylko po krótkich kursach. Przemiła Pani Magda wszystko mi wytłumaczyła a zabieg nie bolał aż tak bardzo bo zmrażała takimi żelami chłodzącymi. Teraz mają tam jakies atrakcyjne pakiety więc napewno wybiorę się na inną partię ciała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jak najbardziej polecam Laser Glamour. Szukając depilacji w łodzi, ten gabinet wydawał się porządny, i słychać było kilka dobrych opinii o nim, do tego promocje są kuszące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Zabiegi depilacji laserowej to strzał w dziesiatkę dla kogoś, kto raz na zawsze chcę się rozprawić z niechcianym owłosieniem. Polecam zabiegi Light Sheer, sprawdzone - to naprawdę działa, skorzystałam z promocji 3 zabiegów na wąsik za 199 zł w Body Karma na Zachodniej, wystarczyło, teraz wybieram się na uda, bo łydki też już zrobiłam i też w przystępnej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
ja też korzystałam z zabiegów depilacji laserowej w salonie Body Karma Laser Technology, przekonały mnie ceny i to że mają nowy sprzęt lightsheer, wcześnej czytałam opinie o różnych laserach, lightsheer miał najwięcej pozytywnych, dołaczam do tej opini, efekty są super, zabieg bezbolesny, poleciłam koleżance i otrzymałam zniżkę przy kolejnym zabiegu 50%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja też korzystałam z zabiegu depilacji w salonie body karma. polecam, wcześniej korzystałam z usług innego salonu w warszawie ale efekty były takie sobie dlatego postanowiłam zmienić salon. A że w Łodzi jestem często ... ;-)
Przemiła Pani Marika wszystko mi wytłumaczyła a zabieg był praktycznie bezbolesny. Edytowane przez MalwinaBorowczyk Czas edycji: 2014-11-20 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Czy któraś wybiera się do salonu Laser Glamour? Ja już tam byłam i mogę kogoś polecić ![]() Edytowane przez m4rtynka Czas edycji: 2015-08-04 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Depilacja laserowa Łódź - dylemat
Zdecydowałam się na usunięcie włosków laserem diodowym na całych nogach oraz w okolicach bikini (im głębsze tym lepiej). Dermatolodzy, u których byłam w sprawie leczenia wrastających włosków polecali mi Centrum Diagnostyki I Terapii Laserowej Fundacji Politechniki Łódzkiej. Przekonuje mnie wielokrotnie polecana kadra lekarska. Ceny już raczej odstraszają niż przyciągają (obecnie w promocji(!) za 500zł depilujemy całe nogi, 220zł bikini + ewentualnie 130 ze szparą pośladkową). Sprzęt jakim dysponują to Light Sheer. Z kolei większość forów, jakie przejrzałam, zgodnie mówi o przewadze wersji LS Duet nad poprzednikiem, czasem wskazując na zalety jeszcze nowszego chyba - Vectusa. Te lasery znalazłam w 2 salonach w Łodzi. Ceny o niebo lepsze (LaserGlamour proponuje depilację całych nóg za 430zł + bikini całe ze szparą za 200zł, natomiast Depilatorium chce 400zł za nogi i 350zł za bikini ze szparą + 20% zniżki dla studentów). Jednak większość wypowiedzi o ostatnich dwóch miejscach to ordynarne reklamy, których treść się nawet nie zmienia wraz ze zmianą forum, które czytam. Opinii o Centrum PŁ było mniej, ale wydawały się rzetelniejsze.
Moja skóra jest dość problematyczna, kilku jak nie kilkunastu lekarzy starało mi się pomóc w problemie wrastających włosków. Dlatego chciałam, żeby to kadra lekarska zajęła się depilacją. Jednak słysząc tyle głosów o wyższości lasera LS Duet czy Vectus nad zwykłym Light Sheer, coraz bardziej skłaniam się ku zmianie decyzji, co przyniesie też sporo oszczędności, a budżet skromny. Trudno tylko zweryfikować mi kompetencje pozostałych dwóch miejsc, ze względu na tak agresywną reklamę smutas.gif Może ktoś tutaj potrafiłby mi pomóc w rozwiązaniu dylematu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja laserowa Łódź - dylemat
Ja słyszałam od koleżanki dobre opinie o Laser Glamour, że robią np. próbę fotouczulającą dzień przed. Jednak z tego co mi wiadomo ten zabieg wykonują tam kosmetolodzy, a nie lekarze. Jeśli chcesz to mogę podpytać znajomej kosmetolog, ona siedzi w temacie. Akurat jeśli chodzi o Centrum Politechniki Łódzkiej to słyszałam raczej niezbyt dobre opinie na ich temat, zarówno od pracowników naukowych PŁ, których nachalnie zmuszają do korzystania z ich usług jak i od znajomych, którzy robili sobie zabiegi. O Depilatorium nie słyszałam pod kątem jakości usług, ale często przechodzę obok ich witryny i zawsze mają pusto, obsługa siedzi znudzona przy stoliku, także chyba nie może być tak dobrze, no i oni również nie mają lekarza. Kiedy chcesz się zdecydować na zabieg? Najlepiej zacząć serię jesienią, bo teraz chyba jeszcze mamy za mocne słoneczko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Słońce mi nie przeszkadza, od dłubania wrastających włosków nabawiłam się takich kropek blizn, że szafa jest pełna zwiewnych ubrań do ziemi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Słyszałam czy to prawda że podczas depilacji laserem może dojść do podrażnienia pussy boje się ze nie będę mogła współżyć z chłopakami ? dzieki za odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Wczoraj po południu miałam robioną depilację bikini (głębokie) i dyskomfort odczuwałam jedynie przez kilka godzin. Dzisiaj co prawda mam strupki, ale żadnych większych podrażnień nie zauważam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Magdin Czas edycji: 2016-07-03 o 15:01 Powód: Błędy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A ja znalazłam Salon Atelier na Piotrkowskiej - 90 zł za partię ciała. Kusi, ale nie wiem, czy warto?
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja mam juz 2 zabiegi za soba. Robilam pachy, bikini i uda, tez mam problem z wrastajacymi wloskami, ale nie az tak bardzo jak to opisuje kolezanka wyzej. Z efektow jestem megaaa zadowolona. Po tych dwoch zabiegach pod pachami nie ma juz wiekszosci wlosow, zostalo moze z 20% i podobnie jest w okolicach bikini. Takich efektow sie naprawde nie spodziewalam. Nastawialam sie na okolo 5 zabiegow, ale ze mam ciemne wlosy to na plus.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ja również rozpoczęłam depilację laserową bikini (całkowite) w salonie Laser Glamour. Dzisiaj jestem po pierwszym zabiegu, więc o efektach nie jestem w stanie nic napisać, natomiast podejście do klientów na 5!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hej M4rtynka jak to jest z tymi zniżkami z polecenia na depilację laserową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ja korzystalam akurat z zabiegu laserowego usuwania owlosienia w gabinecie Depilacja.pl w lodzi przy ul Kasowej 2. Pracuja na lighsheer duet i desire. Moim zdaniem najlepsze ceny w Lodzi, bo zbaieg kosztuje tylko 139 zł za okolice i super pakiety, takze nigdzie tak chyba nie ma. AAA i mozna skorzystac z pierwszego darmowego zabiegu na pachy po wypelnieniu formularza u nich na stronie (taki sam adres jak nazwa gabinetu) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Wykonywałam zabieg depilacji laserowej w Centrum Diagnostyki i Terapii Laserowej Fundacji PŁ. Zdecydowałam się na pachy, bikini i w następnej kolejności zrobię nogi. Jestem bardzo zadowolona -po włosach nie ma śladu. Mimo tego że zabiegi nie były całkiem bezbolesne z czasem chyba sie przyzwyczaiłam bo nie sprawiało mi to problemu. Bardzo miła atmosfera. Na pewno mają ogromne doświadczenie. Trzeba tylko czasami dzwonić z większym wyprzedzeniem bo maja spore obłożenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Miesiąc temu zdecydowałam się na rozpoczęcie depilacji bikini (całkowite) oraz łydki i pachy w Skinfinity w Manufakturze, ponieważ najpierw konsultował mnie lekarz, a sam zabieg wykonywała kosmetolog. Jestem zadowolona z poziomu obsługi oraz z efektu, bo już po jednym zabiegu mam ok 60% włosków mniej na nogach, 70 % mniej na bikini i 70-80% mniej pod pachami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Moja przygada z depilacją laserową właśnie się zakończyła. W przeciągu 5 lat wydepilowałam się prawie cała - a zaczęłam tylko od pach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Sama chciałabym wybrac się na depilację laserową. Szczególnie,z e zbieram się do tego już kilka lat. I mam dziewczyny kilka pytań:
Czy depilacja rzeczywiście jest taka bolesna? Czy nie ma opcji znieczulenia? Nie mam ciemnych włosów, raczej ciemne blond.Czy na takie włosy laser również podziała? Jak również jaki gabinet polecicie w Łodzi obecnie? https://selectbeauty.pl/zabiegi/depi...dz/thunder-mt/ Co sądzicie na temat thunder mt? Edytowane przez damstasko Czas edycji: 2020-11-09 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.